malih9068
عضو جدید
تاپیک جامع سوال و مشاوره "انتخاب رشته، گرایش و دانشگاه"
پیام نور تا چه رتبه ای قبول میشیم ایا خوبه هزینه اش چطوریاستسوالت چیه؟؟
پیام نور تا چه رتبه ای قبول میشیم ایا خوبه هزینه اش چطوریاستسوالت چیه؟؟
خوب من ندیدم کسی اطرافم ارشد پیام نور بخونهیکی جواب منو بده
من خودم کارشناسی پیام نورم.هزینه اش که در کارشناسی خیلی کمتر از آزاد و شبانه هست ولی نه استادی داره نه درس.امتحاناتش هم که خیلی سخته !!خوب من ندیدم کسی اطرافم ارشد پیام نور بخونه
ولی ببین
فرض کن تورتبت مثلا یه طوری میشد تهران قبول میشدی بعدش یه ارشدی میگرفتی بعد میرفتی میشدی استاد پیام نور
اگ خودتم قبول بشی الان همینه دیگ
توقع استاد تمامو پروفسور اینا نباید داشته باشی
البته اینم بهت بگم
ارشد زیاد استاد محور نیست تو دروس سال اول چرا ها
ولی تو پروژه نه
پروژه رو میندازن سرت باید خودت بری دنبالش
فقط مزیت دانشگاهای خوب اینه که دور و بر ادم چارتا ادم حسابی هست که ادمو کمک کنه
ولی تو یونی های رده پایین هی باید بزنی تو سر خودت تا یه چیزی دستگیرت شه
و اینکه جو علمی هم نداره دیگ
بیشتر به درد کسایی که شاغلن میخوره ب نظر من
خودم از دشمنان سرسخت این دانشگاهم:دی
عزیز اینجوری که گفتی دیدم از روزانه باهنر شهر خودمون بهتره!!!خوب من ندیدم کسی اطرافم ارشد پیام نور بخونه
ولی ببین
فرض کن تورتبت مثلا یه طوری میشد تهران قبول میشدی بعدش یه ارشدی میگرفتی بعد میرفتی میشدی استاد پیام نور
اگ خودتم قبول بشی الان همینه دیگ
توقع استاد تمامو پروفسور اینا نباید داشته باشی
البته اینم بهت بگم
ارشد زیاد استاد محور نیست تو دروس سال اول چرا ها
ولی تو پروژه نه
پروژه رو میندازن سرت باید خودت بری دنبالش
فقط مزیت دانشگاهای خوب اینه که دور و بر ادم چارتا ادم حسابی هست که ادمو کمک کنه
ولی تو یونی های رده پایین هی باید بزنی تو سر خودت تا یه چیزی دستگیرت شه
و اینکه جو علمی هم نداره دیگ
بیشتر به درد کسایی که شاغلن میخوره ب نظر من
خودم از دشمنان سرسخت این دانشگاهم:دی
چرا؟؟؟ کدوم شهری؟عزیز اینجوری که گفتی دیدم از روزانه باهنر شهر خودمون بهتره!!!
شهید باهنر مال کرمان پروفسور نداره فقط یکی دوتا استاد تمام دارهچرا؟؟؟ کدوم شهری؟
با اساتیدی مثل آقای کهن صحبت کنید بهتر راهنماییتون می کنن.
رمز یکم ریاضیات سنگین داره یکم تحقیق کنید اگر دوس داشتید این گرایش رو انتخاب کنید. مخابرات شبکه هم یکی از زمینه هاییه که بچه های سیستم هم کار می کنن. اگر برید سیستم شاید شبکه کار کنید و شایدم یه چیز دیگه. اما اینجا محدودید که حتما شبکه کار کنید. که البته خیلی هم کاربردی و بروز هست.
اصلا" یه حرفی زدی در حد لالیگا !!!!!شهید باهنر مال کرمان پروفسور نداره فقط یکی دوتا استاد تمام داره
تازه تحقیق کردم دیدم دانشگاه ازاد استادهاش تحصیلاتشون بیشتر و تعداد مقالاتشونم بیشتر بوده
سلامعزیز اینجوری که گفتی دیدم از روزانه باهنر شهر خودمون بهتره!!!
شهید باهنر مال کرمان پروفسور نداره فقط یکی دوتا استاد تمام داره
تازه تحقیق کردم دیدم دانشگاه ازاد استادهاش تحصیلاتشون بیشتر و تعداد مقالاتشونم بیشتر بوده
دوست عزیز خیلی باهم فرق میکنن شما دانشگاه برید نگاه هم بکنید متوجه میشین یک سری از اساتید فقط شامل استاد تمام میشن با ارایه مقالات بین المللی و.... با سابق کار میشن پروفسور!اصلا" یه حرفی زدی در حد لالیگا !!!!!
رتبه های دانشگاهی در ایران چیه؟؟ استاد تمام با پروفسور چه فرقی داره؟
رتبه های اساتید شامل 4 رتبه هستدوست عزیز خیلی باهم فرق میکنن شما دانشگاه برید نگاه هم بکنید متوجه میشین یک سری از اساتید فقط شامل استاد تمام میشن با ارایه مقالات بین المللی و.... با سابق کار میشن پروفسور!
حتی توی پست دانشگاهی هم ذکر میکنن!!
مرسی از راهنماییتون
مهندس کهن رو چوری باید پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد یعنی شبکه رو بالاتر از رمز بزنم؟؟؟؟
احتمالش هست شبانه سیستم تهران رو بیارم اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی که راهنمایی میکنیددددددددد![]()
باشه همینی شما میگی!رتبه های اساتید شامل 4 رتبه هست
1- مربی
2-استادیار
3-دانشیار
4- استاد
پروفسور که میگن همون استاد تمام هست و چنین چیزی وجود نداره در خارج به استاد تمام میگن پروفسور
فکر کنم دچار یه اشتباهی شدیناپروفسور که همون استاد تمام رو میگن گویا.
اینکه استاد تمام نداشته باشه اصلا مهم نیستش.مهم اینه اونجاییکه میخوای انتخابی کنی چند تا استادش توی زمینه ای که شما دوس داری فعالیت میکنن.
مثال بزنم دانشگاه خواجه نصیر طوسی سه تا استادیار داره آقایان سبط-بسطلامی و خانوم اخباری واقعا خیلی فعالن و جزو بهترین اساتید خواجه نصیر در زمینه مخابرات هستن.
استاد تمام دیگه انگیزه ای واسه کار کردن نداره ولی دانشیار و استادیار برای اینکه ترفیع مرتبه بگیرن مجبورا کار کنن و مقاله بدن.اتفاقا اساتید جوون خیلی بهتر با دانشجو همکاری میکنن.
دوست من پردیس دانشگاه شیراز میخونه و اساتیدشون اساتید دانشگاه صنعتی شیرازه. دو تا استادیار استادشه که اسمشونم آقایان اسلامی و حقیقت بازم از اساتید مخابرات و جوون هم هستن.میگه خیلی خوب توضیح میدن خیلی وقت میذارن
فکر کنم دچار یه اشتباهی شدینا
اینکه ادم هرچی جوونتر انرزیش بیشتر درست
ولی جوونا تجربه ندارن
من یه بار با یکی از اساتیدمون که پیر راه تدریس تحقیق و کارای عملی هستش حرف زدم در حد ده دقیقه سه تا پروژه به صورت غیر مستقیم از تو حرفاش در اومد که یکیش واقعا ارزشمند بود
بعد برای یه تحقیق کوچولو رفتم پیش اون یکی که از یونی تهرانم اومده بود زیر سی سال بود آقا هرچی حرف زد من آخرم نفهمیدم چی شد و همش حرف خودشو میزد چرا چون تجربش کم بودد صرفا تو همون سیستمی که کار کرده بود نظر میداد دیدش خیلی خیلی محدود بود در حالی که از ته دلش دوس داشت کمک کنه ها ولی نتونست. ولی تدریسش خوب بدک نبود. اما تو کار تحقیقاتی نمیشد روش حساب کنی.
بروبچ خوابگاه های ارشد دخترا شهید بهشتی چطوره؟ تو خود دانشگاس؟
امیرکبیر چی؟ شیراز چی؟! چرا هیچکدوممون هیچی نمیدونیم!!
قبولیهای پارسال
2704 مخابرات > شبانه شاهدتهران
3708 مخابرات > غیرانتفاعی غیاث الدین
2151 الکترونیک > روزانه حکیم سبزواری
6572 الکترونیک > بین الملل صنعتی شریف
1769 الکترونیک > روزانه صنعتی مالک اشتر
1432 الکترونیک > روزانه فردوسی مشهد
2777 کنترل > شبانه صنعتی مالک اشتر
حرف شما درسته اما برای کد رشته های عادیسلام اینکه اگه فکر میکنید روزانه قبول نمیشید پس یعنی شبانه رو جلوتر بزنید این کارو نکنید.
دیروز رفته بودم پارسه واسه مشاوره.مشاور بهم گفت موقع انتخاب رشته فکر کن نفر اول شدی حالا انتخاب رشته کن.گفتش هرچی انتخاب داری بنویس. شمام از صنعتی شریف شروع کن بیا پایین.به مالک رسیدی اول روزانه رو بزن بعد شبانه رو
سلام
چ حرفیه
رتبه رتبست دیگه مهم اینه که میخای انتخاب رشته کنی و مجاز شدی
اره شبانه میشه
غیر انتفاعی اینام میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ایده و مشاوره برای کنکور ارشد برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 84 | |
P | مشاوره براي كارشناسي ارشد ... تا ارشد | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2657 | |
![]() |
راهنمای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد + ترازهای دانشگاه های دولتی | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 308 |