ساعتهاتون واقعن عالیان. به خصوص ساعت سروشاین ساعتها رو به صورت انبوه تولید میکنین و یا تک؟ و اگه به صورت تک ممکنه بگین چطور و از کجا میشه موتور و عقربهاش رو تهیه کرد؟ اتفاقن من برای خودم یه ساعت طراحی کردم ولی نمیدونم عقربهاش رو از کجا بیارم. یکی دو تا ساعت فروشی سر زدم ولی نمیفروختن.
ممنون از نظرات و نقدهای معمارانه دوست داشتنی شما و همه همکاران و دوستان و نور چشمان ،دوست عزیز! اولین چیزی که با دیدن کارهای شما نظرم رو جلب کرد روند رو به رشدتون بود. کارهای آخرتون از لحاظ مدلینگ واقعن از این رو به اون رو شده. هر چند طراحی شلوغی داره و به عنوان سلیقه شخصی این شیوه طراحی رو نمیپسندم. یک نکته دیگهای هم هست که دوستان قبلن هم بهش اشاره کردن و اون کار با فتوشاپه. به نظرم شما هنوز با فتوشاپ رفیق نشدین و این تو آخرین کاری که گذاشتین کاملن مشخصه. به عنوان مثال پرسوناژها با پرسپکتیو همخوانی ندارن. یه کمی کارها بیحوصله به نظر میرسه. توصیه میکنم کار با فتوشاپ رو جدیتر دنبال کنید. این ضعفی بود که خودم هم داشتم و خوشبختانه در حال زیر و رو شدنم![]()
ممنون دوست من بابت نظراتت و راهنماییات.و یک سوال ازتون دارم برای انداختن پارچه روی کارتون ک چروک افتاده پارچه چطوری اینکارو انجام دادین....من مورب هم ک میندازم بازهم مشکل داره
سلام دوست عزیز....کاراتون فوق العادس. ...
فقط چون گفتین اگه ایرادی داره بگین من ک هیچ ایرادی ندیدم فقط توی کاردومتون متریال زمین چند تیکه شده اگه بتونین یو وی مپشو طوری تنظیم کنی ک این لایه لایه بودن عکس رفع بشه فوق العاده میشه...خسته نباشین...
ممنون دوست من بابت نظراتت و راهنماییات.
واسه پارچه من اغلب تنظیمان کتان رو براش ست میکنم و در قسمت modify اون در قسمت simulation parame.. مقدار self collision رو روی 3-4 میزارم و همچینین واسه افکت های تاشدگی خاصش اغلب به کره ایجاد میکنم زیر پارچه که از روش سر بخوره اینجوری وقتی میرسه زمین یا روی جسم حالت تا های خوبی پیدا میکنه و واسه چروک های ریز هم از bump و displacement استفاده میکنم
اااااووو واقعن شرمنده من چون باگوشیم اومدم تقریبن رو اون کار زوم نکردم اون لایه ها تکست بود...واقعن شرمندهممنونم مهندس
کف اون کار لایه های چوبی هستش واسه همین اینطوری مدل شده
ساتن زود لیز میخوره و زیاد چروک جالب نمیندازه کتان چون سنگینتره چروکا و تاهاش روش میمنونن حالا بسته به کارتونتنظیمات اولیش رو منم همینطور انجام میدم ولی اغلب از ساتن استفاده میکردم ولی ایده کره خیلی خوبه...منظورتون اینه کره رو درمسیر پارچه قرارمیدید ؟؟؟؟
ی دنیاااااا ممنون....موفق باشینساتن زود لیز میخوره و زیاد چروک جالب نمیندازه کتان چون سنگینتره چروکا و تاهاش روش میمنونن حالا بسته به کارتون
بله کره رو زیر پارچه قرار بردید پارچه در شبیه سازیش روش میفته و تا ایجاد میکنه تقریبا تو یک سومه پارچه بزارید
سلام تشکر نظر لطف شماستخسته نباشید مهندس کارهاتون بسیار خوب و جلب شده علی الخصوص همین کار. سوالی داشتم جا شمعی ها و ریسه برای Evermotion.org هست یا از سایت دیکه ای گرفتید؟ ممنون میشم لینک دانلودش رو روی تاپیکتون بگذارید ممنون از لطفتون.
متشکرم لطف داریدخیلی تبریک میگم! پیشرفت نرم افزاریتون کاملن به چشم میآد.
متشکرمخیلی زیبا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
![]() |
نمونه های رندر مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | گالری سه بعدی | 165 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 |