در مورد مهندسی تاسیسات هر که سوال داره بپرسه تا انجایی که اطلاعاتم برسه جواب میدم
با سلام نحوه سایز زدن لوله های ابگرم در لوله کشی شوفاژ چگونه است؟ اگر کتابی در این زمینه با پروژه انجام شده وجود دارد لطفا" معرفی کنید
سلام به همه ی دوستان.اگه دوستان بتونن به سوالام جواب بدن وراهنمایی کنن واقعا ممنون میشم..با تشکر فراوان.من علاقه ی بسیار زیادی به رشته ی مکانیک سیالات(دروس-مفاهیم وتمام چیزهایی که به این رشته مرتبط میشه)ولی خب قبل از کنکور ورودی دانشگاهها بر حسب دلایلی نشد بخونم والان ترم اخر کاردانی مکانیک تاسیسات که میگن زیرشاخه ی سیالات هست هستم احتمالا برا کارشناسی هم همین رشته رو باید ادامه بدم چون برای دخترها سیالات نیست...ولی تمام انرژیمو میخوام برا ارشد بذارم الان 1نگرانی دارم اونم اینه که میخوام بدونم ایا خانمها در رشته ی مکانیک نمیتونن موفق باشن؟مگر یک مهندس مکانیک قراراست کارهای سنگین جسمی انجام دهد؟؟یک مهندس مکانیک مثلا وقتی وارد یک نیروگاه یا کارخانجات یا مثلا شرکت نفت میشود وظیفه اش چیست(اگه میشه دقیقا برام بگید)....کلا اگر بخواهیم صادقانه برخورد کنیم یک خانم در چه صورت میتواند دررشته ی مکانیک در حد بسیار زیاد موفق باشد ودر چه صورت برای این رشته جنسیت مطرح نیست...؟؟؟؟(رشته ی مکانیک رو واقعا دوست دارم ومیخوام توی این رشته تاجایی که میشه پیش برم....)با تشکر فراوان.
باسلام.وتشکر بسیاربابت پاسختون...نمیخوام براارشد احساسی برخورد کنم ومطمئنا علاقه به تنهایی کافی نیست میخوام انتخابی داشته باشم که مطمئم باشم بهترین انتخاب ودرستترینه....!!!ممنون.
کتاب نازک محاسبان سرانگشتی تاسیسات مکانیکی(مهندس وکیل الرعایا) فرمولاش کامل هست.با سلام در انتخاب دیگ فقط ظرفیت حرارتی دیگ کفایت می کند یا دبی آن هم مهم است؟ اگر دبی یا حجم مخزن و... مهم است چگونه محاسبه می شود؟
منظورت کتاب محاسبات سریع وکیل الرعایا است؟کتاب نازک محاسبان سرانگشتی تاسیسات مکانیکی(مهندس وکیل الرعایا) فرمولاش کامل هست.
اگر منظورتون میزان گرمای تولیدی روشنائی است باید از جداول مربوطه استفاده کنید (کتاب محاسبات مکانیکی طباطبائی یا وکیل الرعایا) که با توجه به مساحت ونوع کاربری میزات وات مصرفی مشخص شده و از فرمول مربوطه میزان گرما رامحاسبه می کنید و اگر میزان مصرف را برای محاسبه بهای برق می خواهید محاسبه کنید باز هم نیاز به میزان وات روشنائی و ساعات روشن بودن انها دارید که با ضرب این دو میزان وات ساعت یا کیلو وات ساعت بدست می آید و با داشتن این مقدار بهای برق مصرفی به سادگی قابل محاسبه استبا سلام.میخواستم اگه میشه اگر فرمول یا نرم افزاری برای محاسبه انرژی های مصرفی برای تهویه،الکتریسیته مصرفی(برای لامپ وتهویه و...)و دستگاه های سرمایشی و گرمایشی هستش در اختیار من قرار بدید تا بتونم در تحقیقاتم از اونا استفاده کنم.در ضمن من این اطلاعات رو برای ساختمان طیور لازم دارم.
ممنون میشم زودتر جواب منو بدین.با تشکر
سلام من به جدول روز درجه گرمائی و سرمائی شهرهای مختلف نیاز دارم همچنین فرمول محاسبه مصرف سالیانه سوخت برای واحد های انگلیسی و آمریکائی چیه؟
سلام آخرين جدول هواشناسي براي كليه شهر ها رو گذاشتم اميدوارم مفيد باشه
سلام
من درباره سیستم های cchp (تولید همزمان حرارت سرما و برف )دنبال مطب هستم
میشه راهنمایی کنید
سلام دوست عزيزدوستان سلام
من میخوام در زمینه طراحی و محاسبه تاسیسات ساختمان فعالیت کنم. برای شروع از چه کتابی استفاده کنم و نرم افزارهای طراحی و محاسبه تاسیسات چیه؟
آموزش های لازم را از کجا بگیرم؟ لینک دانلود برام بذارید ممنون میشم.
چند روزه کتاب تاسیسات 77 را میخونم. خیلی به تفصیل راجع به همه موارد توضیح داده شده است. یه کتاب یا جزوه کاربردی تر میخوام. نرم افزار HAP 4.5 و AutoCAD را نصب کردم.
به نظرتون دوره آموزش برم بهتره؟ اگه جواب مثبته کدوم دوره کدوم آموزشگاه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
با تشکر فراوان
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
پرسش و پاسخ در مورد پایپینگ، نقشه ها، مدارک و ... | مهندسی تاسیسات | 26 |