ممنون از همه دوستهایی که نظر دادن با توجه به نظرات دوستان سعی کردم ایراداتش رو رفع کنم.
مجددا منتظر نظر شما هستم .
مشاهده پیوست 128128
رندر شب واقعا عالی شده و یه کلاس از باقی رندر ها بالاترهشبیه سازی طرح 5 مسکونی..
نرم افزارهای مورد استفاده :
3d max
vray 1.5
PS
AE
با احترام به دوست خوبتون . . . اما منم با این قضیه نجات دادن و اینا موافقمکار به لحاظ رندر بسیار خوبه..مخصوصا فاز نورپردازی و رفلکت ها..متریال و پست
خیلی عالییییییه...کاملا تونستین کار رو با رندر نجات بدین..آورین![]()
رندر شب واقعا عالی شده و یه کلاس از باقی رندر ها بالاتره
طراحیشم خوبه . . .
3ds max 2013
دوست عزیز این فضا چند متره ؟ خیلی بزرگ به نظر میاد
بد نیست قشنگهشبیه سازی طرح 5 مسکونی..
نرم افزارهای مورد استفاده :
3d max
vray 1.5
PS
AE
سطح رندرش برای ارایه به مشتری خوبه (به جز سومی) اما اگر به عنوان تری دی کار بخوام بهش نگاه کنم نهایتا یه کار متوسطه.
خوب من یه عمره دارم این کارو میکنم کسی بهم ایرادی نگرفته الان بعد از 3 سال کار کردن یکی از مشتری ها میگه اینا خیلی سطحش پایینه خداییش من نسبت به کارایی که بچه های میزارن مقایسه میکنم بهتر هستش بعدشم من که نگفتم این خیلی حرفه ایه ... طرف از من رندری در حد عکس خواسته اون با 200 هزار تومن پول که سایتش رو هم کشیدم براش . درصورتی که رندر های خیلی خیلی طبیعی خیلی گرون تر از این حرفاست آیا من اشتباه میکنم ؟من برای طرف 11 تا رندر گرفتم الان میگه کار خیلی ضعیفه و هم حال خودشو گرفت هم حال مارو ... نظر شما چیه ؟
این کار به نظر من متوسط رو به پایینه برای کار دانشجویی...رندر طبیعی هم بله گرونتره..ولی شما کار دانشجویی انجام میدی تمام سعیتو بکن بهترین کارت باشه حالا هرقیمتی که باهم توافق کردین...بهرحال شرایط مالی و همچنین ارائه و تاثیر اون در نمره خیلی متفاوته تا کار بیرون...
مخصوصا کارهایی مثل این که باید در رندر در بیان و اساسا ضعیف هستن و حرفی برای گفتن ندارن
کار شما چند تا مشکل خیلی اساسی داره..مهم ترین نورپردازی کار هست که خیلی کار رو چرک کرده...از مدل های خوبی استفاده نکردین که خیلی مهمه واسه کار...تکسچر ها هم تا حدودی مشکل دارن..مثلا چمن خیلی بده...یه تکسچر خوب با یه دیسپلس میدادین از این رو به اون رو میشد...وجود کاراکتر انسانی هم خیلی مهمه و کارو طبیعی تر میکنه
پست در فتوشاپ خیلی مهمه و کارو کاملا میتونه تغییر بده
و در آخر اینکه با توجه به 3 سال کار مطمئنا کارای بهتری از این دارید...برای گالری سعی کنید بهترین کاراتونو بزارید تا بیشتر بتونیم روی سطح کارتون نظر بدیم
موفق باشید
آخه من خودم از دانشجوهای خیلی خیلی فعال درس خون و با همین سطح رندر نمراتم از 18 کمتر نبود ... کسی تا حالا بهم نگفته بود کارت ضعیفه ..خودم میدونم متوسطه ولی نه دیگه ضعیف .. حالا ببینم باهاش چکار کنم .. خیلی حالمو گرفت ..من نور پردازی هم میکنم شاید اشتباه این کارو میکنم شما اموزش خاصی در این رابطه دارید بهم معرفی کنید ؟
از خط پلانت خوشم اومد وهم نشینی فرم منحنی با فرم ساده ومیتونستی بیشتر منحنی رو عقب بکشی ویا حتی بیشتر جلوببری حجمت نمایانتر مشید
من اخر نفهمیدم کار ضعیفه یا متوسط .. بابا رو راست باشید میخوام حد خودمو بدونم .. آخه اگه ضعیفه چرا این همه مشتری هیچی بهم نگفته فقط بعد از این همه مدت یکی پیدا شده گفته این ضعیفه ؟ بعدشم اگه هم ضعیف باشه کار در حد 200 تومن پوله اونم با 11 تا رندر ... من هرجا زنگ زدم گفتم کار رندر در حد عکس چقدره از رندری 80 تومن تا 1 میلیون تومن قیمت گرفتم ..مثل این میمونه طرف 13 تا 20 میلیون تومن داده مثلا پژو بد بگه چرا این 300 کیلومتر سرعت نمیره !!! خوب هرکاری یه قیمتی داره من کارای دیگه اینطوریه نظر شما چیه در مورد این کارا
ایراداتی که به کار اول وارده همش مربوط به کیفیت رندر نیست.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
![]() |
نمونه های رندر مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | گالری سه بعدی | 165 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 |