تاثير آجيل خوردن در کاهش بيماري‌هاي قلبي

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوردن آجيل باعث کاهش خطرات بيماري قلبي مي‌شود.
به گزارش بي باک به نقل از ايسنا، محققان اظهار کردند: خوردن آجيل کمک مي‌کند تا خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي در افراد مبتلا به سندرم متابوليک(MetS) و يا کساني که با چربي اضافي شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش يابد.

با استناد به بيانيه‌اي از دانشگاه بارسلونا، چاقي در سراسر جهان در حال پيشرفت است.

مصرف اين دانه‌ها باعث کاهش بيماري‌هاي قلبي و ناراحتي‌هاي مرتبط با آن مي شود.
 

Similar threads

بالا