بیا تا دست بر آریم و دعایی بکنیم

.سیاوش.

عضو جدید

سلام.این روزا ما هرکدوممون به مشکلات زیادی تو زندگیمون بر می خوریم که تنها پناهمون درگاه خداست.
خیلی از دوستانمون رو دیدم که سفارش می کنند که برامون دعا کنید.
این تاپیک رو گذاشتم واسه گفتن مشکلات و هم اینکه دوستامون برای رفع مشکلاتمون دعا کنند.

آخرین ویرایش:

.سیاوش.

عضو جدید
درست بعد عید رفته بودم دفتر استادم.خیلی پکر بود.اینقدر که وقتی باهاش حرف میزدم اصلا حواسش به من نبود.
همین چند روز پیش شنیدم که دختر 5 ساله استادمون چشماش داره کور میشه و میخوان عمل کنند.
برای شفای دختر کوچولو و تمام بچه هایی که الان رو تخت بیمارستانند تو این روزهایی که داریم به ایام شهادت حضرت زهرا نزدیک میشیم دعا کنید

pmehdiq

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست بعد عید رفته بودم دفتر استادم.خیلی پکر بود.اینقدر که وقتی باهاش حرف میزدم اصلا حواسش به من نبود.
همین چند روز پیش شنیدم که دختر 5 ساله استادمون چشماش داره کور میشه و میخوان عمل کنند.
برای شفای دختر کوچولو و تمام بچه هایی که الان رو تخت بیمارستانند تو این روزهایی که داریم به ایام شهادت حضرت زهرا نزدیک میشیم دعا کنید

امیدوارم خدا کمک کنه . تا هیچ کس روی تخت بیمارستان نخوابه ............خیلی کار خوبیه آقا سیاوش ....

zadshafagh

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام.این روزا ما هرکدوممون به مشکلات زیادی تو زندگیمون بر می خوریم که تنها پناهمون درگاه خداست.
خیلی از دوستانمون رو دیدم که سفارش می کنند که برامون دعا کنید.
این تاپیک رو گذاشتم واسه گفتن مشکلات و هم اینکه دوستامون برای رفع مشکلاتمون دعا کنند.
:gol::gol::gol::gol:
:heart::heart::heart::heart:

.سیاوش.

عضو جدید
ممنون اقا سیاوش!
:heart:امیدوارم شما هم در تمامی مراحل زندگیت موفق باشی!:heart:
و من مضطر و دل نگران
به تو گفتم که پر از تشویشم
چه شود آخر کار؟
و تو گفتی:آرام!که خدا هست کریم...
پاسخی نرم و لطیف که به من داد یک آرامش شیرین و عجیب

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون داداش سیاوش تاپیک خیلی خوبی ایجاد کردی
من یکی که خیلی به دعا نیاز دارم
خواهش میکنم برام دعا کنید حالم خیلی بده دیگه طاقت عذاب خدارو ندارم
دعا کنید مشکلم حل شه ...

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط برای شفای این راننده کامیونی که نصفه شبی داره همه این اهالی منطقه رو با بوقش زا به را میکنه صلوات دوم رو بلندتر بفرست

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من میخوام دعا کنم واسه همه جوونها که راه درستی رو برن
اون چیز که بهترینه نصیبشون بشه
اون چیز که صلاحه حس کنن
و اون چیزی که درسته لذت ببرن
و همیشه از خدا بابت سلامتی که داریم شکر گذارش باشیم
پیروز باشین
بابت تاپیک عالی ممنون

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم اگه لایق باشم برای همه دعا میکنم
واسه منم دعا کنید ..... تو یه مسئله ای یه تصمیمی گرفتم که امیدوارم تصمیم اشتباهی نگرفته باشم
التماش دعا

.سیاوش.

عضو جدید
من میخوام دعا کنم واسه همه جوونها که راه درستی رو برن
اون چیز که بهترینه نصیبشون بشه
اون چیز که صلاحه حس کنن
و اون چیزی که درسته لذت ببرن
و همیشه از خدا بابت سلامتی که داریم شکر گذارش باشیم
پیروز باشین
بابت تاپیک عالی ممنون
خداوندا آن کن که آن به.

.سیاوش.

عضو جدید
فقط برای شفای این راننده کامیونی که نصفه شبی داره همه این اهالی منطقه رو با بوقش زا به را میکنه صلوات دوم رو بلندتر بفرست
می تونیم یه جور دیگه هم دعا کنیم:خدایا شب که میشه گوشای این داداشمون رو سنگینتر کن:biggrin:

n-engfood

عضو جدید
این دست های ساده و خالی دخیلتان
ما را فقط به رسم محبت دعا کنید...

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
می تونیم یه جور دیگه هم دعا کنیم:خدایا شب که میشه گوشای این داداشمون رو سنگینتر کن:biggrin:
خدا خودش میدونه که به حدس سنگین هست که وقتی میخوابه دیگه حواس نیست:biggrin:
اگه سنگین تر کنه کر میشم:biggrin:
رفتی دعا کنی چرا مارو نفرین میکنی:biggrin:

.سیاوش.

عضو جدید

سلام به همگی.مدتهاست که نرفتم خونه.واقعا دلم برای خانواده ام تنگ شده.دعا کنید شرایطی پیش بیاد و فرصت داشته باشم برم خونه.انشالله کسی دور از خانواده اش نمونه.

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی.مدتهاست که نرفتم خونه.واقعا دلم برای خانواده ام تنگ شده.دعا کنید شرایطی پیش بیاد و فرصت داشته باشم برم خونه.انشالله کسی دور از خانواده اش نمونه.
با صدای بلند بگو ایشالا
بابا کاری نداره...میگی گور بابای درس..میری خونه
فقط نیت کار مهمه و انگیزه تو...تو این زمینه تجربه لازم رو میخوای از من بپرس:razz::D:gol:

.سیاوش.

عضو جدید
با صدای بلند بگو ایشالا
بابا کاری نداره...میگی گور بابای درس..میری خونه
فقط نیت کار مهمه و انگیزه تو...تو این زمینه تجربه لازم رو میخوای از من بپرس:razz::D:gol:
:w10:من یه چیز تو این مایه ها هستم مجید خان.
:w07:تو هم تو این مایه ها هستی.
:w02:که الان داری منو اغفال میکنی.
من که دلم کلی تنگ شد:child:

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w10:من یه چیز تو این مایه ها هستم مجید خان.
:w07:تو هم تو این مایه ها هستی.
:w02:که الان داری منو اغفال میکنی.
من که دلم کلی تنگ شد:child:
من اینجوریم:w34::w42:
و زمان پایان ترم:w39:
:D
نه خوب..منم میخونم...منم کار میکنم...منم پروژه میگیرم...منم دبیر کانونم...منم تو انجمن کار میکنم....منم کلاس های بیرون میرم...منم تدریس میکردم!....منم..... بازم بگم؟
پس پسر خوبی باش پاشو برو:gol:به فکر بابا مامانت باش...بچه خودت سر خودت همین بلا رو میاره ها...سالی یه بار میادا! از ما گفتن بود:D

.سیاوش.

عضو جدید
من اینجوریم:w34::w42:
و زمان پایان ترم:w39:
:D
نه خوب..منم میخونم...منم کار میکنم...منم پروژه میگیرم...منم دبیر کانونم...منم تو انجمن کار میکنم....منم کلاس های بیرون میرم...منم تدریس میکردم!....منم..... بازم بگم؟
پس پسر خوبی باش پاشو برو:gol:به فکر بابا مامانت باش...بچه خودت سر خودت همین بلا رو میاره ها...سالی یه بار میادا! از ما گفتن بود:D
سلام دادا.بگو من الان کجا هستم؟
اومدم خونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دعای شما گرفت و من بعد از یک ماه و نیم اومدم دیدن خانواده.:cry:

بالا