سلام دوستان،
لطفا هر گونه درخواست مبنی بر حل مسئله، گیر و گرفتاری پایان نامه، کمک به قول خودتان را فقط اینجا بزنید.
ممنون
لطفا هر گونه درخواست مبنی بر حل مسئله، گیر و گرفتاری پایان نامه، کمک به قول خودتان را فقط اینجا بزنید.
ممنون

دوستان من پاور پوینت در مورد نانو لوله های کربنی نیاز دارم.
در این زمینه هر چی داشتم واستون گذاشتم اما چون 6 تاست حجم بالاست آپلود نمیشه، اگه می خواین بفرمایین از چه راهی بهتون بدمشون.
سلام دوستان. یه سوال دارم.دنبال یه پودری هستم که اگر با الکل متانول و حلال نفت مخلوط بشه،یه محصول ژله ای یا گریس مانند بده.اگه جوابم و بدید ممنون میشم.
سلام
چیزی که شما دوست عزیز دنبالش هستین در واقع مربوط به مبحث "سل ژل" می شه، پودری که شما دنبالش هستین در واقع پیش ماده تشکیل ژله که معمول شامل آلکوکسید و نمک فلزات (از قبیل کلریدها، نیتریدها و استات ها)هستند که تحت واکنشهای مختلف هیدرولیز و پلیمریزاسیون مرحله ای قرار میگیرند. پس بسته به کاربری ژل این پیش ماده تعیین میشه، پس هر پودری رو نمیشه به صورت عمومی تجویز کرد.
در مورد مبحث روان کننده ها اطلاعات کاملی ندارم اما مطالعه می کنم که پیش ماده مناسبی واستون پیدا کنم.خیلی ممنونم دوست عزیز که راهنماییم کردین.من دنبال پودری هستم که روان کننده باشه مثل گریس نسوز.به نظرتون چه پودری خوبه؟!
در مورد مبحث روان کننده ها اطلاعات کاملی ندارم اما مطالعه می کنم که پیش ماده مناسبی واستون پیدا کنم.
موفق باشین
سلامسلام.من دانشجوی اخرارشدموادهستم وقسمتی ازپایان نامم مربوط به شیمی هست.خیلی درگیرشدم وشهریوردفاع دارم خواهشمندم اگه میتونیدبه من راهنمایی کنید. اگه شماره تماس بزاریدممنون میشم
سلام.سلام دوستان عزیز...
من خیلی فوری به اطلاعاتی در مورد اثری که اکسنده هایی مثل هیدروژن پراکسید بر روی نمک های آمونیومی نوع 4 دارند نیاز دارم...ممنون میشم اگه در اختیارم بزارید.....
![]()
سلام دوست عزیز. از این مطالب میتونید استفاده کنید.سلام دوستان
بیزحمت مطالبی که در مورد نحوه افزایش ویسکوزیته کربوکسی متیل سلولز دارید در حد امکان در اختیارم بذارید
با تشکر