سلام
میخوام در این تاپیک از ظهور اولین موجود که نشانه های و شباهت های انسانی داشته تا انسان مدرن رو برای شما تشریح کنم
و این احتمالا اخرین پست من خواهد بود در این سایت
چون سلسله تکامل انسان یکم طولانی هس و نیازمند توضیحه در چند پست مطالب رو میذارم
پس از دوستان خواهش میکنم از گذاشتن پست خود داری کنن و اگه سوالی دارن بذارن بعد از اتمام مطالب
نام ها رو هم بصورت لاتین مینویسم چون تلفظشون راحت تره!
و باید اشاره کنم که اینها محتمل ترین نظریه ممکن هس بر اساس شواهد و مدارک موجود و قطعیت 100 درصدی نداره (مثل نظریه پیدایش جهان)
اولین موجود انسان نما Australopithecus afarensis هستش که اولین وابسته ی بسیار محتمل انسان هستش!
بیشینه انسان پیش از این موجود بعلت نبود مدارک خیلی گنگ هس و در حالی از ابهام.....
اما مشخصات این موجود
----------------------------------------------------------------------------------------
نام علمی: Australopithecus afarensis
محل زیست: آفریقا
زمان زیست: بین 3 تا 4 میلیون سال پیش
هوش: احمق مطلق!
نوع حرکت: روی دوپا با حالتی خمیده
قدرت برقراری ارتباط: بسیار کم
رژیم غذایی: گیاهخوار و حشره خوار
اندازه مغز: 1/3 انسان امروزی
قد: 1.2 الی 1.4 متر
----------------------------------------------------------------------------------------
چهره ی احتمالی!!
اسکلت :
میخوام در این تاپیک از ظهور اولین موجود که نشانه های و شباهت های انسانی داشته تا انسان مدرن رو برای شما تشریح کنم
و این احتمالا اخرین پست من خواهد بود در این سایت
چون سلسله تکامل انسان یکم طولانی هس و نیازمند توضیحه در چند پست مطالب رو میذارم
پس از دوستان خواهش میکنم از گذاشتن پست خود داری کنن و اگه سوالی دارن بذارن بعد از اتمام مطالب
نام ها رو هم بصورت لاتین مینویسم چون تلفظشون راحت تره!
و باید اشاره کنم که اینها محتمل ترین نظریه ممکن هس بر اساس شواهد و مدارک موجود و قطعیت 100 درصدی نداره (مثل نظریه پیدایش جهان)
اولین موجود انسان نما Australopithecus afarensis هستش که اولین وابسته ی بسیار محتمل انسان هستش!
بیشینه انسان پیش از این موجود بعلت نبود مدارک خیلی گنگ هس و در حالی از ابهام.....
اما مشخصات این موجود
نام علمی: Australopithecus afarensis
محل زیست: آفریقا
زمان زیست: بین 3 تا 4 میلیون سال پیش
هوش: احمق مطلق!
نوع حرکت: روی دوپا با حالتی خمیده
قدرت برقراری ارتباط: بسیار کم
رژیم غذایی: گیاهخوار و حشره خوار
اندازه مغز: 1/3 انسان امروزی
قد: 1.2 الی 1.4 متر
چهره ی احتمالی!!

اسکلت :

آخرین ویرایش: