تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

elham218

عضو جدید
خوبه تعداد ردی های زیاد باشه چون برای ازمون خرداد دوباره دور هم جم می شیم:cool:

saeedhi

عضو جدید
سلام من دفعه اولم بود شدم 57 البته وقت خوندن نداشتم فقط 2 هفته. به نظرم امتحان خیلی راحت بود تازه دوستم که کمتر از من خوند (خلاصه های خودم رو بهش دادم شد 68) به نظرم بیشتر از اینکه بخونی باید سر جلسه تمرکز داشته باشی. تقریبا 30-40 درصد سوالها عینا مشابه قبل بود و بقیه هم می شد خودت رو به 50 رسوند.;)

elieng

عضو جدید
من قبول نشدم:surprised:خدا رو شکر دفاعمو کردم حداقل!فقط با ورق زدن کتابا سرجلسه13تا درست دارم یک غلط!مساله هم حل کردم ولی ماشین حساب نداشتم(نمیدونستم میشه ببری سرجلسه.آمادگی رو حال کن:biggrin:)حالا ایشالا دفعه ی بعدی!!!امیدوارم خرداد باشه.

AmooSaeid

عضو جدید
امیدوارم خرداد 94 آسون باشه. چون یکی سخت و یکی آسون میدن همیشه امتحانو. فکر کنم خرداد 94 کارمون سخت باشه.
یه برنامه میزاریم سوالای 93 رو حل میکنیم تو انجمن برای آمادگی امتحان خرداد 94.

hmdi

عضو جدید
منم خرداد 32% زده بودم آبان هم 47% شدم
:(
اگه کمی تمرکز داشتم چند تا سوال ساده رو اشباه نمیزدم
الان که اصن حس دوباره آزمون دادن ندارم حالا شاید سال بعد نظرم عوض شد
امیدوارم دوستان مهندس حتما قبول بشن ;)

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خدایی خسنه نباشم

الان فهمیدم جواب اومده ، بار اولم بود مبحث راهنمایی 13 رو نخونده بودم (کلا یه مسئله حل نکرده بودم)

عداد پاسخ صحيح :۲۲​
نمره داوطلب از 100 (گرد شده به بالا) : ۲۹
تعداد پاسخ غلط :۱۵​

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام من دفعه اولم بود شدم 57 البته وقت خوندن نداشتم فقط 2 هفته. به نظرم امتحان خیلی راحت بود تازه دوستم که کمتر از من خوند (خلاصه های خودم رو بهش دادم شد 68) به نظرم بیشتر از اینکه بخونی باید سر جلسه تمرکز داشته باشی. تقریبا 30-40 درصد سوالها عینا مشابه قبل بود و بقیه هم می شد خودت رو به 50 رسوند.;)

منم دو هفته خوندم .... اما رشته ام الکترونیکه ... کلا امتحان نظام مهندسی برام مثل امتحان علوم اقتصاد بود

.hossein.

عضو جدید
سلام.
اگر ممکنه کمکم کنید.
من شماره پرونده و کد رهگیری ندارم
چه طوری کارت ورود به جلسه بگیرم

shidakyazdani

عضو جدید
saeedhiعزیز تبریک بابت قبولیتون.میشه لطف کنین خلاصه هاتونو در اختیار ماهم بزارین تا تو آزمون بعدی استفاده کنیم.ممنون:smile:

saeedhi

عضو جدید
سلام دوست عزیز. راستش خلاصه هام به صورت تر و تمیز و قشنگ نیست و تازه نمی دونم کجا گذاشتم!!. خودتون راحت می تونید این کار رو حداکثر در 1 ماه انجام بدید. به این صورت:
سوالات حل کردنی رو دسته بندی کنید مثلا بحث روشنایی، انتخاب ژنراتور، صوت، پریز و ... سوالات این 10 ساله اخیر را بررسی کنید. در آخر می بینید که توی این 10-15 امتحان، همیشه سوالات شبیه به هم بوده و می توان آن را به صورت الگوریتمی و مرحله به مرحله در بیاورید. معمولا سوالات را زیاد نپیچانده اند. یادم میاد فقط سولات سیستم صوتی بود که مفهئمی بود و با سوالات سال های قبل کمی تفاوت داشت.
برای سوالات حفظی هم بهتر است که خلاصه ای داشته باشید که راجع به هر موضوع کجا صحبت شده. به عنوان مثال تا اسم آسانسور می آید همه یاد مبحث 15 می افتند اما در مباحث دیگر هم در مورد آن بحث شده و شما می تونید یک جایی یادداشت کنید که در مورد آسانسور کجاهابحث شده. هر چقدر این کار با دقت و وسواس بیشتر باشد سر جلسه راحت تر هستید. البته این کار با کلمات کلیدی که می فروشند فرق داره و من اونو امتحان نکردم.
خیلی حرف زدم ببخشید. امیدوارم مفید بوده باشه.
در ضمن من قدرت (ارشد) هستم.

p_farahbakhsh

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه چطور میشه اعتراض داد؟
من 47 شدم !شنیدم اعراض دادنی بالای 47 ها رو قبول میکنن. اگه کسی همچین چیزی شنیده ممنون میشم کمک کنه

elham218

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه چطور میشه اعتراض داد؟
من 47 شدم !شنیدم اعراض دادنی بالای 47 ها رو قبول میکنن. اگه کسی همچین چیزی شنیده ممنون میشم کمک کنه
من اذر 92 خیلییی خونده بودم.امتحانمم عالی دادم و الحق امتحان نسبتا اسونی بود مثل این دوره
نمرم 49 شد اعتراض نوشتم مطمئن بودم قبول میشم.جواب ک اومد اینطوری نوشته بودن ک نمره خودم 48 خورده ایی بوده ، سازمان جون مال همه رو گرد بالا میکنه مال منم کرد بالا شده 49
یعنی در اصل 48و خورده ایی بودم:surprised:

ضمنا اون سال ی 10 نفری از دوستان بودیم ک همه بالای 48 بودیم و اعتراض نوشتیم هیج کدوممون قبول نشدیم

بعدم فک می کنم سالایی ک اسونه مثل اذر 92 و امسال چون تعداد قبولیا زیاد هست اصلا حتی ب اعتراضا نگاه کن چ برسه قبول کنن

p_farahbakhsh

عضو جدید
ممنون از جوابتون ولی میشه لطفا بگین که چه شکلی اعتراض نوشتین. ممنون

من اذر 92 خیلییی خونده بودم.امتحانمم عالی دادم و الحق امتحان نسبتا اسونی بود مثل این دوره
نمرم 49 شد اعتراض نوشتم مطمئن بودم قبول میشم.جواب ک اومد اینطوری نوشته بودن ک نمره خودم 48 خورده ایی بوده ، سازمان جون مال همه رو گرد بالا میکنه مال منم کرد بالا شده 49
یعنی در اصل 48و خورده ایی بودم:surprised:

ضمنا اون سال ی 10 نفری از دوستان بودیم ک همه بالای 48 بودیم و اعتراض نوشتیم هیج کدوممون قبول نشدیم

بعدم فک می کنم سالایی ک اسونه مثل اذر 92 و امسال چون تعداد قبولیا زیاد هست اصلا حتی ب اعتراضا نگاه کن چ برسه قبول کنن

elham218

عضو جدید
ممنون از جوابتون ولی میشه لطفا بگین که چه شکلی اعتراض نوشتین. ممنون
بله. تو خود سایت میزنه رووش اعتراض چ مدلیه
اون سال اینطوری بود ک ی برگه بر می داشتی .موضوشو اعتراض ب ازمون نتیجه ازمون نظام سال...
بعد درخاستتو برای برررسی مجدد می نوشتین. بعد شماره داوطلبیتونم می نوشتین. بعد هم پست پیشتاز می کردیم
هر سال ی فایل 2صفحه ایی میزارن برای روش اعتراض
فقط حواستون ب سایت باشه چون زمان محدود داره

Nooshin-t

عضو جدید
من تازه ميخوام مرداد 94 آزمون بدم لطفا در مورد منابع كمكم كنيد:​
قبل از هرچيز بايد بگم كه اين تايپيك بسيار مفيد و ارزشمنده براي كسايي كه مثل من تازه ميخوان امتحان بدن بخصوص دوستانيكه تو سال 92 امتحان دادن واقعا اكتيو بودند و ازشون تشكر ميكنم كه خالصانه اطلاعاتشونو در اختيار ديگران قرار دادن و قبوليشونو تبريك ميگم. راستش من وقتي اين تايپيك خوندم با ازدياد منابع مواجه شدم و اگه از الان شروع كنم تا اول مرداد كه امتحانه تقريبا 5 ماه فرصت دارم.

منابع مينويسم و از دوستان باتجربه و كساني كه قبول شدن راهنمايي ميخوام كه ابتدا به ساكن بترتيب با چي شروع كنم(رشتم الكترونيكه و از قدرت و تاسيسات اصلا اطلاعات ندارم) و اگر منابعي هست كه نبايد بخونم و اصلا ارزش خوندن نداره راهنماييم كنيد لطفا .

در ضمن تشكر ويژه و خاص از اين عزيزان دارم: ( nafise05 و kuchuluuu وMasoud_IEC وsanijoon و mostafa ghodrat و elham218 و tyler و setare7031 و simpatico4949 و ساير دوستان.

منابع:

1-نكات برتر در مباحث نظام مهندسي تاسيسات برقي ساختمان
2-كتاب حسين شايقي درس
3-مبحث سيزده
4-راهنماي سيزده
5-مبحث پانزده
6-ضوابط آتش نشاني
7- تست آزمون هاي نظام شايقي
8-خواندن هفت مبحث باقيمانده و كتاب قانون يك دور
9-تاسيسات كلهر
10- روشنايي كلهر
11-نشريه 110(دوجلد)
12-كتاب روشنايي فني كارو دانش
13-كتاب سيستمهاي حفاظتي كارودانش
14-ضوابط آتش نشاني
15-جزوه آنتن مركزي
16-تعرف برق
17-انشعاب ها
18-نامگذاري كابلها در استانداردهاي مختلف
19-حريم برق
20-پيشنويس حريق
همچنين 3 منبع ديگر به نام هاي
• اطلاعات عمومي تأسيسات برقي و الزامات آن، مراجع علمي و فني معتبر، انتشارات فني سازمان مديريت و برنامه ريزي *
• مسايل مربوط به طراحي، اجرا و نظارت بر ساخت و سازها*
•مقررات، قوانين و ضوابط حقوقي و انتظامي مرتبط با ساخت و سازها*
•راهنماهاي مقررات ملي ساختمان ""

جديدا ذكر شده اند كه براي آنها منبع خاصي در نظر ندارم ممنون ميشم كه براي اين 3 منبع جديد اضافه شده و ترتيب 20منبع بالا كه ذكر شده راهنماييم كنيد بترتيب و حذف اضافه ها و اولويت بندي.

با تشكر

سلام دوست عزیز، چند مورد رو خدمتتون میگم که امیدوارم به شما کمک کنه. اول اینکه منم کارشناسی الکترونیک و ارشد قدرت خوندم و دفه دوم آبان قبول شدم و باید بگم سردرگمی شما رو درک میکنم نگران نباشید. هر دفه هم یک ماه خوندم.
- مهمتر از همه مبحث 13، راهنمای 13 و مبحث 15 هست. توصیه می کنم با دقت و خوب بخونید و اگه تونستید دو مرتبه مرورش کنید.
- سایر مباحث ملی ساختمان رو هم بخونید. شما باید بتونید زمانی که سوالی داده میشه، بدونید مربوط به چه مبحثی هست و کجای کتاب باید پیداش کنید.
- حتما سوالات سالهای قبل رو بخونید. به شما کمک میکنه که بدونید در چند سال اخیر سوالا به کدوم سمت میره.
- در مورد نشریه 110، ممکنه بعضی از جداول رو نیاز داشته باشید که با حل سوالات سال قبل متوجه میشید که چه بخشی هست، مثلا انواع کابل و ...
- مباحث و منابع تعدادشون خیلی زیاده و سعی کنید اونا رو یک بار بخونید، اما مهمتر از همه مباحث 13 و 15 هست.
- در مورد آنتن مرکزی، حریق و سیستم صوتی حتما مطالعه داشته باشید.
- روشنایی کتاب کلهر خوبه اما من فقط با خوندن سوالات سالهای قبل تونستم جواب بدم. چندان پیچیده نیست.
- در مورد کلیدهای قدرت و نحوه انتخاب و مکان قرارگیری هم مطالعه کنید.
- از سه مبحث آخر، من دومی رو تهیه کردم اما در امتحان استفاده نشد.

Nooshin-t

عضو جدید
بسيارممنونم از جوابتون دوست گرامي، آره اين همه منبع گيج كننده هست. انشاا.. كه بتونم.
همچنين قبوليتونو تبريك عرض ميكنم. انشاا... به اميد موفقيت هاي آتي

خواهش می کنم اگه سوالی داشتید در خدمتم.

kuchuluuu

عضو جدید
من تازه ميخوام مرداد 94 آزمون بدم لطفا در مورد منابع كمكم كنيد:​
قبل از هرچيز بايد بگم كه اين تايپيك بسيار مفيد و ارزشمنده براي كسايي كه مثل من تازه ميخوان امتحان بدن بخصوص دوستانيكه تو سال 92 امتحان دادن واقعا اكتيو بودند و ازشون تشكر ميكنم كه خالصانه اطلاعاتشونو در اختيار ديگران قرار دادن و قبوليشونو تبريك ميگم. راستش من وقتي اين تايپيك خوندم با ازدياد منابع مواجه شدم و اگه از الان شروع كنم تا اول مرداد كه امتحانه تقريبا 5 ماه فرصت دارم.

منابع مينويسم و از دوستان باتجربه و كساني كه قبول شدن راهنمايي ميخوام كه ابتدا به ساكن بترتيب با چي شروع كنم(رشتم الكترونيكه و از قدرت و تاسيسات اصلا اطلاعات ندارم) و اگر منابعي هست كه نبايد بخونم و اصلا ارزش خوندن نداره راهنماييم كنيد لطفا .

در ضمن تشكر ويژه و خاص از اين عزيزان دارم: ( nafise05 و kuchuluuu وMasoud_IEC وsanijoon و mostafa ghodrat و elham218 و tyler و setare7031 و simpatico4949 و ساير دوستان.

منابع:

1-نكات برتر در مباحث نظام مهندسي تاسيسات برقي ساختمان
2-كتاب حسين شايقي درس
3-مبحث سيزده
4-راهنماي سيزده
5-مبحث پانزده
6-ضوابط آتش نشاني
7- تست آزمون هاي نظام شايقي
8-خواندن هفت مبحث باقيمانده و كتاب قانون يك دور
9-تاسيسات كلهر
10- روشنايي كلهر
11-نشريه 110(دوجلد)
12-كتاب روشنايي فني كارو دانش
13-كتاب سيستمهاي حفاظتي كارودانش
14-ضوابط آتش نشاني
15-جزوه آنتن مركزي
16-تعرف برق
17-انشعاب ها
18-نامگذاري كابلها در استانداردهاي مختلف
19-حريم برق
20-پيشنويس حريق
همچنين 3 منبع ديگر به نام هاي
• اطلاعات عمومي تأسيسات برقي و الزامات آن، مراجع علمي و فني معتبر، انتشارات فني سازمان مديريت و برنامه ريزي *
• مسايل مربوط به طراحي، اجرا و نظارت بر ساخت و سازها*
•مقررات، قوانين و ضوابط حقوقي و انتظامي مرتبط با ساخت و سازها*
•راهنماهاي مقررات ملي ساختمان ""

جديدا ذكر شده اند كه براي آنها منبع خاصي در نظر ندارم ممنون ميشم كه براي اين 3 منبع جديد اضافه شده و ترتيب 20منبع بالا كه ذكر شده راهنماييم كنيد بترتيب و حذف اضافه ها و اولويت بندي.

با تشكر

سلام میثم خان
این تاپیک رو روز اولش من استارت زدم.البته قبلا" تو این تاپیک نبود و بچه ها تو یه قسمت دیگه مسایلو بررسی می کردن.اصلا" فکر نمی کردم انقدر بچه ها استقبال کنن.ولی حضور بچه ها عااااااالی بود.خیلی بدرد من خورد.خیلی استفاده کردم از حضور بچه ها.تو همین تاپیک هم با مسعود آشنا و دوست شدم.واقعا" حضور بچه ها تو این تاپیک واسه همه مون مفید بود و چند تا مون هم قبول شدیم.خدا رو شکر.و از قبولی هم خوشحال.
متاسفانه دوره بعد از ما دیگه چندان استقبالی از این تاپیک نشد و شرکت کننده ها تو آزمون خیلی سری به این تاپیک نزدن و سعی نکردن که به همدیگه کمک کنن.
من به همه دوستان پیشنهاد میکنم که حتما" حتما" ارتباطشون با این تاپیک رو قطع نکنن چون اینجوری هم میتونن کمک کنن و هم کمک بگیرن.
آقا میثم 5 ماه زمان زیادیه و اصلا" نگران نباش.نمونه سوالات سالای قبل رو که بخونی دستت میاد که چیا رو باید بیشتر بخونی.من خودم همه را نخوندم و بیشتر مباحث 13،15 و راهنمای 13 و 12 رو خوندم.
نمونه سوالات سالای قبل فوق العاده مهم هستن.واسش خیلی وقت بذار.من شایقی رو گرفتم.خوب بود ولی بدون ایراد هم نبود.البته خیلی جزیی.اگه جایی رو شک کردی میتونی تو همین تاپیک بپرسی.
واسه همتون آرزوی موفقیت و پیروزی میکنم.
خوش و خرم باشین.
راستی لبخند یادتون نره ها،با لبخند به همدیگه دوستی و انرژی بدین :D ;)

kuchuluuu

عضو جدید
شما هنوز قبول نشدي؟ خوب تجربت زياده و حتما آزمون بعدي قبول ميشي.
من كارمندم و روزي 2 ساعت بيشتر نميتونم بخونم. از چي بايد شروع كرد؟
سلام مهندس و ممنون.
منم کارمند هستم و روزی چند ساعت بیشتر نمی تونستم بخونم.باز هم میگم 5 ماه وقت خیلی مناسبیه ولی اینکه چجوری بخونی خیلی مهمه.اصلا" سعی نکن چیزی رو حفظ کنی چون همه منابع حتی نمونه سوالات سالای قبل رو هم میتونی با خودت ببری سر جلسه.من که بردم و استفاده کردم.مهم اینه که بدونی چه مطلبی کجای کتابه تا بتونی سریع پیداش کنی و تست بزنی.واسه این کار هم میتونی 2 تا کار کنی.1- قسمت های مختلف کتاب رو برچسب گذاری کنی تا بدون باز کردن کتاب بتونی تو برچسب ها مطلبتو پیدا کنی 2-فهرست کتابت رو کامل کنی یعنی با توجه به اینکه فهرست کتاب فقط تیترهای اصلی مطالبو گفته و صفحه بندی کرده،شما بیاین تیترها زیر مجموعه هر قسمت رو هم به همراه شماره صفحه تو فهرست کتاب اضافه کنی که خیلی می تونه کمکت کنه تو زود پیدا کردن مطالب.
من خودم راه دوم رو انجام دادم و واقعا بهم کمک کرد.
موفق باشین
سعی کنین از همین روزای اول با حضورتون تاپیک رو فعال کنین.کم کم بقیه هم میان تو بحث ها شرکت می کنن و آخر سر همتون سود می برین.
جون من خنده یادتون نره ها :D

elham218

عضو جدید
سعی کنین از همین روزای اول با حضورتون تاپیک رو فعال کنین.کم کم بقیه هم میان تو بحث ها شرکت می کنن و آخر سر همتون سود می برین.
;)

elham218

عضو جدید
انشاا... سال بعد همه با هم قبوليم. من بار اولمه ، پس 13 شد. من رشتم الكترونيك بوده ها و زمينه اي تو تاسيسات ندارم بنظر شما بهتر نيست ابتدا كتاب فروغي و آشنايي اوليه پيدا كنم بخونم بعد 13 ؟ راستي خانم مهندس براي هر مبحث مثلا همين 13 كلا چقد وقت ميذاري تا كامل بخونيش؟ چون من بسيار كند ميخونم
ن اصلا وقتتونو برا کتابای غیره نزارید
مبجث 13 سنگینه چند بار باید بخونید
کتاب فروغی جز مراحل اخره
اول 13 شروع کنید. اگه تو بازار کار رفتید می تونید کتب راهنمای مبحث 13 رو هم مطالعه کنید
من عیبم ابنه ک سرعتم تو زدن تست سرجلسه خیلی کمه
13 خوندنش زیاد وقت نمی گیره 1ماه مثلا ولی وقتی سوالا رو ببینید می فهمید چطوری باید 13 رو بخونید

elham218

عضو جدید
فقط قبلش ززنگ بزنید نظام. سال بیش می گفتن مبحث 13 داره ویرایش میشه
ببینید برای این ازمون بیش رو کتابر تغییر میکنه یا ن

kuchuluuu

عضو جدید
انشاا... سال بعد همه با هم قبوليم. من بار اولمه ، پس 13 شد. من رشتم الكترونيك بوده ها و زمينه اي تو تاسيسات ندارم بنظر شما بهتر نيست ابتدا كتاب فروغي و آشنايي اوليه پيدا كنم بخونم بعد 13 ؟ راستي خانم مهندس براي هر مبحث مثلا همين 13 كلا چقد وقت ميذاري تا كامل بخونيش؟ چون من بسيار كند ميخونم[/QUOTE]
سلام.اصلا" بذار خیالتو راحت کنم،من رشتم قدرته ولی اصلا" درس تاسیسات رو پاس نکردم چون انتخابی بود و منم یه درس دیگه رو پاس کردم.اینو میگم که دیگه به خودت گیر ندی.در ضمن شما که کارمند هستین نسبت به مطالب باید دید خوبی داشته باشین چون سابقه کار با برق رو دارین.نمونه سوالات سالهای قبل رو بخون متوجه خیلی از چیزا میشی.در ضمن ظاهرا" یکی دوتا آزمون آخر یکم فرم سوالات تغییر کرده.سعی کن سالهای زیادی رو بخونی.
یا حق.موفق باشین :D

elham218

عضو جدید
مهندسا امسال اگه رو روال گذشته باشه سال سختی باید باشه. نظر شما چیه؟؟؟

بهار امیدوار

عضو جدید
سلام دوستان لطفا بنده رو راهنمای بفرمایید که منابع این آزمون رو از کجا باید پیدا کنم؟ کتاب هست که بخرم ؟ اگر هست اسم انتشاراتش چیه ؟ سپاس

elham218

عضو جدید
سلام دوستان لطفا بنده رو راهنمای بفرمایید که منابع این آزمون رو از کجا باید پیدا کنم؟ کتاب هست که بخرم ؟ اگر هست اسم انتشاراتش چیه ؟ سپاس
برید ساختمان نظام مهندسی شهرتون کتابا رو داره
اگه کسری هم داشته باشه یا جایی معرفی میکنن ک برید تهیه کنید یا میگن کی دوباره مراجحه کنین

elieng

عضو جدید
منابع هیچ تغییری نکرده.خدا رو شکر پول کتاب جدید نمی خواد بدیم;)من این دفعه حتما میخوام کلاس برم

بالا