بیگانگان فضایی بر فراز ساختمان بی. بی. سی در لندن!!

bahram3

عضو جدید
کاربر ممتاز
این اشیای پرنده به صورت سه نقطه نورانی در میان ابرهای آسمان بالای ساختمان شماره 1 رادیو "بی. بی. سی" در خیابان "گریت پورتلند" به پرواز در آمده اند.
براساس گزارش تلگراف، کاربری که این فیلم را بر روی "یو تیوب" گذاشته در این خصوص نوشته است: "چه کسی می تواند توضیح دهد که این نورها روی زمین چه کار می کنند؟"

علاوه بر این ویدئو، دو فیلم دیگر نیز در نقاط مختلف لندن تهیه شده اند که این سه نقطه نورانی را نشان می دهند. پل برج لندن، یکی از مناطقی است که روز جمعه سه شیء نورانی ناشناخته در بالای آن رویت شده اند.
بسیاری از کاربران یوتیوب معتقدند که این فیلمها جعلی هستند و فعلا خبری از بیگانگان فضایی نیست.
انگلیس یکی از معدود کشورهایی است که بحث موجودات فضایی در آن بسیار داغ است. به طوریکه از دهه 40 میلادی تاکنون ادعاهای بسیاری درباره مشاهده یوفوها در آسمان این کشور مطرح شده و حتی مورد توجه وینستون چرچیل، نخست وزیر انگلیس در زمان جنگ جهانی دوم نیز بوده اند.
در طول دو سال گذشته، دولت انگلیس یکسری اسناد محرمانه را در مورد حضور بیگانگان فضایی بین سالهای 1952 تا 2000 منتشر کرده است.
برپایه بعضی از این اسناد، وینستون چرچیل در 26 جولای 1952 از وزیر امور خارجه خود رسما اطلاعاتی را درباره UFO ها یا همان بشقاب پرنده های بیگانگان فضایی خواسته است.

پس از جمع آوری این اطلاعات، نخست وزیر وقت انگلیس دستور داد که تمام این اسناد به دو دلیل اصلی ترس از "تشویش اذهان عمومی" و "ایجاد تزلزل در ایمان به کلیسا" محرمانه شوند.






 

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
در مورد اينا نمي دونم اما اونايي كه تو ايران 2 سال گذشته ديده مي شدند Air ship بودند

كشتي هاي فضايي نوعي از بالونها هستند كه به صورت يه بالن بيضي شكل افقي هستند اين بالنها رادرگريز هستند و تا ارتفاع 50 كيلومتري زمين مي تونن بالا برند داراي قابليت كنترل از زمين هستند گاز استفاده شده در اين بالنها هيليومه واسه تغيير ارتفاع داخل بالن اصلي يه بالن ديگه هست كه در مواقعي كه بخوان ارتفا رو كم كنن با كمپروسر تعبيه شده بالن كوچكتر رو با اكسيژن يا گازي سنگينتر از هيليم پر مي كنن.عمده كارايي اين بالنها جاسوسي هستش
 

Similar threads

بالا