[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
خیلی خیلی ممنون ....
راستی شما خودت کنکور دادی؟؟؟
میشه بگی به نظر شخص خودت چی از همه بهتره؟؟
ممنون میشم
خواهش می کنم دوست من...
آره من خودم کنکور دادم امسال روزانه شهرستانو امسال میتونم بیارم ولی به احتمال زیاد می خوام بزارم برای سال بعد اگه خدا بخواد....
از نظر من اینا بهتره:
حرارت: من خودم از راهیان + مدرسان با هم خوندم راضی بودم و امسال تونستم 55% بزنم.....ولی کتاب جهشو دیدم خیلی خوشم اومد........
ترمو: پوران خوندم ولی همونطور که گفتم راهیان رو ترجیح می دم بهش....
مکانیک: همونطور که ئدز هم گفت درس سختیه به طور کلی و من خودم نتونستم خوب بخونمش ولی یکی از دوستام که خوب زده بود از رو پارسه و راهیان می خوند و تست خیلی زیاد زده بود...واقعا راست میگن که راه موفقیت تو مکانیک زدن تست زیاد و تسلط از راه تسته!
کنترل:پارسه
جرم:پارسه--عملیات:کتاب خیلی خوب نداریم ولی من پارسه رو ترجیح می دم....
راکتور:راهیان خوندم راضی بودم ولی از پوران هم تعریف زیاد شنیدم....
ریاضی:پارسه واقعا عالیه.
زبان: توصیه می کنم بجاش کنترل بزنی(البته این نظر منه)....من با این که زبانم بدک نیست سر جلسه با توجه به وقت نسبتا زیادی هم که گذاشتم درصدی بهتر از 33% کسب نکردم!....اشتباهی که باعث شد سر یه درس اصلی وقت کم بیارم...در صورتی که مثلا اگه 4 تا تست کنترل بزنی برابری می کنه با 8 تا زبان!......

parham asadi

عضو جدید
با سلام به دوستان
آقای بابایی خودشون به صورت مجزا کلاس برگزار می کنن.تا جایی که می دونم سال گذشته ماهان و مدرسان ایشونو می خواستن(به ویژه ماهان) ولی چون سیستم آموزشی آنها رو قبول نداره هیچ کدومو نرفت.
همه درسای مهندسی شیمی رو درس میدن.انصافا هم عالی میگن(من سال اول کلاسای پارسه رو رفتم جزوه های ماهانو دیدم،کتابای راهیانو هم داشتم،واقعا قابل مقایسه نیست)شماره ایشونو دارم ولی متاسفانه اجازه ندارم در سایت بزارم ولی آدرس ایمیلشون اول کتاب حرارتش هست

باز اگه سوالی بود در خدمتم;)

با سلام و خسته نباشید به دوستانی که کنکور دادن و با آرزوی موفقیت برای دوستانی که می خوان کنکور بدن.
من امسال، سال دومی بود که کنکور دادم و با این که بعضی درسا مثل انتقال حرارت خیلی سخت بود(البته برای بقیه) خدارو شکر خیلی راضی بودم.اون دوستانی که از تدریس اساتید پارسه و... تعریف می کنن فکر کنم هنوز تدریس آقای بابایی (همونی که حرارت جهش رو نوشته) ندیدن.فوق العاده است،کولاکه،حرف نداره. من سال اول 1800 شدم ولی امسال با 4 تا از دوستام رفتیم پیش ایشون، شاید باورتون نشه ولی هممون 2 رقمی شدیم.واقعا تدیرسش هم مثل کتابش عالیه.من که خیلی خیلی بهشون مدیونم.
البته اگر کسی از دوستان هم به هر دلیل نمی تونن کلاس برن از کتاب هاش(فعلا حرارتش تو بازاره ولی جرمش زیر چاپه،انگار کتابای دیگش هم کم کم دارن میان)استفاده کنن.تا یادم نرفته بگم مال انتشارات جهشه.با کتاب حرارت هم خیلی ها حتی بدون کلاس درصد بسیار بالایی(بالای 80) زدند.
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز.
:)
سلام دوست عزیز فکر نمیکنی یکم کم لطفی کردی شما تازه عضو شدی و این دو تا پست که گذاشتی عجیب شک برانگیزها و خیلی دیگه در تبلیغ اقای بابایی زیاده روی کردید...
ببخشیدا شما یا کلاس دکتر میرزازاده را نرفتی یا اینکه داری تو تبلیغ زیاده روی میکنی چون کی تو این تاپیک هست که کلاس ایشون رو رفته و نگه بی نظیره نه عالیه ها بی نظیره !!!!
لطفا اقای عزیز اگر هم دارید تبلیغ میکنید دیگه یکی مثل استاد میرزازاده و سمیعی گهر رو نزنید درسته که میرزازاده از ایران رفت و سمیعی گهر هم داره میره ولی هردو گردن خیلی ها حق دارند و ...

niusha t

عضو جدید
من کلاسای اقای سمیعی گهررونرفتم ولی کلاسای دکترمیرزازاده رو چرا - انصافا خیلی عالی درس میده اگه یه ادمه دیپلمه بره قشنگ درسارو یادمیگیره این نظرشخصیه منه - من توی دانشگاه حرارت روبادکترتقی خانی داشتم که معاون اموزشی شریفن ولی چیزی یادنگرفتم پارسال تازه فهمیدم چی به چیه
سلام دوست عزیز فکر نمیکنی یکم کم لطفی کردی شما تازه عضو شدی و این دو تا پست که گذاشتی عجیب شک برانگیزها و خیلی دیگه در تبلیغ اقای بابایی زیاده روی کردید...
ببخشیدا شما یا کلاس دکتر میرزازاده را نرفتی یا اینکه داری تو تبلیغ زیاده روی میکنی چون کی تو این تاپیک هست که کلاس ایشون رو رفته و نگه بی نظیره نه عالیه ها بی نظیره !!!!
لطفا اقای عزیز اگر هم دارید تبلیغ میکنید دیگه یکی مثل استاد میرزازاده و سمیعی گهر رو نزنید درسته که میرزازاده از ایران رفت و سمیعی گهر هم داره میره ولی هردو گردن خیلی ها حق دارند و ...

parsakhoshmel

عضو جدید
سلام دوستان .....
میشه یه نفر بگه که هر سال تقریبا چند نفر تو کنکور ارشد مهندسی شیمی شرکت می کنند؟؟؟؟؟

meysam_ak

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
نه فکر نمی کنم اینقدرها هم کم باشه....امسال یکی از بچه ها با 5200 مجاز شد!!
اون چیزی که من شنیدم حدود 12000 نفره....
حالا باز دوستان دیگه هم نظر بدن به یه اتفاق نظر نسبی برسیم.....

861087518

عضو جدید
نه فکر نمی کنم اینقدرها هم کم باشه....امسال یکی از بچه ها با 5200 مجاز شد!!
اون چیزی که من شنیدم حدود 12000 نفره....
حالا باز دوستان دیگه هم نظر بدن به یه اتفاق نظر نسبی برسیم.....
آقای سمیعی گهر این طور گفتن که خودم هر سال کنکور میدم بعد میرم آمار میگیرم این تعداد شرکت میکنن

*mehrnaz*

عضو جدید
دوستان کسی جزوه ریاضی سمیعی گهر یا کلیشه هایی که به بچه ها داده رو داره؟ از کجا میتونم پیدا کنم؟

hamed392

عضو جدید
از کتابای راهیان ایناش اصلا بدرد نمیخوره.
حرارت
سیالات
عملیات
ریاضی تحلیلی تا حدودی

ایناش خیلی خوبه
ترمو ۱و۲ مخصوصا ۲
راکتور
ریاضی عددی
جرمشم خوبه

برا حرارت کتاب انتشارات جهش رو پیشنهاد میکنم
برا عملیاتو ریاضیو سیالاتم فقط کتابای پارسه
کلاسای پارسه ام نرفتید مهم نیس جزوه های کلاساش تو انجمن هست
من امسال کنکور دادم رتبم ۱۴۲
:)

daneshjoo_ce

عضو جدید

سلام دوست عزیز
اولا خیلی خوشحالم که شما اینقدرٰقدرشناسی از استادرو به جا می آورید.واقعا جای خوشحالی داره.اما در مورد انتقادتون باید بگم من نگفتم آقای میرزازاده خوب نیستن.از نظر خود من کلاسای آقای میرزازاده فوق العادست(در ضمن من کلاسای حرارتٰ -جرم و کنترل ایشونو رفتم)و من هم مثل شما معتقدم ایشون به گردن خیلی ها حق دارن تا جایی که حتی خود من پارسال سر این موضوع با یکی از دوستانم که می گفت اساتید پارسه کارشون کاری بازاری و صرفا کسب درآمد است شدیدا مخالفت کردم و کاملا از دکتر میرزازاده و دکتر طاهری دفاع کردم .من تدریس آقایان سمیع پور-میرزازاده-طاهری-حل تمرین سمیعی گهر رو در سال اول دیدم که به نظرم از بین این 4 بزرگوار دکتر میرزازاده و دکتر طاهری خیلی خوب بودن.اما در سال دوم از طریق یکی از دوستانم با کلاسای دکتر بابایی آشنا شدم.ایشون علاوه بر این که بیان و تسلط فوق العاده ای دارن کلاساشون اون مشکل محدودیت زمانی که باید حتما درس تو تعداد جلسات محدودی تموم بشه نداره و هرچقدر نیاز باشه کلاس برگزار میشه. چون من سر کلاس دکتر میرزازاده و دکتر طاهری با این که خیلی سریع درس میدن درسو می فهمیدم اما اصلا رو مباحث مسلط نمی شدم ولی در کلاسای دکتر بابایی علاوه بر این که آرامش بیشتری وجود داشت(کلاسا هم با تعداد خیلی کمتری برگزار میشه هم طولانی تره)انقدر تست حل میشه که آدم کاملا مسلط میشه.بنابراین دکتر میرزازاده و دکتر طاهری خیلی خوب هستن ولی این دلیل نمیشه که از کسی که کارش بهتره تعریف نکرد.وقتی عالیه باید بگم عالیه دیگه.مثل کتابش که همه معتقدن بهترین کتاب حرارت مال ایشونه.بنابراین فکر می کنم تاریخ عضویت یا تعداد تاپیک های من تاثیری تو واقعیت نداشته باشه.
البته این نظر منه و ممکنه اگر شما سر کلاسه ایشون می رفتید نظر دیگری داشتید.همان طور که در مورد کتابا نظرات مختلف است.

*mehrnaz*

عضو جدید
پارسه تغییر کادر داده.قبلا جرم و حرارت با آقای میرزازاده بود وراکتور ریاضی ترمو و سیالات با آقای طاهری.ولی الان ریاضی راکتور جرم و حرارت با آقای سمیعی گوهر هستش و ترمو و سیالات با آقای صفری.سمیعی گوهر جرم و ریاضی رو خیلی خوب میگه.ولی حرارت رو زیاد خوب نمیگه.راکتورم نیاز به کلاس نداره.خودتون راحت میتونید بخونید.درس سیالات و ترمو رو هم آقای صفری خیلی آشغاله.چون ایشون اصلا استاد مکانیکها هستن.به نظر من شما کلاس ریاضی و جرم رو پارسه بنویسید چون سمیعی گوهر عالی میگه.و راکتور رو اصلا نیاز به کلاس ندارین.در مورد درس ترمو و سیالات و حرارت هم پارسه ننویسید چون خوب نیست.ترمو من شنیدم ماهان خیلی خوب هستش.حرارت هم خودتون میتونید بخونید.کتاب حرارت جهش نوشته بابایی رو بگیرید و بخونید از کلاس خیلی بهتر هستش .مطمین باشید کتاب جهش عالی هست و با اینکه تغییر رشته دادین حرارت نیاز به کلاس نداره.چون در کلاس حرارت دقیقا همون نکته های راهیان و جهش رو بهتون میگن و چیز اضافه نمیگن.چون حرارت زیاد حفظی داره.ولی در کل بهتون بگم که کلاس خیلی تاثیر نداره.شما باید بخونید.کلاس یه مقدار سرعت درس خوندنتون رو بالا میبره

ممنون از پیشنهادتون
امیدوارم آقای سمیعی گهر خودش کلاس بذاره چون هزینه کلاسای پارسه زیاده فقط کلاس جرم و عملیات 740 تومن!!! البته از هزینه بقیه موسسه ها خبر ندارم.
امروز فصل مدل سای ریاضی رو یه نگاهی کردم...خیلی ضعیفم.

ziiizooo

عضو جدید
ممنون از پیشنهادتون
امیدوارم آقای سمیعی گهر خودش کلاس بذاره چون هزینه کلاسای پارسه زیاده فقط کلاس جرم و عملیات 740 تومن!!! البته از هزینه بقیه موسسه ها خبر ندارم.
امروز فصل مدل سای ریاضی رو یه نگاهی کردم...خیلی ضعیفم.

آره پارسه گرون هستش.حتما کلاس ریاضی و جرم آقای سمیعی گوهر رو برین.خیلی خوبه. حرارتم از روی جهش بخونید نیاز به کلاس ندارین

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره پارسه گرون هستش.حتما کلاس ریاضی و جرم آقای سمیعی گوهر رو برین.خیلی خوبه. حرارتم از روی جهش بخونید نیاز به کلاس ندارین

بچه ها این کتاب جهش درس داده(یعنی مثل رفرنساس) یا نکته واره؟ تستم داره؟ من راهیان واس حرارت دارم، میصرفه اینم بخرم؟ قیمتش چجوره؟

REZA1597

عضو جدید
بچه ها این کتاب جهش درس داده(یعنی مثل رفرنساس) یا نکته واره؟ تستم داره؟ من راهیان واس حرارت دارم، میصرفه اینم بخرم؟ قیمتش چجوره؟
سلام
نه دقیقا همون راهیانه فقط جای صفحه هاش عوض شده قیمتش هم27 تومنه
من از بس بچه ها گفتن رفتم بخرم دیدم هیچ فرقی نداره

fatemeh motahari

عضو جدید
سلام دوست عزیز
اولا خیلی خوشحالم که شما اینقدرٰقدرشناسی از استادرو به جا می آورید.واقعا جای خوشحالی داره.اما در مورد انتقادتون باید بگم من نگفتم آقای میرزازاده خوب نیستن.از نظر خود من کلاسای آقای میرزازاده فوق العادست(در ضمن من کلاسای حرارتٰ -جرم و کنترل ایشونو رفتم)و من هم مثل شما معتقدم ایشون به گردن خیلی ها حق دارن تا جایی که حتی خود من پارسال سر این موضوع با یکی از دوستانم که می گفت اساتید پارسه کارشون کاری بازاری و صرفا کسب درآمد است شدیدا مخالفت کردم و کاملا از دکتر میرزازاده و دکتر طاهری دفاع کردم .من تدریس آقایان سمیع پور-میرزازاده-طاهری-حل تمرین سمیعی گهر رو در سال اول دیدم که به نظرم از بین این 4 بزرگوار دکتر میرزازاده و دکتر طاهری خیلی خوب بودن.اما در سال دوم از طریق یکی از دوستانم با کلاسای دکتر بابایی آشنا شدم.ایشون علاوه بر این که بیان و تسلط فوق العاده ای دارن کلاساشون اون مشکل محدودیت زمانی که باید حتما درس تو تعداد جلسات محدودی تموم بشه نداره و هرچقدر نیاز باشه کلاس برگزار میشه. چون من سر کلاس دکتر میرزازاده و دکتر طاهری با این که خیلی سریع درس میدن درسو می فهمیدم اما اصلا رو مباحث مسلط نمی شدم ولی در کلاسای دکتر بابایی علاوه بر این که آرامش بیشتری وجود داشت(کلاسا هم با تعداد خیلی کمتری برگزار میشه هم طولانی تره)انقدر تست حل میشه که آدم کاملا مسلط میشه.بنابراین دکتر میرزازاده و دکتر طاهری خیلی خوب هستن ولی این دلیل نمیشه که از کسی که کارش بهتره تعریف نکرد.وقتی عالیه باید بگم عالیه دیگه.مثل کتابش که همه معتقدن بهترین کتاب حرارت مال ایشونه.بنابراین فکر می کنم تاریخ عضویت یا تعداد تاپیک های من تاثیری تو واقعیت نداشته باشه.
البته این نظر منه و ممکنه اگر شما سر کلاسه ایشون می رفتید نظر دیگری داشتید.همان طور که در مورد کتابا نظرات مختلف است.

سلام یه موضوعی را خواستم بگم شاید کمک کنه
در همایش اقای سمیعی گهر هم تاکید داشت که حرارت را از روی جزوه خودش نخونید چون ماله دکتری است نه فوق و صادقانه گفتند که ماله استاد میرزازاده یا استاد بابایی را بخونید
برای سیالات هم گفت دوباره از روی جزوه خودش نخونید و یه کتاب دیگه معرفی کرد خیلی هم تاکید میکرد رو کتابه
جالب بود که خودش یه استاد دیگه را معرفی میکرد . میگفت هدف موفقیت شماست نه من ! :eek:
کتاب سیالاته رو من گشتم نبود البته از فیسبوک ازشون پرسیدم دوباره اسمش رو
ایا کسی پیداش کرد ؟

tifoosi6atishe

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهش به غیر حرارت هم کتاب دیگه ای داره؟؟

حرارتشو دیدم خیلی جالب بود ولی هرکی کتاب دیگه ای داره نیاز نیست بخره مگر اینکه کامل خونده باشه و خواسته باشه یه کتاب دیگه رو هم بخونه

ئدز

عضو جدید
جهش به غیر حرارت هم کتاب دیگه ای داره؟؟

حرارتشو دیدم خیلی جالب بود ولی هرکی کتاب دیگه ای داره نیاز نیست بخره مگر اینکه کامل خونده باشه و خواسته باشه یه کتاب دیگه رو هم بخونه

اره خب بلاخره یه انتشارات دیگه از رشته دیگه هم موضوع داره اما برای میم شیمی جرم و عمل امید بابایی اومده

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
نه دقیقا همون راهیانه فقط جای صفحه هاش عوض شده قیمتش هم27 تومنه
من از بس بچه ها گفتن رفتم بخرم دیدم هیچ فرقی نداره

واااا ! مطمئنید؟ پس چرا اینقد طرفدار داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!:surprised: اشتباه نمیکنید؟

agta666

عضو جدید
[ تجربیات ] - بهترین کتاب های کنکور ارشـــد مهندسی شیمی

هنوز جرم و عمليات استاد بابايي نيومده چرا شايعه ميندازي.

Sent from my iPhone using Tapatalk

REZA1597

عضو جدید
واااا ! مطمئنید؟ پس چرا اینقد طرفدار داره؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!:surprised: اشتباه نمیکنید؟
اره کاملا اطمینان دارم خودم راهیانو خوندم رفتم اونیکی رو نگاه کردم مثلا چیزی رو که یکیش صفحه ی 20 گفته اونیکی 25 گفته تست ها هم که همش تست کنکوره یکیه

ziiizooo

عضو جدید
اره کاملا اطمینان دارم خودم راهیانو خوندم رفتم اونیکی رو نگاه کردم مثلا چیزی رو که یکیش صفحه ی 20 گفته اونیکی 25 گفته تست ها هم که همش تست کنکوره یکیه

من قصد دخالت ندارم.ولی کلا مبحث درسها که یه چیزی هست.برای همین همه کتابهای کنکور در همه درسها 90 درصد شبیه هم هستند.چون سر فصلها یکی هستند.من خودم دو کتاب رو خوندم.کتاب جهش یک سری ریزه کاریای بیشتری نسبت به کتاب راهیان داره.مثلا برای کسی که میخواد درصدشو از 60 به 70 برسونه جهش بهتره.دید کلی شبیه هم هستند ولی کمی ریزه کاری داره جهش.مخصوصا تو حل سوالهاش عموما جوابهای کامل و با توضیح بسیار زیاد دارد که راهیان کمتر این کار را کرده(البته راهیان هم خوب هست).منظورم از ریزه کاری مثلا 2 سوال کنکور سال 92 دقیقا ازمتن کتاب جهش آورده شده (اولی سوای که گفته دیواره های یک کوره چه نقشی رو ایفا می کنند فکر کنم سوال 41 سال 92 باشه که دقیقا متن کتاب جهش و اینکوپرا هستش که اکثر بچه ها اون سال ازجمله خود من گزینه 3 رو زدند در صورتی که با توجه به متن کتاب جهش گزینه 1 درست میشد که سنجشم گزینه 1 را اعلام کرد که همچین چیزی در کتاب راهیان نبودش. و دومی سوالی 37 است که در مورد کندانسورهای افقی و عمودی پرسیده و اینکه فقط در جریان آرام کندانسور افقی بهتر از کندانسور عموودی هستش و اصلا در کندانسور افقی جریان درهم اتفاق نمی افتد.اینکه در کندانسور افقی اصلا جریان درهم وجود ندارد و اتفاق نمی افتد دقیقا متن کتاب جهش هستش ولی مثلا این در کتاب راهیان وجود نداره).کلا جهش فرقش با راهیان تو همچین ریزه کاریایی هستش مهندس.ولی در دید کلی و برای زدن درصد 50 زیاد با هم فرق ندارند.من سال اولی که کنکور دادم از راهیان خوندم خوب هم بود ولی در سال دوم که جهش خوندم فهمیدم کمی بهتر از راهیان هستش واین نکته ها رو درآوردم و افسوس خوردم که چرا سال پیش جهش رو نخوندم که این 2 سوال رو بتونم جواب بدم.کلا کمی ریزتر کرده ودر متنش چند مثال جدید هم از کتابهای ریفرنس در برخی فصلها گذاشته و پاسخ سوالها رو کمی بیشتر توضیح داده.من امسال خیلی خوب جواب گرفتم از جهش .ولی حرارت راهیان هم کتاب خوبی هست

آخرین ویرایش:

parsakhoshmel

عضو جدید
نه.این کتاب اصلی نیست.کلا کتابهای جرم وحرارتوکنترل و ریاضی کتاب هستند که بیرون می فروشند و کتابهای کاملی هستند.کتابهای سیالات و راکتور و ترمو دینامیک به صورت جزوه کتاب هستند که قیمت نخورده اند و خیلی کامل نیستند.بیشتر به درد مرور می خوره.در مورد جزوه بهتون بگم که جزوه های پارسه رو نت زیاده ولی اینی که آقا پویا گذاشته کاملترین جزوه پارسه هست و یک جورایی شما میتونید به جای کتاب ازش استفاده کنید.چون خیلی کامل هست و توی خود پارسه الان دارن این جزوه ها رو میفروشند.ولی یک کتاب برای هر درس بگیرید تا بتونید برای تست زدن ازش استفاده کنید
سلام دوست عزیز
این جزوه ها که آقا پوریا گذاشته خیلی جاها فقط جواب سوال رو نوشته .... خود سوالا رو باید از کجا گیر بیاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:redface:

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
من قصد دخالت ندارم.ولی کلا مبحث درسها که یه چیزی هست.برای همین همه کتابهای کنکور در همه درسها 90 درصد شبیه هم هستند.چون سر فصلها یکی هستند.من خودم دو کتاب رو خوندم.کتاب جهش یک سری ریزه کاریای بیشتری نسبت به کتاب راهیان داره.مثلا برای کسی که میخواد درصدشو از 60 به 70 برسونه جهش بهتره.دید کلی شبیه هم هستند ولی کمی ریزه کاری داره جهش.مخصوصا تو حل سوالهاش عموما جوابهای کامل و با توضیح بسیار زیاد دارد که راهیان کمتر این کار را کرده(البته راهیان هم خوب هست).منظورم از ریزه کاری مثلا 2 سوال کنکور سال 92 دقیقا ازمتن کتاب جهش آورده شده (اولی سوای که گفته دیواره های یک کوره چه نقشی رو ایفا می کنند فکر کنم سوال 41 سال 92 باشه که دقیقا متن کتاب جهش و اینکوپرا هستش که اکثر بچه ها اون سال ازجمله خود من گزینه 3 رو زدند در صورتی که با توجه به متن کتاب جهش گزینه 1 درست میشد که سنجشم گزینه 1 را اعلام کرد که همچین چیزی در کتاب راهیان نبودش. و دومی سوالی 37 است که در مورد کندانسورهای افقی و عمودی پرسیده و اینکه فقط در جریان آرام کندانسور افقی بهتر از کندانسور عموودی هستش و اصلا در کندانسور افقی جریان درهم اتفاق نمی افتد.اینکه در کندانسور افقی اصلا جریان درهم وجود ندارد و اتفاق نمی افتد دقیقا متن کتاب جهش هستش ولی مثلا این در کتاب راهیان وجود نداره).کلا جهش فرقش با راهیان تو همچین ریزه کاریایی هستش مهندس.ولی در دید کلی و برای زدن درصد 50 زیاد با هم فرق ندارند.من سال اولی که کنکور دادم از راهیان خوندم خوب هم بود ولی در سال دوم که جهش خوندم فهمیدم کمی بهتر از راهیان هستش واین نکته ها رو درآوردم و افسوس خوردم که چرا سال پیش جهش رو نخوندم که این 2 سوال رو بتونم جواب بدم.کلا کمی ریزتر کرده ودر متنش چند مثال جدید هم از کتابهای ریفرنس در برخی فصلها گذاشته و پاسخ سوالها رو کمی بیشتر توضیح داده.ولی حرارت راهیان هم کتاب خوبی هست

مرسی که اینهمه با حوصله و دلیل توضیح میدی!
موفق باشی

gillette

عضو جدید
دوستان،دیروز (پنجشنبه صبح) زنگ زدم به انتشارات جهش،گفتن که زیر چاپِ

این دوستمون از کجا خبر دارن که جرم و عملیات کتابش در اومده؟ آیا خبر موثقِ؟

daneshjoo_ce

عضو جدید
با سلام دوست عزیز
گرچه ziiizooo عزیز خیلی خوب و کامل جواب دادن ولی من هم اون چه به نظرم میاد میگم شاید کمکتون کنه.البته امیدوارم دوستان ناراحت نشوند که من دوباره از این کتاب تعریف می کنم.
با احترام به نظر دوستمون که گفته بودن کتاب جهش و راهیان مثل همه به نظر من این دو کتاب تنها وجه اشتراکشون در سر فصلها و تست هاست. سر فصلها که باید یکی باشد و تست ها هم که خب ماله کنکوره.اما تفاوتاشون:
1- راهیان نکته وار جلو رفته و توضیح و اثبات نداره ولی جهش مفهومی و اثباتی گفته.
2- جهش همه مطالب کتابای رفرنسو پوشش داده که ziiizooo عزیز به چندتاش اشاره کرد.(البته تو کنکور سالهای 92و93 می شه بازم از این سوالا پیدا کرد مثلا جالب ترینش به نظر من سوال فرآوری 92 بود که پرسیده بود دلیل آبی بودن رنگ آسمان چیست؟که این دقیقا متن کتاب جهش بود و من تو کتابای دیگه ندیدم)طوری که با خوندن این کتاب دیگه نیازی به کتابای رفرنس ندارید.یعنی همه مطالب راهیان تو جهش هست ولی خیلی از مطالب جهش تو راهیان نیست.
3- مهم ترین ویژگی جهش به نظر من تو حل تستاشه که اولا همه تستارو تشریحی جواب داده(کاری که راهیان تو همه تستا نکرده)و ثانیا خیلی کاملو واضح توضیح داده.پیشنهاد می کنم چندتا از تستایی که جواب راهیانو نفهمیدی از رو جهش نگاه کن فرقشون قشنگ معلوم میشه.
بنابراین اگه هدفت در حرارت درصد خیلی بالاییه جهش خیلی بهتر می تونه کمکت کنه ولی اگه درصد متوسطی می خوای (مثلا40درصد)راهیان هم خوبه.

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام دوست عزیز
گرچه ziiizooo عزیز خیلی خوب و کامل جواب دادن ولی من هم اون چه به نظرم میاد میگم شاید کمکتون کنه.البته امیدوارم دوستان ناراحت نشوند که من دوباره از این کتاب تعریف می کنم.
با احترام به نظر دوستمون که گفته بودن کتاب جهش و راهیان مثل همه به نظر من این دو کتاب تنها وجه اشتراکشون در سر فصلها و تست هاست. سر فصلها که باید یکی باشد و تست ها هم که خب ماله کنکوره.اما تفاوتاشون:
1- راهیان نکته وار جلو رفته و توضیح و اثبات نداره ولی جهش مفهومی و اثباتی گفته.
2- جهش همه مطالب کتابای رفرنسو پوشش داده که ziiizooo عزیز به چندتاش اشاره کرد.(البته تو کنکور سالهای 92و93 می شه بازم از این سوالا پیدا کرد مثلا جالب ترینش به نظر من سوال فرآوری 92 بود که پرسیده بود دلیل آبی بودن رنگ آسمان چیست؟که این دقیقا متن کتاب جهش بود و من تو کتابای دیگه ندیدم)طوری که با خوندن این کتاب دیگه نیازی به کتابای رفرنس ندارید.یعنی همه مطالب راهیان تو جهش هست ولی خیلی از مطالب جهش تو راهیان نیست.
3- مهم ترین ویژگی جهش به نظر من تو حل تستاشه که اولا همه تستارو تشریحی جواب داده(کاری که راهیان تو همه تستا نکرده)و ثانیا خیلی کاملو واضح توضیح داده.پیشنهاد می کنم چندتا از تستایی که جواب راهیانو نفهمیدی از رو جهش نگاه کن فرقشون قشنگ معلوم میشه.
بنابراین اگه هدفت در حرارت درصد خیلی بالاییه جهش خیلی بهتر می تونه کمکت کنه ولی اگه درصد متوسطی می خوای (مثلا40درصد)راهیان هم خوبه.

سپاس:gol:

بالا