بیایم با هم صادق باشیم....

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاحالا شده يه بارم عصراي پنجشنبه يا جمعه که دلمون ميگيره بريم

سرخاک اين عزيزان و باهاشون درددل کنيم يا نه؟

فقط اينترنت جاي درددل کردنه؟

راست بگين؟

آيادلمون براشون تنگ شده؟

آيا اصلا" بهشون فکرکرديم تاحالا؟

بياين صادق باشيم...تاحالا فکرکرديم که چقدر بهشون مديونيم؟

[URL="https://www.facebook.com/rishooha/photos/a.131500773703438.1073741828.130624617124387/271299676390213/?type=1&relevant_count=1"][URL="https://www.facebook.com/rishooha/photos/a.131500773703438.1073741828.130624617124387/271299676390213/?type=1&relevant_count=1"]

[/URL]

[/URL]

Z.ANSARI

کاربر فعال
یک بار رفتم ولی تا دو ماه خواب اونجا رو میدیدم........راستش وقتی بدرد میخوره بری سر خاکشون که با یکی بری که میشناسدشون.......اونوقت واسه ات هزارتا خاطره داره که بگه و تو هم یه عمر بشنوی.......
کاش دلمون باهاشون بود

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی از ماها یادمون رفته برای آزاد موندن این خاک خیلیا رفتن...
شهدا رفتن که ما آزد باشیم و در امنیت زندگی کنیم اما....
بعضیا یادشون رفته بعضیا هم اصلا براشون مهم نیس یعنی اصلا تو فرهنگ لغتشون این کلمه ها وجود نداره
ادمایی هم ک بهشون فک میکنن کم نیستن

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیا یادشون رفته بعضیا هم اصلا براشون مهم نیس یعنی اصلا تو فرهنگ لغتشون این کلمه ها وجود نداره
ادمایی هم ک بهشون فک میکنن کم نیستن

خیلی ها هم فکر می کنن یادشونه....
چون اگه شهدا و اهدافشون یاد خیلی ها بود وضعیت مملکت این نبود.
ممنون از نظرت....

A1300

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا اهدافشون چی بودهه؟؟

دفاع از آزادی ملتشون،امنیت و آرامش و رفاه مملکتشون...
دفاع از ناموس و....
دفاع از حق همه مردمشون...
ی داستانی که دوست دارم اینجا بگم:
[FONT=times new roman,times,serif]تو دوران جنگ وقتی یه مسیر پر از مین بود رزمندگان یکی یکی داوطلب میشدند و میرفتند تو میدون مین تا راه را باز کنند،تو یکی از همین روزا وقتی رزمنده ها یکی یکی جون میدادند تا راه را باز کنند نوبت به یه نوجوون رسید ،نوجوون تا خواست پاشا تو میدون بذاره برگشت !همه فک کردند ترسیده اما اون فقط برگشت تا پوتیناشا در بیاره تا بقیه همرزماش از اون استفاده کنند.........[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif] [/FONT][FONT=times new roman,times,serif]به راستی با این پولهایی که بی سرو صدا از بیت المال بیرون میروند چند جفت کفش میتوان برای نیازمندان خرید؟؟؟؟[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif] آیا این بود آنچه شهدا می خواستند؟؟؟؟؟؟[/FONT]
(لازم به ذکره که من حرفام مخاطب خاصی نداره کلی دارم میحرفم.)

آخرین ویرایش:

saba27

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا شده، من خودم هرموقع دلم میگیره و کسی نیست باهاش درد دل. کنم میرم سر قبر عموی شهیدم و کلی باهاش درددل میکنم و ازش کمک میخوام، خدائیش بعدش حس سبکی دارم و آروم میشم

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ها هم فکر می کنن یادشونه....
چون اگه شهدا و اهدافشون یاد خیلی ها بود وضعیت مملکت این نبود.
ممنون از نظرت....

سلام، ببخشید شما احتمالاً اول نامتون "ح" و اول نام خانوادیگیتون "الف" نیست؟

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوبار توفیق پیدا کردم ولی روزش یادم نیست

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
مُرده های ما شهرای دیگه ن...نمیتونیم بهشون سر بزنیم.

mahboobeh

عضو جدید
من تا حالا نرفتم...
فک میکنم اگه برم بینشون احساسه غریبگی میکنم:redface: چون هیچکدومشونو نمیشناسم!!!!

mahboobeh

عضو جدید
واقعا اینطور صحبت کردن و طرز فکر جای تاسف داره... اگه کلا با رفتن اونا وهدفشون مشکل دارید الان بهترین کاری ک میتونی انجام بدی فقط سکوت کردن چون چ بخوای چ نخوای الان ازادی ک داری رو مدیون اونایی پس ب جای این حرفات فقط سکوت کن!!!

به نظر من اونا خودشون برا ما فدا کردن....خبر نداشتن که بعدش چی میشه....اگه دنبال پول بودن زندگیشونو ول نمیکردن برن...والا !!!!
اتفاقات حالا به خودمون و کردارمون ربط داره نه به اونا:D

بالا