تاثیر دوستی‌های پیش از ازدواج در....

امیر Amir

کاربر حرفه ای
خوب به به چشمم روشن
این دیگه ته خودخواهی آقایونه چه طور شماها باید آمارطرفتون را دربیاری که پاکع پاک باشه بعد شما می گی که هیچ کس نباید بفهمه که من قبلا چی کار می کردم چه طور یه خانوم باید مواظب رفتار عفت و پاک دامنیه خودش باشه بعد شما آقایون هر کاری که دوست دارید باید انجام بدین
به نظر من همانطوری که یه زن باید مواظب اعمال و رفتار خودش باشه یه مرد هم باید به همون اندازه مواظب باشه
تادر آینده نه از طرف خانوم و نه از طرف آقا مشکلی پیش نیاید

و اما این دوستی های قبل از ازدواج در صورتی درست و خوبه که هر دو طرف به یکی از افراد خانواده بگند مثلا پسره به خواهری ،مادری (مخصوصا مادر )و دختره هم همین طور
ولی رابطه شون نباید دوستی باشه یه جوری همدیگر را زیر نظر بگیرند ببینند از نظر اجتماعی و رفتاری در همه وقت ها با شما جور در میاد یا نه اگه این جوری باشه اشنایی قبل از ازدواج اشکالی نداره
همگی خوشبخت بشید:gol::heart::gol:

خوب دیگه آقایون دوست دارند اینجوری باشند..دوست دارند خودشون جوونی بکنند و در اخر یک همسر افتاب مهتاب ندیده بگیرند....

خوب یعنی اگر به ننه باباش طرف بگه ..رابطه تطهیر میشه و هیییییییییییچ گونه ضرر و مشکلی پیش نمیاد!!!:biggrin:

rosemehr87

عضو جدید

خوب دیگه آقایون دوست دارند اینجوری باشند..دوست دارند خودشون جوونی بکنند و در اخر یک همسر افتاب مهتاب ندیده بگیرند....

خوب یعنی اگر به ننه باباش طرف بگه ..رابطه تطهیر میشه و هیییییییییییچ گونه ضرر و مشکلی پیش نمیاد!!!:biggrin:

خوب این جاست که آقا جان می رسی به حرف من
که میگم باید دو طرف جنبه داشته باشند(عاقل باشند و احساسی بر خورد نکنند)
بله تاحدود زیادی از این ناپاکی ها جلوگیری می کنه
البته این که می گم برای ادم هایی هستند که اعتقاد داشته باشند:gol:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
خوب این جاست که آقا جان می رسی به حرف من
که میگم باید دو طرف جنبه داشته باشند(عاقل باشند و احساسی بر خورد نکنند)
بله تاحدود زیادی از این ناپاکی ها جلوگیری می کنه
البته این که می گم برای ادم هایی هستند که اعتقاد داشته باشند:gol:
من این چنین ارتباطی که خانواده خانم اطلاع داشتند رو تجربه داشتم...اره ...یک حس خوبی داره...

وقتی یکی بهت اعتماد میکنه و تو رو عین پسر خودش میدونه

rosemehr87

عضو جدید
من این چنین ارتباطی که خانواده خانم اطلاع داشتند رو تجربه داشتم...اره ...یک حس خوبی داره...

خوب شما آقا می شه بگید چه چیزی را تجربه نکردیند؟؟؟؟؟؟:razz:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
خوب شما آقا می شه بگید چه چیزی را تجربه نکردیند؟؟؟؟؟؟:razz:
خوب..سفر به سواحل قناری...

هاوایی
لاس وگاس...

هر کسی زندگی داشته که ممکنه کسی که در 10 سال زندگی به اون تحربه ها برسه و یکی در یکسال و یا کمتر
:razz:

rosemehr87

عضو جدید
خوب..سفر به سواحل قناری...

هاوایی
لاس وگاس...

هر کسی زندگی داشته که ممکنه کسی که در 10 سال زندگی به اون تحربه ها برسه و یکی در یکسال و یا کمتر:razz:
خوب اون تجارب برای یه بار اونم اگه وقت زیاد اوردی
ولی من که رفتم خیلی بهم خوش نگذشت
:D:gol:

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز

.................................

خب امیر بیا و یه کار خیر کن :hypocrite:

تجارب بس پند آموزت:eek: رو اینجا به رایگان در اختیار عده ای جوون (پسرای دم بخت) قرار بده که دیگه اونا به زحمت نیفتن و مجبور شن تجربه اش کنن باشه؟:biggrin:;)

بیا و با این کار دل یه سری گل نوشکفته رو شاد کن:w16:

امیر Amir

کاربر حرفه ای
.................................

خب امیر بیا و یه کار خیر کن :hypocrite:

تجارب بس پند آموزت:eek: رو اینجا به رایگان در اختیار عده ای جوون (پسرای دم بخت) قرار بده که دیگه اونا به زحمت نیفتن و مجبور شن تجربه اش کنن باشه؟:biggrin:;)

بیا و با این کار دل یه سری گل نوشکفته رو شاد کن:w16:
موفق باشید

mahsaii

عضو جدید
سلام
به نظر من دوستی خیلی ارزشش بالاتر از این حرفهاست
اولا که اصلا هیچکی بعد ازدواج نمی یاد بگه من با فلانی دوست بودم یا اصلا bf یا gf داشتم(شایدم کسی اینکارو بکنه ولی در کل درصد خیلی کمی اینکارو می کنن)که حالا ما بیایم بگیم آره دیگه طرف پاکه و...
در ثانی من نمیدونم چرا از این دید به دوستی نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::que::que:
میشه با این دید نگاه کرد که دوستی راهی برای شناختن طرف مقابله چطور که هر کدوم از ما وقتی از یکی که هم جنس خودمونه خوشمون می یادو باهاش دوست میشیم به مرور که از دوستییمون میگذره اگه تو خیلی چیزا با دوستمون تفاهم داشته باشیم و باهاش راحت باشیم این دوستی ادامه پیدا می کنه و ریشه دار می شه و.......
حالا وقتی با یه غیر همجنس دوست میشیم و مدتی از دوستیمون میگذره وقتی احساس کردیم با هم راحتیم میتونیم به هم اعتماد کنیم حرف همو می فهمیم و در کل کفه ی تفاهم رفته رفته خیلی سنگین تر از کفه ی دیگه ترازوی دوستیمون میشه........
در مرحله دوستی میشه تا حد زیادی به این نکته هم پی برد که طرفت اهله اینه که دو روز بعد بره سراغ یکی از ما بهترون یا؟؟؟کسی که تو مدت دوستی البته اگه کمه کمش 2 3 سالی باشه به دوستیش متعهد باشه به نظر من بعد ازدواج امکان خیانتش خیلی کمتر میشه حالا دیگه علاوه بر طرف مقابل خانواده و... هم هست حالا بعد بچه هم که دیگه هیچ چی...
وقتی می تونیم قبل ازدواج خیلی از خصوصیات طرف مقابلمون رو بشناسیم چرا اینکارو بزاریم برا بعد ازدواج که کار از کار گذشته؟؟؟؟ به نظر من تاثیرات مخربش در این حالت خیلی بدتره:gol::gol::gol::gol:
:w36:;););)

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
به نظر من دوستی خیلی ارزشش بالاتر از این حرفهاست
اولا که اصلا هیچکی بعد ازدواج نمی یاد بگه من با فلانی دوست بودم یا اصلا bf یا gf داشتم(شایدم کسی اینکارو بکنه ولی در کل درصد خیلی کمی اینکارو می کنن)که حالا ما بیایم بگیم آره دیگه طرف پاکه و...
در ثانی من نمیدونم چرا از این دید به دوستی نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused::que::que:
میشه با این دید نگاه کرد که دوستی راهی برای شناختن طرف مقابله چطور که هر کدوم از ما وقتی از یکی که هم جنس خودمونه خوشمون می یادو باهاش دوست میشیم به مرور که از دوستییمون میگذره اگه تو خیلی چیزا با دوستمون تفاهم داشته باشیم و باهاش راحت باشیم این دوستی ادامه پیدا می کنه و ریشه دار می شه و.......
حالا وقتی با یه غیر همجنس دوست میشیم و مدتی از دوستیمون میگذره وقتی احساس کردیم با هم راحتیم میتونیم به هم اعتماد کنیم حرف همو می فهمیم و در کل کفه ی تفاهم رفته رفته خیلی سنگین تر از کفه ی دیگه ترازوی دوستیمون میشه........
در مرحله دوستی میشه تا حد زیادی به این نکته هم پی برد که طرفت اهله اینه که دو روز بعد بره سراغ یکی از ما بهترون یا؟؟؟کسی که تو مدت دوستی البته اگه کمه کمش 2 3 سالی باشه به دوستیش متعهد باشه به نظر من بعد ازدواج امکان خیانتش خیلی کمتر میشه حالا دیگه علاوه بر طرف مقابل خانواده و... هم هست حالا بعد بچه هم که دیگه هیچ چی...
وقتی می تونیم قبل ازدواج خیلی از خصوصیات طرف مقابلمون رو بشناسیم چرا اینکارو بزاریم برا بعد ازدواج که کار از کار گذشته؟؟؟؟ به نظر من تاثیرات مخربش در این حالت خیلی بدتره:gol::gol::gol::gol:
:w36:;););)

................................

واقعا عالی بود

خیلی خوب، حرف منو تو یه پست بیان کردی

اینجا همه فکر می کنن همه ی آدما واسه خوشگذرونی با کسی دوست می شن واسه همین نمی تونن فرد مناسبی برای زندگی باشن

ممنون;)

rosemehr87

عضو جدید
................................

واقعا عالی بود

خیلی خوب، حرف منو تو یه پست بیان کردی

اینجا همه فکر می کنن همه ی آدما واسه خوشگذرونی با کسی دوست می شن واسه همین نمی تونن فرد مناسبی برای زندگی باشن

ممنون;)
خوب آخه ما همه از این نوع دوستی ها خوشمون نمیاد و اصلا این کار با نوع فرهنگ ما جور در نمیاد

بالا