mohandes-87
عضو جدید
دوستان سلام من به یک مقاله در باره دیوار آبی به زبان انگلیسی نیاز دارم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
سلاممنم ی پروژه مشابه همین دارم.
دو تا مسیله هست مسیر ورود و خروج از حوض:
1. برای وردی آب به حوض میشه از لوله ای که برای فواره ها وارد حوض میشود، یک انشعاب گرفت؟
مثلا یک لوله سه اینچی از خط رانش پمپ وارد حوض میشود که از همین لوله برای هر فواره انشعاب گیری شود، خب از همون لوله سه اینچی یک انشعاب برای ورودی آب به حوض بذاریم،
عموما برای اینکه حوض را پر کنند شلنگ میذارن و حوض پر میشه ولی برای اینکه کار جالب تر بشه میشه چیزی ک گفتم رو انجام داد؟
2. برای خروجی از حوض: میخوام برای آب خروجی از حوض مسیری رو در نظر بگیرم که برای آبیاری فضای سبز پارک استفاده بشه.
سوالم اینه که حتما نیاز به پمپ کف کش داره یا با یک شیب بندی مناسب در کف حوض و همون فشار آب میشه آب رو با فشار مناسب از حوض خارج کرد؟
3. برای اینکه آب حوض جلبک نزنه چیکار باید کرد؟
سلامما یه پروژه داریم که میخایم برآورد کلی کنیم ببینیم چقد هزینه میبره، حالا واسه برآورد سر انگشتی مکانیکی پروژه چیکار کنم در صورتیکه من رشتم معماریه و اینکه نقشه تاسیسات نداره. میتونم با زیربنا به یه مقدار حدودی برسم؟
سلام
سوال دوم رو متوجه نشدم
سلامسلام
فرض کنین حوض قراره خالی شود، خب مطمینن از سمت کفشوی کف حوض خارج میشه، باتوجه به تصاویر پایین از کفشوی یک مسیر برگشت به پمپخانه در نظر گرفته شده، مسیر خروجی برای خالی شدن حوض رو متوجه نمیشوم.
میخوام هنگام خالی کردن حوض، از آبش استفاده بهینه شود مثلا برای آبیاری فضای سبز
خب برای ایجاد فشار لازم حتما نیاز پمپ هست؟
تصویر اول از سمت راست، تصویر کفشوی و تصویر دوم، نقشه مکانیکی حوض هست.
برای تصویر اول یک مسیر جهت جمع آوری آب سطحی گذاشته شده، این همان مسیر خالی شدن آب حوض هست؟
میشه از این مسیر بدون نیاز به پمپ برای ابیاری فضای سبز استفاده کرد؟
مشاهده پیوست 240383 مشاهده پیوست 240384
اول این پروژه کلا محاسبات حرارتی دیوارها هست با نقشه معماری بلوک و دیوارها...سلام دوستان من ی تحقیق دارم محاسبه میزان حرارتی از نظر همرفت و تابش در 5 تا دیوار ی ساختمان مسکونی.
رشته خودم معماریه تحقیقم 4 نمره داره میتونید کمک کنید؟
حتی حاضرم هزینه هم بدم فقط نمرشو بگیرم![]()
سلام
از کجا باید بدونم که برای ابرسانی در جاهای مختلف چه فشار کاری رو در نظر بگیرم؟
مثلا برای آبرسانی به آبنما جنس لوله پلی اتیلن در نظر گرفته ام ولی از چه فشار کاری استفاده کنم؟ 6، 8، 10 ؟
سلام
از کجا باید بدونم که برای ابرسانی در جاهای مختلف چه فشار کاری رو در نظر بگیرم؟
مثلا برای آبرسانی به آبنما جنس لوله پلی اتیلن در نظر گرفته ام ولی از چه فشار کاری استفاده کنم؟ 6، 8، 10 ؟
سلام خوبید؟کسی فرترن بلده از بچه های مکانیک؟
سلام
البته دوستمون توضیخاتی رو فرموده ان ولی فک کنم سوال شما در مورد فشار نامی لوله های مورد استفاده باشه
خوب اگه ماگزیمم فشار کاری سیستم رو داشته باشین وفشار نامی لوله مورد استفاده یک و نیم برابر اون باشه از نظر اقتصادی مقرون به صرفه ترین خالته اما من خودم همیشه به علت ضزیب اطمینان و طول عمر بیشتر در ابرسانی از لوله های با فشار نامی 10 بار استفاده میکنم
ضمنا تمام لوله های فولادی و شیرالات خداقل برای فشار نانی 10 بار تولید میشن و فقط لوله های پلی اتیلن هست که فشار های کمتر هم دارن
درود به شما.طراحی آب نما چندان مبحث پیچیده ای نیست.محاسبات فشار و دبی و افت هم کتاب یا سرفصل جداگانه ای نداره.میتونین از کاتالوگ های خود شرکتی که از محصولات استفاده می کنین هم کمک بگیرین.من دوتا جزوه میدم خدمتتون تا حدودی مرتبط و امیدوارم مفید واقع بشه.ضمنا ترجیحا بهتره از کتاب تاسیسات 77 استفاده کنین چون جامع تر و مفید تر از کتابهای دیگه است
در مورد محاسبه بار سرمایشی و گرمایشی سوله ورزشی بصورت سر انگشتی به کمک نیاز دارم
سلام به مهندسین عزیز
دوستان من رشتم معماری هست و چیز زیادی از مکانیک نمیدونم طبیعتا
یه پروژه ای به من محول شده اونم ترسیم یک سری لوله مال یه کارخونست،به این صورت که لوله ها توسط نقشه بردار جانمایی شده بعد توسط من سه بعدی شده،حالا اینا گفتن ترسیمات دو بعدی هم میخوایم،
از اونجایی که لوله ها زیاد هستن و خیلی بالا پایین میشن ترسیمشون نمیدونم چجوری نشون میدن،مثلا 12تا لوله هست 6تا بالا 6تا پایینش،تو پلان چجوری نشون میدن؟مقطع باید بزنم؟کلی مقطع باید بزنم اونجوری
خلاصه اکه کسی راهنمایی چیزی داره که بتونم استفاده کنم ممنون میشم،یا نمونه پلان واسه همچین لوله های فضایی داره بتونه بزاره اینجا خیلی عالی میشه
خیلی ممنون
سلام
پارکی هست که سه تا آبنما داره، برای انتخاب پمپ آبنماها را میشه دو صورت در نظر گرفت یکی اینکه پمپ هر آنما جداگانه باشد که دبی و هد هر آبنما مقدار های زیرا دارند:
دبی آبنمای اول: 65.4 مترمکعب
هد آن: 15 متر
دبی آبنمای دوم: 46.2 مترمکعب بر ساعت
هد آن: 12 متر
دبی آبنمای سوم:4.8 متر مکعب برساعت
هد آن: 5 متر
1.در این حالت هم لازم هست برای هر آبنما دو تا پمپ بذارم یکی برای رزرو؟
حالت دیگری اینه که برای هر سه آبنما یک پمپ کلی در نظر بگیرم
که
دبی پمپ کلی: 88.5 مترمکعب بر ساعت
و هد آن: 20 متر است.
سوالام اینا هس که:
2. در چه صورتی آنما بهتر اجرا میشه؟ اینکه پمپ کلی بذارم یا جداگانه؟
3. برای اینکه بخوام در حالت کلی پمپ رزرو بذارم ، آیا باید دبی پمپ رو تقسیم بر دو کنم؟ مثلا از شرکت مد نظر در خواست دو تا پمپ کنم که دبی هر کدوم 44.5 متر مکعب هست؟
4. اصلا پمپ رزرو لازم هست بذارم؟
دوستان عزیز مهندس
سلام
دو تا سوال هزینه ای در مورد تاسیسات داشتم که هرکی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
1. یکی اینکه در مورد فن کوئل سقفی و زمینی دستمزد نصبشون کسی اطلاعی داره که چه فرقی میکنن و کدوم گرونتره؟؟؟
2. یکی هم در مورد لوله های پلی اتیلن که با کلکتور و بدون کلکتور هزینه اجراشون چقدر متفاوت میشه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |