mayani
عضو جدید
با نظر شما موافقم..._ممنون . من فقط سعی میکنم سهم اندکی داشته باشم . بسیاری از دوستان با وجود داشتن اطلاعات قوی در مباحث شرکت نمی کنند ! به خا طر همین هیچگاه به صورت تخصصی وارد کتیا نشده ایم ، مثلا در مورد فرق بین power copy وuser featuer سوال کردم ، که جز یک نفر پاسخی نداد . اگر به شما بگویم چنانچه با قطعات پیچیده یا large assembly کار میکنید (بدون استفاده از این دو دستور ) سرعت کارهایتان 90درصد کنتر است ،باور نمیکنید. میشود در مورد ایندو دستور ساعتها بحث کرد.
_دوباره سوالم را مطرح میکنم . tab(کادر) meta input در دستور user featuer دقیقا چیست ، کاربردهای انرا با مثال توضیح دهید؟
_فرق ایندو دستور را بصورت تخصصی تر لطفا توضیح دهید ؟
_با v5-6 کشیده شده ، برای همین dwg هم برات گذاشتم .
با وجود اینکه یک کتیا کار کاملا آماتورم ولی با خودم قرار گذاشتم اگر نکته ای آموختم و یا هندسه ای را رسم کردم حتما در این تاپیک به اشتراک بگذارم.
در مورد سوالاتتان: من که شخصا چیز زیادی نمی دونم ولی درباره اش مطالعه خواهم کرد...
و اما 3 نکته درباره فایلهای ارسالی تان:
1- این شکلی که رسم کردین مربوط به نقشه گسترده نازلی که فرستادم میشه؟ چرا اینجوریه؟

مشاهده پیوست 135844
2- از دیروز که بنا به توصیه دوستان آپدیت v5r21 را نصب کردم، بعضی از فایلهای قبلی هم را دیگر باز نمی کند!!!

مشاهده پیوست 135845
3- چطور اخطار "غیر یکپارچه بودن=گسسته بودن" سطوح را رفع کردید؟؟؟(من هنگام unfold کردن نازل چنین اخطاری را دریافت می کردم در حالی که نقشه گسترده هندسه های بسته و باز دیگر را بدست آوردم)