بیا جای خالی جمله ی نفر قبلیت و پر کن

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
تنگراه کجاست؟🤔
از گلوگاه که به سمت گرگان بیرون بیای، بعد از اکبرجوجه یه استراحتگاه داره که حدود یکی دو سالی هست باز شده، اون استراحتگاه دقیقا مرز مازندران و گلستانه، جی‌پی‌اس ماشین قبلیمون که اون نقطه رو نشون میداد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرکس تپه رو نمیدونم کجاست ولی واحد خرگوش تپه توی گرگانه😁(جدی گفتم، اسم اون منطقه به خرگوش تپه معروفه👍)
دانشگاه...

!austenite

کاربر حرفه ای
تنگراه کجاست؟🤔
از گلوگاه که به سمت گرگان بیرون بیای، بعد از اکبرجوجه یه استراحتگاه داره که حدود یکی دو سالی هست باز شده، اون استراحتگاه دقیقا مرز مازندران و گلستانه، جی‌پی‌اس ماشین قبلیمون که اون نقطه رو نشون میداد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرکس تپه رو نمیدونم کجاست ولی واحد خرگوش تپه توی گرگانه😁(جدی گفتم، اسم اون منطقه به خرگوش تپه معروفه👍)
دانشگاه...
آدم بچه شمال باشه ندونه تنگراه کجاست
همون ایست بازرسیه معروف که از مشهد به شمال میری دقیقا وقتی جنگل گلستان تموم میشه اسمش تنگراهه
خدایی من باید بچه شمال میشدم نه تو:D
مسیر همون راهیه که داریم ازش عبور میکنیم
سینوس کسینوس

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
آدم بچه شمال باشه ندونه تنگراه کجاست
همون ایست بازرسیه معروف که از مشهد به شمال میری دقیقا وقتی جنگل گلستان تموم میشه اسمش تنگراهه
خدایی من باید بچه شمال میشدم نه تو:D
مسیر همون راهیه که داریم ازش عبور میکنیم
سینوس کسینوس
خوب خودت میگی مرز گلستان و مازندران، نگفتی که مرز گلستان و خراسان شمالی که بحث تنگراه رو میکشی وسط🥴
بله تنگراه مرز خراسان شمالی و گلستانِ آقای شمال شناس:weirdsmiley:
سینوس کسینوس ایکیدوس میکیدوس😁( افرادی که کارتون شمشیر در سنگ رو دیده باشن متوجه میشن که من چی گفتم😂، ما تمام روز یا داریم شمشیر در سنگ نگاه میکنیم، یا گربه‌های اشرافی یا میتی کومان و یا تام و جری، جدیدا با اصرارهای فراوان من جودی ابوت هم اضافه شده😂)
مبحث...