[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

rotbebartar

عضو جدید
واقعا بهترین کتابیه که تا حالا دیدم . با همه کتابای ارشد فرق می کنه . پیشنهاد می کنم حتما بگیرید.
بهتره از خود انتشارات جهش بپرسید چه جوری می تو نید کتابو بخرید.
منم حرف شما رو قبول دارم هر چی تو حرارت می رم جلو می فهمم عجب کتاب خوبیه
برای خرید کتاب حرارت همون طور که دوستمون هم گفتن میشه از سایت جهش کتابو خرید

mey.samn

عضو جدید
دوستان اگه کسی کتاب جرم آقای بابایی رو خرید
لطفا بگه مثل حرارت کتاب خوبیه یا نه :)
من هنوز جرم رو شروع نکردم:confused:

saharmohamadi

عضو جدید
سلام دوستان ببخشید که بی ربط صحبت میکنم. کسی آزمون پارسه شرکت کرده؟من همین ازمون اولی کلی نا امید شدم و انرژیمو از دست دادم:(

سلام من سوالای 25 درصد اول و دوم پارسه رو گرفتم به نظرم یکسری از درساش مثل حرارت و راکتور و کاربرد خیلی ساده بود . حرارت که همش تو جهش بود من هر دو امتحانشو 100 زدم. جرمم که اصلا هنوز نخوندم. سیالاتش یک کم سخت بود.

kayoooo

عضو جدید
سلام بر همه دوستان . راستش من با برنامه پارسه جلو رفتم و تا امروز عملیات نخوندم اصلا. مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم کتاب بهتره ؟؟ به نظر شما کتاب کدوم انتشارات می تونه مفیدتر باشه ؟؟
ممنون ...

mey.samn

عضو جدید
سلام بر همه دوستان . راستش من با برنامه پارسه جلو رفتم و تا امروز عملیات نخوندم اصلا. مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم کتاب بهتره ؟؟ به نظر شما کتاب کدوم انتشارات می تونه مفیدتر باشه ؟؟
ممنون ...

سلام
راهیان بهتره البته درسش کامل نیست
مدرسان پر از اشتباهات علمیه
پوران و پارسه: هم ناقصه (درس و تست)، هم اشتباهات علمی داره

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ترمودینامیک راهیان واس همه رشته ها یکیه یا واس مهندسی شیمی جداس؟

لطفا سریع پاسخ بدین:redface:...مرسی:gol:

kayoooo

عضو جدید
سلام
راهیان بهتره البته درسش کامل نیست
مدرسان پر از اشتباهات علمیه
پوران و پارسه: هم ناقصه (درس و تست)، هم اشتباهات علمی داره

ممنون از راهنمایییت . اما تمام دوستام که پارسال راهیان داشتن اصلا ازش راضی نیستن ...:(
واقعا برا عملیات باید چکار کنم ؟؟؟با سوال هایی که هر سال سخت تر میشه ...

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنمایییت . اما تمام دوستام که پارسال راهیان داشتن اصلا ازش راضی نیستن ...:(

من در یه تایپیک دیگه این رو گفتم ولی اینقدر مهمه که دوباره میگم:
از دوستان رتبه برتری در باشگاه ، با جرم و عمل راهیان 2 رقمی شدن! ملاکشون فقط مفهومی خوندن بوده نه چیز دیگه ای
پارسال هم میگفتن حرارت جهش....جرم پارسه...ریاضی پارسه... ولی برید ازشون بپرسید با همین کتاب های راهیان موفق شدند
این حرف ها فقط روحیه ی خودتون رو تضعیف میکنه و علی الخصوص روحیه ی اون بنده خداهایی ک همه ی امیدشون به کتاب های راهیانه!!!
باور کنید من دوستی رو میشناسم که از نظر مالی قدرت خرید کتاب رو نداره و فقط به کتاب های کتابخونه دانشگاشون دل خوش کرده که اونا هم همشون مدرسان بودن
باز هم میگم فقط مفهومی بخونید و از یه منبع... یه منبع رو عااالللی بخونید و به همون مسلط بشید.... دوستی که جرم رو از پارسه و راهیان خونده بود رتبه :تقریبا 100 و دوستانی که فقط راهیان یا پوران خوندند رتبه های 2 رقمی اینا فقط مثال های کوچیکی بود....نمونه هاش ماشاالله خ زیاده
درجه ی سختی سوال ها در طی 1 سال هم خیلی تفاوت چشم گیری نمیکنه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روی کتاب راهیان نوشته :‌همه ی رشته های مهندسی
نام هم برده : م. شیمی- بیو.فراوری و....
عه؟
ولی من یه ترمودینامیک داشتم ک ترمودینامیک محلولا رو خوب توضیح نداده بود و در عوض سیکلها رو خیلی توضیح داده بود روی اون حساب گفتم فک کنم واسه مکانیکیا بود

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
عه؟
ولی من یه ترمودینامیک داشتم ک ترمودینامیک محلولا رو خوب توضیح نداده بود و در عوض سیکلها رو خیلی توضیح داده بود روی اون حساب گفتم فک کنم واسه مکانیکیا بود

جلدش قرمز بود؟

• Like
واکنش ها: .6.

mey.samn

عضو جدید

راهیان در مقایسه با بقیه کتاب ها بهتره
همانطور که گفتم کامل نیست
من تقطیر و استخراج رو از کتاب رفرنس خوندم چون این دو فصل از بقیه فصول مهمترن

saharmohamadi

عضو جدید

منم همین مشکلو دارم واقعا نمی دونم عملیات چیکار کنم؟
پارسه کتاب عملیات داره؟

powerty555

عضو جدید
من خودم فقط ازراهیان استفاده میکنم خیلی هم راضیم یعنی هم توامتحانات دانشگاه نتیجه میگیرم وهم تست ها روخوب میزنم
به نظرم کتاب بایدمطالب مهم روبگه نه همه ی مطالب رو - به قول یه پیام مشاوره ای که میگه:وقتی همه چیزمهم است،هیچ چیزمهم نیست

saharmohamadi

عضو جدید
من در یه تایپیک دیگه این رو گفتم ولی اینقدر مهمه که دوباره میگم:
از دوستان رتبه برتری در باشگاه ، با جرم و عمل راهیان 2 رقمی شدن! ملاکشون فقط مفهومی خوندن بوده نه چیز دیگه ای
پارسال هم میگفتن حرارت جهش....جرم پارسه...ریاضی پارسه... ولی برید ازشون بپرسید با همین کتاب های راهیان موفق شدند
این حرف ها فقط روحیه ی خودتون رو تضعیف میکنه و علی الخصوص روحیه ی اون بنده خداهایی ک همه ی امیدشون به کتاب های راهیانه!!!
باور کنید من دوستی رو میشناسم که از نظر مالی قدرت خرید کتاب رو نداره و فقط به کتاب های کتابخونه دانشگاشون دل خوش کرده که اونا هم همشون مدرسان بودن
باز هم میگم فقط مفهومی بخونید و از یه منبع... یه منبع رو عااالللی بخونید و به همون مسلط بشید.... دوستی که جرم رو از پارسه و راهیان خونده بود رتبه :تقریبا 100 و دوستانی که فقط راهیان یا پوران خوندند رتبه های 2 رقمی اینا فقط مثال های کوچیکی بود....نمونه هاش ماشاالله خ زیاده
درجه ی سختی سوال ها در طی 1 سال هم خیلی تفاوت چشم گیری نمیکنه

من از همه دوستان خواهش می کنم که کتاب حرارت جهش و ریاضی پارسه را با کتاب های راهیان مقایسه نکنند که فاصله ای از زمین تا آسمون دارن.
مقایسه این ها هم توهین به داوطلبان هستش و هم زحمات آقایان بابایی و طاهری رو زیر سوال میبره
من هم حرارت جهش رو دارم و حرارت راهیان .......هم ریاضی پارسه رو دارم و هم ریاضی راهیان........ وقتی حرارت جهشو می خونم واقعا می فهمم چی میگه من فکر نمی کنم خود آقای خداکرمی هم یه سری از راه حل های کتاب حرارتشو بفهمه همین طور برای ریاضی با این که به نظرم ریاضی پارسه یک کمی ناقصه ولی خیلی بهتر از راهیان

آخرین ویرایش:

saharmohamadi

عضو جدید
من خودم فقط ازراهیان استفاده میکنم خیلی هم راضیم یعنی هم توامتحانات دانشگاه نتیجه میگیرم وهم تست ها روخوب میزنم
به نظرم کتاب بایدمطالب مهم روبگه نه همه ی مطالب رو - به قول یه پیام مشاوره ای که میگه:وقتی همه چیزمهم است،هیچ چیزمهم نیست

آخه مهم از نظر ما با مهم از نظر طراح های سوالا فرق می کنه
فکر کنم نحوه پاسخ دادن به تست ها هم مهم باشه راهیان هر تستی رو که بلد نبوده حل کنه گفته با توجه به متن درس گزینه..... حالا کجای متن درس این رو گفته خدا میدونه!!!!!!!!!!!!

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از همه دوستان خواهش می کنم که کتاب حرارت جهش و ریاضی پارسه را با کتاب های راهیان مقایسه نکنند که فاصله ای از زمین تا آسمون دارن.
مقایسه این ها هم توهین به داوطلبان هستش و هم زحمات آقایان بابایی و طاهری رو زیر سوال میبره
من هم حرارت جهش رو دارم و حرارت راهیان .......هم ریاضی پارسه رو دارم و هم ریاضی راهیان........ وقتی حرارت جهشو می خونم واقعا می فهمم چی میگه من فکر نمی کنم خود آقای خداکرمی هم یه سری از راه حل های کتاب حرارتشو بفهمه همین طور برای ریاضی با این که به نظرم ریاضی پارسه یک کمی ناقصه ولی خیلی بهتر از راهیان

دوست عزیز
من به هیچ عنوان مقایسه ای انجام ندادم و اصلا نگفتم که کدام خوب هست و کدام بد!!!
توهین به داوطلبان؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! به چه کسانی؟؟؟؟؟ کسانی که پارسال با راهیان 1 رقمی و 2 رقمی شدند؟؟؟!!!!! یا کسانی که در حال حاضر از پارسه و جهش استفاده میکنن؟؟؟!!!!
خیلی جالب است ..... یعنی من به خودم هم توهین کردم؟؟؟!!!!!!
عرایض بنده کاملا واضح هستند و هیچ لزومی در توضیح مجدد نمیبینم.....
من هم چون حرارت رو در دانشگاه خوب متوجه نشدم و استاد خوبی هم نداشتم ، به توصیه ی دوستانم از کتاب جهش مطالعه میکنم فقط به این دلیل که جهش مفهومی تر و با مثال های بیشتری درس رو توضیح داده وگرنه از نظر کلیات و گفتن همه نکات راهیان کم نذاشته....
در ضمن بهتر است پیام دوستمون رو که من در جوابشون این صحبتا روداشتم دوباره بخونید : ممنون از راهنمایییت . اما تمام دوستام که پارسال راهیان داشتن اصلا ازش راضی نیستن ...:(

ببینید الان واقعا وقت این نیست که بیایم بگیم جهش خوبه یا راهیان قبلا هم گفتم با این حرفا فقط روحیه یک سری از داوطلبان ضعیف میشه و به خودشون کم اعتماد میشن بهتر است همه ی عزیزان به این نکته دقت کنند که آمادگی ذهنی و تسلط روی مطالب فقط یک بعد از موفقیت در کنکور و بعد بیشتر اون آمادگی فکری، روانی و معنوی هست
مطالعه با استرس و نگرانی و فکر به این چیز ها واقعا فایده ای نداره و آب در هاون کوبیدنه

من خودم پست یکی از دوستان رو در همین تایپیک دیدم : من همه ی کتابام راهیانن ...چیکار کنم....وااایییی استرس گرفتم....
که در جوابشون دوست خوبمون آقای بلغاری گفتند که من هم همه ی کتاب هام راهیان و پوران بود و با همین کتاب ها شدند رتبه ی 45 و هم چنین آقای حمزه با رتبه 34 و دیگر بزرگواران ....
خب این دوستان هم پارسال کنکور دادند ..اون موقع هم رقابت شدید بوده، سوال ها مفهومی بده، کتاب جهش و پارسه هم موجود بوده.... پس چرا تونستند رتبه های عالی بدست بیارن؟؟؟!!!!!
آیا هوش بسیار عالی دارند به خاطر همین اون ها میتونن ولی ما نمیتونیم؟؟؟!!!!!!!

واما در مورد عملیات هم که کلا کتاب مناسبی وجود نداره....

من دوباره میگم وقتی در مورد کتاب ها صحبت میکنیم و نظر میدیم قبلش به فکر کسانی باشیم که قدرت خرید چند کتاب رو ندارند و با خواندن این حرفا فقط نسبت به نتیجه ی کنکورشون بدگمان میشند
قبل این که میخواستند شروع به مطالعه کنند به هر دلیلی نتونستند بین راهیان ، جهش، و پارسه مقایسه ای انجام بدهنند!!!!
این صحبت ها و نتیجه گیری ها مربوط به حداقل یک ماه پیش هست..... در حال حاضر بهتر است بهم روحیه بدهیم
من هم میتونم بیام بگم که جهش بهتره نه پارسه بهتره نه ......ولی وقتی دوستم بهم میگه من تا حالا با حرارت راهیان یا جرم و ریاضی راهیان جلو اومدم ولی بچه ها میگن که فلان کتاب بهتره در جوابش میگم: منابع شما هم عالی هستند فقط به خودت اعتماد داشته باش و با قدرت پیش برو
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان:gol::gol:

آخرین ویرایش:

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مهم از نظر ما با مهم از نظر طراح های سوالا فرق می کنه
فکر کنم نحوه پاسخ دادن به تست ها هم مهم باشه راهیان هر تستی رو که بلد نبوده حل کنه گفته با توجه به متن درس گزینه..... حالا کجای متن درس این رو گفته خدا میدونه!!!!!!!!!!!!

در هم چنین مواقعی دوستان خوبمون پیشنهاد کردند که اگر میتوانید دو منبع دم دست داشته باشید
با یک منبع شروع به خوندن کنید و فقط جاهایی که متوجه نمیشوید رو به منبع دوم مراجعه کنید
وقتی کتاب مفهومی خونده بشه و کاملا درک و بعد از تسلط کامل به سراغ زدن تست میریم از این مشکل هایی که شما عنوان کردید بوجود نمیاد

آخرین ویرایش:

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتابها واقعن همشون یکی هستن یکی بیشتر توضیح داده یه جاهایی رو یکی کمتر مهم درست خووندن مطالبه و الا شما تمام کتابهای خوب رو هم داشته باشی ولی مفهومی و درست نخوونی هیچ نتیجه ای بدست نمیاری. منم جز ریاضی تمام کتابام راهیان بودن خیلی هم راضی بودم.

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابها واقعن همشون یکی هستن یکی بیشتر توضیح داده یه جاهایی رو یکی کمتر مهم درست خووندن مطالبه و الا شما تمام کتابهای خوب رو هم داشته باشی ولی مفهومی و درست نخوونی هیچ نتیجه ای بدست نمیاری. منم جز ریاضی تمام کتابام راهیان بودن خیلی هم راضی بودم.

خدا خیرتون بده آقا :gol:
شاهد از غیب رسید :D

• Like
واکنش ها: .6.

saharmohamadi

عضو جدید
دوست عزیز
من به هیچ عنوان مقایسه ای انجام ندادم و اصلا نگفتم که کدام خوب هست و کدام بد!!!
توهین به داوطلبان؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! به چه کسانی؟؟؟؟؟ کسانی که پارسال با راهیان 1 رقمی و 2 رقمی شدند؟؟؟!!!!! یا کسانی که در حال حاضر از پارسه و جهش استفاده میکنن؟؟؟!!!!
خیلی جالب است ..... یعنی من به خودم هم توهین کردم؟؟؟!!!!!!
عرایض بنده کاملا واضح هستند و هیچ لزومی در توضیح مجدد نمیبینم.....
من هم چون حرارت رو در دانشگاه خوب متوجه نشدم و استاد خوبی هم نداشتم ، به توصیه ی دوستانم از کتاب جهش مطالعه میکنم فقط به این دلیل که جهش مفهومی تر و با مثال های بیشتری درس رو توضیح داده وگرنه از نظر کلیات و گفتن همه نکات راهیان کم نذاشته....
در ضمن بهتر است پیام دوستمون رو که من در جوابشون این صحبتا روداشتم دوباره بخونید : ممنون از راهنمایییت . اما تمام دوستام که پارسال راهیان داشتن اصلا ازش راضی نیستن ...:(

ببینید الان واقعا وقت این نیست که بیایم بگیم جهش خوبه یا راهیان قبلا هم گفتم با این حرفا فقط روحیه یک سری از داوطلبان ضعیف میشه و به خودشون کم اعتماد میشن بهتر است همه ی عزیزان به این نکته دقت کنند که آمادگی ذهنی و تسلط روی مطالب فقط یک بعد از موفقیت در کنکور و بعد بیشتر اون آمادگی فکری، روانی و معنوی هست
مطالعه با استرس و نگرانی و فکر به این چیز ها واقعا فایده ای نداره و آب در هاون کوبیدنه

من خودم پست یکی از دوستان رو در همین تایپیک دیدم : من همه ی کتابام راهیانن ...چیکار کنم....وااایییی استرس گرفتم....
که در جوابشون دوست خوبمون آقای بلغاری گفتند که من هم همه ی کتاب هام راهیان و پوران بود و با همین کتاب ها شدند رتبه ی 45 و هم چنین آقای حمزه با رتبه 34 و دیگر بزرگواران ....
خب این دوستان هم پارسال کنکور دادند ..اون موقع هم رقابت شدید بوده، سوال ها مفهومی بده، کتاب جهش و پارسه هم موجود بوده.... پس چرا تونستند رتبه های عالی بدست بیارن؟؟؟!!!!!
آیا هوش بسیار عالی دارند به خاطر همین اون ها میتونن ولی ما نمیتونیم؟؟؟!!!!!!!

واما در مورد عملیات هم که کلا کتاب مناسبی وجود نداره....

من دوباره میگم وقتی در مورد کتاب ها صحبت میکنیم و نظر میدیم قبلش به فکر کسانی باشیم که قدرت خرید چند کتاب رو ندارند و با خواندن این حرفا فقط نسبت به نتیجه ی کنکورشون بدگمان میشند
قبل این که میخواستند شروع به مطالعه کنند به هر دلیلی نتونستند بین راهیان ، جهش، و پارسه مقایسه ای انجام بدهنند!!!!
این صحبت ها و نتیجه گیری ها مربوط به حداقل یک ماه پیش هست..... در حال حاضر بهتر است بهم روحیه بدهیم
من هم میتونم بیام بگم که جهش بهتره نه پارسه بهتره نه ......ولی وقتی دوستم بهم میگه من تا حالا با حرارت راهیان یا جرم و ریاضی راهیان جلو اومدم ولی بچه ها میگن که فلان کتاب بهتره در جوابش میگم: منابع شما هم عالی هستند فقط به خودت اعتماد داشته باش و با قدرت پیش برو
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان:gol::gol:

دوست عزیز اگه به مثاله که منم میتونم 100 تا نمونه از پارسال بیارم با رتبه های یک رقمی و دورقمی که حرارت و ریاضی بالای 90 درصد زدن و از روی جهش و پارسه هم خوندن
من به خودم کار دارم نه به کس دیگری من اول حرارت راهیان رو خریدم و شروع کردم به خوندن ولی واقعیت من نمی فهمیدم چی میگه وقتی یه سری نکته رو از تو لپ لپ آورده بیرون چه جوری بفهمم؟؟؟؟؟؟
وقتی نصف تستاشو زده با توجه به متن درس چه جوری باید بفهمم؟؟؟؟؟؟؟ تا این که با این باشگاه آشنا شدم و از بس بچه ها از حرارت جهش خوب گفتن رفتم خریدمش اصلا باورم نمیشد یکی تو کتاب این قدر خوب گفته باشه
اون زمانی که راهیان میخوندم و نمی فهمیدم همش به خودم میگفتم شاید من خنگم که نمی فهمم. اما الان میگم اگه من خنگم پس چه جوری با خوندن کتاب حرارت جهش الان حرارتم زیر و رو شده
تو ریاضی همین طور من واقعا با خوندن کتاب راهیان تو مدلسازی و PDE داشتم نا امید میشدم چون واقعا گیج شدم ولی وقتی پارسه رو خریدم خوب خیلی بهتر توضیح داده
همه دوستانم هم که باهاشون صحبت میکنم همینو میگن.
این نظر منه به هر حال قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم

saharmohamadi

عضو جدید

آخه چه جوری وقتی من ریاضی پارسه و راهیان .... حرارت جهش و راهیان رو بذارم کنار هم به این نتیجه برسم که اینها یکی هستند فقط پارسه و جهش یه کوچولو بیشتر توضیح دادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا اون تست های سال های 92 و 93 که دوستان(Zizoo , daneshjoo , ...) در نظرات قبلیشون بهش اشاره کرده بودن و فقط تو جهش بود میشه به من بگید اون تست ها رو کجای راهیان بهش اشاره شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا کجای راهیان گفته چرا آسمان آبی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...................و یا تست هایی که دوستان تو کامنت هاشون اشاره کردن کجای راهیانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا بگید شاید من چشم هام کور و نمیبینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دقیقا میتونم بگم اون تست های 92 و 93 که دوستان تو کامنت هاشون بهش اشاره کردن ماله کدوم صفحات کتاب جهش هست . شما هم میتونید بگید اون تست ا تو کدوم صفحات راهیانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اگه تونستید بگید که خوب من اشتباه کردم و از همه هم حلالیت میخوام ولی اگه نتونستید بگید لطفا بی دلیل از یه کتاب دفاع نکنید.

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه شما خیلی مغرضانه صحبت میکنید و هر کی ک ندونه فکر میکنه ک ...
من دقیقن نمیفهمم شما چ توقعی از کتاب دارین
نکنه کتابی رو میخواید ک تستای کنکور 94 رو درسته بزاره جلوتون؟
اگه اینجور فکر میکنید سخت در اشتباهید
شما یعنی اگه این کتاب جهش رو ازتون بگیرن هیچی نیستین؟متاسفم واسه همچین علمی و همچین تسطی :دی
شما چشماتون کور نیس ولی خیلی سعی دارید روحیه بقیه رو خراب کنید ک این اصلن خوب نیست شاید من اشتباه میکنم و میدونم الان خیلی از بچه ها شروع ب خووندن از روی همین کتابهایی ک دارن کردن و صحبتای شما داغوونشون میکنه
من حوصله تست پیدا کردن رو ندارم وقتشم ندارم متاسفانه وگرنه این کارو میکردم و امیدوارم بعد کنکور نتیجه ی خوبی بیارین و حتمن کارنامتون رو اینجا بزارین : )
من از کتابی دفاع نکردم ولی نمیزارم کسی رو هم یا کتابشو خراب کنید و حالا ب هر قصدی ک هست خواسته یا ناخواسته روحیه افراد رو ب هم بریزید.
صحبت های شما دقیقن مثله صحبتهای افرادیه ک توی این زمانی ک واسه کنکور میخوونن هی میان میگن ارشد چیه ایمن همه ارشدی چیکار کردن بریم سرکار و روحیه رو از بین میبرن
ببخشید ک اینجور گفتم
این پست رو پاک میکنم وقتی خووندی

فاطمه یاس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگه به مثاله که منم میتونم 100 تا نمونه از پارسال بیارم با رتبه های یک رقمی و دورقمی که حرارت و ریاضی بالای 90 درصد زدن و از روی جهش و پارسه هم خوندن
من به خودم کار دارم نه به کس دیگری من اول حرارت راهیان رو خریدم و شروع کردم به خوندن ولی واقعیت من نمی فهمیدم چی میگه وقتی یه سری نکته رو از تو لپ لپ آورده بیرون چه جوری بفهمم؟؟؟؟؟؟
وقتی نصف تستاشو زده با توجه به متن درس چه جوری باید بفهمم؟؟؟؟؟؟؟ تا این که با این باشگاه آشنا شدم و از بس بچه ها از حرارت جهش خوب گفتن رفتم خریدمش اصلا باورم نمیشد یکی تو کتاب این قدر خوب گفته باشه
اون زمانی که راهیان میخوندم و نمی فهمیدم همش به خودم میگفتم شاید من خنگم که نمی فهمم. اما الان میگم اگه من خنگم پس چه جوری با خوندن کتاب حرارت جهش الان حرارتم زیر و رو شده
تو ریاضی همین طور من واقعا با خوندن کتاب راهیان تو مدلسازی و PDE داشتم نا امید میشدم چون واقعا گیج شدم ولی وقتی پارسه رو خریدم خوب خیلی بهتر توضیح داده
همه دوستانم هم که باهاشون صحبت میکنم همینو میگن.
این نظر منه به هر حال قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم

خوبید شما ؟ کسی ناراحت نشده ولی مثل اینکه شما خ ناراحتید
من نگفتم با پارسه و جهش نمیشه تک رقمی شد
من نگفتم راهیان عالی... جهش افتضاح یا برعکس ...!!!!
شما که از تجربیات این باشگاه استفاده کردید پس میدونید که یکی از دوستان با جهش 40٪ زده و یکی 60٪ بنابراین این موضوع گفته ی من در مورد مفهومی خوندن حالا از هر منبعی که میخواد باشه رو تایید میکنه
شما این صحبت ها رو در حالی میگید که اشاره کردم خودم هم از جهش استفاده میکنم به خاطر همون مفهومی توضیح دادنش که شما در مقایسه با تست هاش عنوان میکنید

اصل موضوع حرفای من یک چیز ه : شما از جهش و پارسه راضی هستید ؟!درست ، خیلی خوبه که آدم کتابش رو دوست باشه
ولی مثلا( دقت کنید مثلا ) من که تا حالا نصف کتاب ها رو خوندم و با راهیان جلو اومدم و مثل شما شانس این رو نداشتم که بدونم کتابی بهتر هم وجود داره یا نه..... در حالی که از خوندن کتاب راهیان راضی هستم و با حرارت راهیان هیچ مشکلی تا به امروز نداشتم به یک باره از شانس بد یا خوب با این باشگاه امروز آشنا شدم و برای اولین بار بعضی از پست های این تایپیک رو میخونم و میبینم عزیزی گفته : که من جهش و راهیان رو با هم مقایسه کردم اصلا در مقایسه با هم نیستند و جهش به مراتب عالی تره!!!
خب به نظرتون چه اتفاقی میفته ؟؟؟!!!! این رو در نظر بگیرید که من نه وقت خوندن و شروع دوباره از یک کتاب جدید رو دارم و نه قدرت مالی و خرید منابعی دیگه رو اصلا همین کتاب هایی رو هم که دارم از دوستان و کتابخونه های شهرم غرض گرفتم...... دنیا رو سرم خراب میشه و به کل ناامید میشم ..... دقت کردید این ناامیدی در حالی به سراغم اومد که من از خوندن خودم تا به امروز راضی بودم و نتیجه ی خوبی هم میگرفتم....
من سعی کردم این بار خیلی واضح تر منظورم رو بیان کنم
شما هم میتونید تجربه های بسیار خوبی که خدا روشکر از کتاب های پارسه و جهش دارید بعد از کنکور به دوستان سال بعدمون بگید اتفاقا من هم میام و در مورد کتاب ها نظر میدم ...
ولی الان وقتش نیست به خاطر همون مثالی که بالا گفتم گرچه الان دیگه .......

بالا