تاپیک مخصوص نمونه کارهای شما

memara

عضو جدید
سلام فرزاد جان بسیار عالی و زیبا افرین تحسینت میکنم

منم اگه خدا بخواد تازه دارم کار با مکس رو شروع میکنم تا چند وقت دیگه کارامو میزارم بهم بخندیت :))

ولی به عنوان اولین کارت عالیه

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
سلام فرزاد جان بسیار عالی و زیبا افرین تحسینت میکنم

منم اگه خدا بخواد تازه دارم کار با مکس رو شروع میکنم تا چند وقت دیگه کارامو میزارم بهم بخندیت :))

ولی به عنوان اولین کارت عالیه

سلامم.
خیلی ممنون.
ایشالا حتما بزارید.خنده واسه چی؟هر کی یه نکته بگه و ما کار رو اصلاح کنیم خیلی باعث پیشرفت میشه
:smile:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

تصویر آسمون رو توی فتوشاپ گذاشتین؟ نور صحنه با بک گراند هماهنگ نیست و کلا بک گراند توی کار مچ نشده
آب بهتر از مدل قبلیه(دستورش همونه یا فرق کرده؟ فکر کنم الان زاویه دید بهتر شده ) اما با توجه به صحنه (شدت ابی اسمون) و متریال بتن استخر رنگ اب اینقدر ابی نیمتونه بشه
شیشه ندارین توی این ساختمون جلویی؟ ؟ مرز اتصال دیوار داخلی و سقف داره دیده میشه یه شیشه شکسته بذارین باحال میشه :D
uvw لبه استخر رو اونقدر جابجا کنید که با تایل بندی دیوار یکی بشه (منظورم رو رسوندم آیا؟)
کثیفی دیوار رو توی پست پرو انجام دادین فقط؟ بنظر من که خیلی هم خوبه اگه با ps ئه
guess vertical با فراموش شده؟

چمنتون خیلی خوب شده

:gol::gol:

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
تصویر آسمون رو توی فتوشاپ گذاشتین؟ نور صحنه با بک گراند هماهنگ نیست و کلا بک گراند توی کار مچ نشده
آب بهتر از مدل قبلیه(دستورش همونه یا فرق کرده؟ فکر کنم الان زاویه دید بهتر شده ) اما با توجه به صحنه (شدت ابی اسمون) و متریال بتن استخر رنگ اب اینقدر ابی نیمتونه بشه
شیشه ندارین توی این ساختمون جلویی؟ ؟ مرز اتصال دیوار داخلی و سقف داره دیده میشه یه شیشه شکسته بذارین باحال میشه :D
uvw لبه استخر رو اونقدر جابجا کنید که با تایل بندی دیوار یکی بشه (منظورم رو رسوندم آیا؟)
کثیفی دیوار رو توی پست پرو انجام دادین فقط؟ بنظر من که خیلی هم خوبه اگه با ps ئه
guess vertical با فراموش شده؟

چمنتون خیلی خوب شده

:gol::gol:

سلاممم.
خیلی ممنون. از نکاتی که گفتید.
آره تصویر آسمون واسه فتوشاپه.آره اگه رنگ آب رو روشن تر کنم که به سفیدی بزنه بهتر میشه.با اون آسمون هم بهتر میخونه.
چرا شیشه داره ولی چون نور داخلی رو هنوز نگفته داخل ساختمون تاریکه.با برن کثیف کردم ولی روش اصولیش رو چهارشنبه گفت.گفت از برن واسه کثیفی استفاده نکن.یا خیلی محدود اینکارو بکن.
چمن ها رو تو مکس ابتکاری زدم.سمت چپ مسخواستم گیاه بلند باشه از ویری فر با اندازه 1 متر استفاده کردم.
برن رو چمن خوب زدم.اون عموهه (استاد) هم گفت خوب شده.
آره ورتیکال بازم یادم رفت.:)

concreteman

عضو جدید

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
کار فوتو شاپش خیلی تغییر توش ایجاد کرده. نور رو چطور تنظیم کردی؟

سلام.
آره تنظیم نور و بافت متریال و پرسوناژ و سایه ها و ...رو تو فتوشاپ درست کردم.50 درصد کار میشه دیگه.
رندر هارو تو مکس سنگین نمیکنم.تو تنظیمات رندر تو تب ستینگ چیزی رو تغییر نمیدم.چون زمان رندر میره بالا.درخت هم سعی میکنم حداقل باشه.حالا تو کار بعدی درخت و چمنارو با فارست گذاشتم.اگه چمن ویری و درخت معمولی میزاشتم فکر کنم رندرش 10 ساعت میشد.

memara

عضو جدید
خیلی زیبا و جالب افرین احسنت

فرزاد جان این طرح با مکسه؟

تو مدلینگ درخت و چمن گزاشتی یا فتوشاپ

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
خیلی زیبا و جالب افرین احسنت

فرزاد جان این طرح با مکسه؟

تو مدلینگ درخت و چمن گزاشتی یا فتوشاپ

سلاممم.
ممنون.
آره مکسه.
نه چمن هارو تو همون مکس گذاشتم البته پلاگینه.چون این همه چمن و درخت حجک کار رو سنگین میکنه.

doroki.mojtaba

عضو جدید
ایوللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
عکاسی

عکاسی

روستای با صفای "قاهان"
خرداد 1392

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
این اولین کاریه که با مکس انجام دادم.
خوشحال میشم نظر بدید.

مشاهده پیوست 210066
دمت گرم مهندس واقعا خیلی خوب و طبیعی شده به هر کار فرمایی نشون بدی فورا هیپنوتیزمش میشه خود به خود و میگه هر چقد هزینشه مهم نیس همینو واسم بساز /