تاپیک مرجع و آموزش نرم افزار MSC.Adams

mohammad370

عضو جدید
سلام خدمت اساتید محترم
تمرینی که به مشگل خوردم یه بادامک پیرو هستش که توی فرمول نویسی motionقسمت مودیفای نمیدونم دقیقا چجوری فرمول و بدم سوال و عکسش و پیوست میکنم ممنون

پیوست ها

• 20150417_120440.jpg
    20150417_120440.jpg
    37.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

saeed.sb

عضو جدید
سلام
ببخشید وقتتون رو میگیرم
من یک مدل رو در سالید طراحی کردم و بعد به آباکوس آوردم و فرکانس طبیعی و مدشیپ و نمودار frf رسم کردم
حالا میخوام همین مدل رو در ادمز هم وارد کنم. بنظرتون باید مدل رو از سالید وارد ادمز کنم یا آباکوس؟ اصلا میشه مدل رو از آباکوس وارد ادمز کرد؟
چطور میشه import کرد؟ من مدل رو در آباکوس مش زدم ، این مش زنی بدرد تحلیل در ادمز میخوره؟ با توجه به اینکه ادمز یک نرم افزار تحلیل دینامیکی هست، مش زنی یا چیزی شبیه مش زنی داره؟
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدید. ببخشید سوالاتم طولانی و زیاد هستند

mehdibaghaee

عضو جدید
سلام
ببخشید وقتتون رو میگیرم
من یک مدل رو در سالید طراحی کردم و بعد به آباکوس آوردم و فرکانس طبیعی و مدشیپ و نمودار frf رسم کردم
حالا میخوام همین مدل رو در ادمز هم وارد کنم. بنظرتون باید مدل رو از سالید وارد ادمز کنم یا آباکوس؟ اصلا میشه مدل رو از آباکوس وارد ادمز کرد؟
چطور میشه import کرد؟ من مدل رو در آباکوس مش زدم ، این مش زنی بدرد تحلیل در ادمز میخوره؟ با توجه به اینکه ادمز یک نرم افزار تحلیل دینامیکی هست، مش زنی یا چیزی شبیه مش زنی داره؟
خیلی ممنون میشم جوابم رو بدید. ببخشید سوالاتم طولانی و زیاد هستند

ادمز نرم افزار تحلیل دینامیک چند جسمی (multibody) می باشد، و در حالت عادی مش المان محدود در آن به هیچ دردی نمی خورد مگر اینکه بخواهید با یک نرم افزار المان محدود کوپل کنید. لذا لزومی به وارد کردن مدل از اباکوس نیست و کافی است مدل هندسی خود را با پسوندهایی که ورژن ادمزتان ساپورت می کند وارد آن کنید و ادامه دهید.

saeed.sb

عضو جدید
من یکم گیج شدم! پس چرا وقتی در آباکوس مدلسازی میکنیم، حتما باید مش بندی اتجام دهیم؟ البته این رو هم میدونم که آباکوس بیشتر برای تحلیل تنش و کرنش و... استفاده میشه تا محاسبه ی فرکانس طبیعی و مدشیپ و ..
من یک پروژه ی درسی دارم که باید فرکانس طبیعی و مدشیپ و نمودارهای frf یک پره رو بدست بیارم. بنظرتون ادمز بهتره یا آباکوس؟ معمولا مکانیزمها در ادمز تحلیل میشوند، نه یک جسم با جرم پیوسته
اصلا چرا آباکوس با مش بندی محاسبه میکند و ادمز بدون آن؟
ببخشید اگه سوالاتم مسخره هستند من حسابی گیج شدم!!!!!!!!
راستی شما نمیدونید اگر بخوام مدل رو از سالید یا آباکوس بیارم توی ادمز، باید با چه پسوندی سیو کنم و بعد import کنم؟
بازم ببخشید طولانی شد.

بالا