تاپیک الکی

eshagh_kh

عضو جدید
با توجه به این که امروز همش ما بیکار بودیم و مشغول عمل غیر انسانی و مجرمانهی وب گردی بودیم همش دیدم که همه تو تاپیک ها هی میگن الکی هست . به همیئ دلیل تصمیم گرفتیم یه تاپیک با موضوع الکی راه بندازیم تا :
1 - همه حرفای الکی اینجا جمع بشه و چون همه از روی اسمش میفهمن الکیه گیر نمیدن
2-تاپیکهای دیگه با حرفهای مهمتری پر میشه نا با حرفهای الکی
3-دیگه نویسنده لازم نیست بگه این الکی هست یا نیست
توجه : همه این حرفها الکی میباشد .

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
الکی من می خوام بدنم شما خس و خاشاکی یا سیب زمینی ؟

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به این که امروز همش ما بیکار بودیم و مشغول عمل غیر انسانی و مجرمانهی وب گردی بودیم همش دیدم که همه تو تاپیک ها هی میگن الکی هست . به همیئ دلیل تصمیم گرفتیم یه تاپیک با موضوع الکی راه بندازیم تا :
1 - همه حرفای الکی اینجا جمع بشه و چون همه از روی اسمش میفهمن الکیه گیر نمیدن
2-تاپیکهای دیگه با حرفهای مهمتری پر میشه نا با حرفهای الکی
3-دیگه نویسنده لازم نیست بگه این الکی هست یا نیست
توجه : همه این حرفها الکی میباشد .
داداش چه امضای خفنی داری!
معلومه اهل دلی...!!;)

eshagh_kh

عضو جدید
ببین عزیزم شما اصلا به مهمترین مسائل توجه نمیکنی
خس و خاشاک رو من در اهواز دیدم خیلی بد بود به حدی که من تا یک متر جلوی خورم رو به سختی میدیدم ولی گوسفند رو در تمام جاهای ایران دیدم
در ضمن عزیزم من دوست دارم همیشه آینده رو ببینم
...
می تونی از امضام بفهمی
فقط بگم که من می خوام گوسفند نباشم

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشق تاپیک الکیم!!!!!!!!!!!!
ایده خیلی خوبی بود.ممنونممممممممممم:thumbsup2:

tirmah

عضو جدید
سلام یوسف علی پزشک الکی
خوبی؟حرف های منم الکی بود
شما کجا اهل دلید
میشه توضیح بدین

eshagh_kh

عضو جدید
به قول گفتنی : تعارف نکن . البته در مورد ریتالین باید بگم خدمتتون که تمام مخصوص دوستان خیلی درس بخون هست که بعضی وقتها که خیلی خوندن و دیگه نمیتونن درس بخونن یه دونه میندازن بالا و دوباره مثل تراکتور میشینن میخونن تا صبح . در وصف ریتالین گفته شده که شما با خوردن اون 24 ساعت قبل امتحان میتونید با یه رو خونی از رو کتاب یا جزوه همه مطالب در ذهن شما بماند
در هر صورت ... عواقب بعدی آن به عهده بقیه دوستان می باشد .
همین
والا چی بگم رفیق...!!;)

tirmah

عضو جدید
نشد و شما به دلیل نقض آشکار اولین و تنها قانون محکوم هستید که ارباب رجوع بشین ( برای اظلاعات بیشتر رجوع کنید به oxijen )
شما الکی باید باشی همین[/quote
این دیگه یعنی چی؟یوسف علی:lol:
من الکی گفتم که جدی گفتم و اینم الکی گفتم و این یعنی در علم ریاضی که رشته بنده است
یعنی مجموعه تمام مجموعه ها وجود ندارد
الکی:w15::w25::lol:

eshagh_kh

عضو جدید
خوب عزیزم
از آنجایی که شما فکر میکنید و احتمالا تصمیم هم میگیرید در نتیجه باید بگم شما صد در صد از دسته اقای خاتمی که همچنان داره به مردم خیانت میکنه و بحث دشمن افزای گفتگوی تمدن ها رو به راه انداخت که همه به ما به عنوان دشمن آزادی نگاه کنن هستید و امیدوارم خدا شما را به راه راست هدایت کند
( البته بعید می دانم )
:redface:
نشد و شما به دلیل نقض آشکار اولین و تنها قانون محکوم هستید که ارباب رجوع بشین ( برای اظلاعات بیشتر رجوع کنید به oxijen )
شما الکی باید باشی همین[/quote
این دیگه یعنی چی؟یوسف علی:lol:
من الکی گفتم که جدی گفتم و اینم الکی گفتم و این یعنی در علم ریاضی که رشته بنده است
یعنی مجموعه تمام مجموعه ها وجود ندارد
الکی:w15::w25::lol: