خسته نمیشن از این مسخره بازیا
نچ .. واسه خسته بشن .. سرگرمیه دیگه .. مسخره کردن یه ملت کلی سرگرمشون میکنه .
خسته نمیشن از این مسخره بازیا
بنده خیلی مشتاقم حجتالاسلام محمدحسن راستگو رو از نزدیک ببینم.
عکسی چیزی از ایشون ندارید؟
واقعا درد این ملت کنار هم قرار گرفتن بچه هایی که به سن تکلیفم نرسیدن ، واقعا...نه خیرم درد این ملت این طرز و تفکرهای غلط و نادرست وافراطی از دینه که تنها اثرش ترویج دین زدگی و اسلام زدگی در جامعه است.
مگه حاج آقا فکر کرده باغ وحشه که گرگ و میش رو باید از هم جدا کنه ........
.
.
.
شک نکنید مصرفش رفته بالا over doz کرده
درد این ملت بی دینی بی ایمانی بد حجابی اختلاط دخترا و پسرای درد این ملت بی توجهی به اسلام که امثال تو ازش حمایت می کنند
.کافر همه را به کیش خود پندارد
ببخشین...ولی من نگفتم تا سن تکلیف نه حجاب اجباریه ، نه بودن دختر بچه و پسر بچه کنارهم مشکلی ...اگه شما دین دار ی باید اینو بدونی ..این تند روی ها فقط باعث دین زدگی میشه...خدا هم گفته از منو پیغمبرم جلو نزنید.....در واقع همین افراط و تفریط ها و عقاید طالبانی مشکل جامعه ما و باعث فراری شدن جوانای ما از اسلام شده.الان که تازه یه کم مراعات میشه و مدارس جدا از هم بچه ها میشن مثل شما بی دین و حامی بی حجابی وای بر اونکه از اول مختلط باشند
اینم عکسش .![]()
به مرگ میگیرن تا به تب راضیت کنن
اگه اسلام مشکلی در اختلاط دختر و پسری که به سن بلوغ نرسیدن میدید مطمئن باش می گفت .. لازم به فتواهایه جدید نیست ..
.
روایت از شخص پیامبر داریم که میگن وقتی بچه ها به خصوص دخترا وقتی به سن هفت سالگی میرسند سعی کنید محل خوابشون رو از محل خواب خودتون(والدین) جدا کنید.
فکر کنم نیازی به توضیح نباشه چرا؟
بعد فکر می کنید اختلاط دخترا و پسرا هیچ مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟
اینم عکسش .![]()
این دیگه چه مدلشه؟حجتالاسلام محمدحسن راستگو، رئيس مركز تربيت مربي كودك و نوجوان دفتر تبليغات اسلامي حورزه علميه قم با اشاره به نقاط مثبت و منفي برنامه تلويزيوني «فيتيله جمعه تعطيله» كه روزهاي جمعه از شبكه دوم سيما پخش ميشود، اظهار داشت: استفاده از ديدگاههاي يك كارشناس روحاني كه افزون بر آگاهي عميق از مباني ديني، با زبان هنر هم آشنا باشد، رشد سطح كيفي و محتوايي اين برنامه پر بيننده را در پي دارد. رئيس مركز تربيت مربي كودك و نوجوان مساله هورا و جيغ كشيدن و سوت و كف زدن را در برنامههاي كودك قابل پذيرش ندانست و ادامه داد: هر چند شايد بتوان از كفزدن با مسامحه گذشت، ولي در موارد ديگر بايد تجديد نظر شود. چرا ما با اين فرهنگ قوي ديني، نوآوري نكنيم و لفظي را بر اساس فرهنگ و مذهب خودمان ابداع نكنيم و از الفاظي مانند هورا استفاده كنيم كه شايد مخفف اهورامزداي زرتشتيان است كه هنگام روشن كردن آتش آن را بيان ميكردند. حجتالاسلام راستگو اختلاط دختر و پسر را از دیگر اشكالات برنامه فيتيله دانست و گفت: هر چند بچههاي حاضر در اين برنامه كوچكند و از نظر شرعي، تكليفي ندارند و من هم انسان تنگنظري نيستم كه حجاب كامل را براي بچههاي نابالغ واجب بدانم، ولي مساله اين است كه دختر بچه بايد بداند پوشش او با پسرها فرق دارد و مجاورتش با آنها كار درستي نيست، از اين رو ميتوان با پوشاندن لباسهاي رنگي زيبا با پوشش مناسب به دختر بچهها، آنها را از كودكي با اين مفاهيم آشنا كرد و در برنامههاي تلوزيوني هم ميتوان آنها را از هم جدا، يا يك برنامه ويژه دختران و يك برنامه ويژه پسران توليد كرد
روایت با حکم واجب خیلی فرق داره ، تازه این چه ربطی به حضور بچه ها کنار هم در یه برنامه تلویزیونی داره....!!
میشه بگید عمقیش چیه؟به شما ها که این قدر سطحی و کوته بینانه به قضیه نگاه می کنید چی میشه گفت
به شما ها که این قدر سطحی و کوته بینانه به قضیه نگاه می کنید چی میشه گفت
من دارم با شما راجع به احکام الهی حرف می زنم ، نعوذا..بگین خدا هم عقلش نمی رسیده ...عقل شما ها می رسه...به شما ها که این قدر سطحی و کوته بینانه به قضیه نگاه می کنید چی میشه گفت
وقتی همه مسائل باهم قاطی بشه اینجور میشه دیگه
وقتی تو خیابون میبینم یه دختر کوچولو چادر سرش کرده نصفه چادرم داره زمینو جارو میکنه واقعا تاسف میخورم
پس این بچه معنی آزادیو کی میخواد بفهمه
اینم از بدبختی ما ایرانیهاست دیگهآزادی؟؟؟؟؟!!!!!!!!چطور معنی چیزی که وجود نداره رو باید بفهمه؟؟؟؟؟
چند روز پیش یه برنامه مستند از یه گروه رپ فلسطینی داشتم میدیدم که برایه معرفی خودشون این برنامه ساخته بودن چندتا دختر و پسر حدودا 18 تا بیست ساله، اونا هیچ ایرادی نداره که با کمکهایه انسان دوستانه ای که حق بچه هایه ماست گردن کلفت میکنن و هر عشق و حالی که می خوان میکنن، و آقایونم دایم در حال شعار دادان هستن که ملت مظلوم و مسلمان فلسطین زیر ظلم وستمه
کوته بین اونایین که فقط مسیری رو که نشونشون میدنو میبینن و هیچوقت هیچ نگاهی به دور و اطراف نمی کنن.
من دارم با شما راجع به احکام الهی حرف می زنم ، نعوذا..بگین خدا هم عقلش نمی رسیده ...عقل شما ها می رسه...
اینم از بدبختی ما ایرانیهاست دیگه
عزیزم دیگه به بچه های دبستانیمونم گیر میدن همون کلاس اول و دومآره، همه اینجور چیزا برایه ما حرامه، و حتی فکر کردن بهش باعث میشه ما بریم جهنم
من موندم جهنم فقط برایه ما ایرانیاست؟چرا برادران مسلمان فلسطینی و حزب اللهی لبنان تو اینجور مسائل مردم کشورشون هیچ دخالتی نمی کنن؟
چرا تو لبنان و فلسطین هرکه هرجور دوست داره لباس می پوشه و رفتار می کنه اما ما حتی بچه هایه 4،5 سالمونم آرامش ندارن؟
خدا فقط به مردم ایران امرو نهی کرده؟چرا اقای سید حسن نصرالله از این فتواها نمیده؟
چرا نمیگه دخترایه دبیرستانیشون باید حتما حجاب داشته باشن؟
چرا تو راهپیماییا و تظاهراتهاشون از اومدن زنایه بی حجاب جلوگیری نمی کنن؟
جمع کنین این بساط مسخرتونو، جدا آدم کفرش در میاد
روایت از شخص پیامبر داریم که میگن وقتی بچه ها به خصوص دخترا وقتی به سن هفت سالگی میرسند سعی کنید محل خوابشون رو از محل خواب خودتون(والدین) جدا کنید.
فکر کنم نیازی به توضیح نباشه چرا؟
بعد فکر می کنید اختلاط دخترا و پسرا هیچ مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟
آزادی؟؟؟؟؟!!!!!!!!چطور معنی چیزی که وجود نداره رو باید بفهمه؟؟؟؟؟
چند روز پیش یه برنامه مستند از یه گروه رپ فلسطینی داشتم میدیدم که برایه معرفی خودشون این برنامه ساخته بودن چندتا دختر و پسر حدودا 18 تا بیست ساله، اونا هیچ ایرادی نداره که با کمکهایه انسان دوستانه ای که حق بچه هایه ماست گردن کلفت میکنن و هر عشق و حالی که می خوان میکنن، و آقایونم دایم در حال شعار دادان هستن که ملت مظلوم و مسلمان فلسطین زیر ظلم وستمه
کوته بین اونایین که فقط مسیری رو که نشونشون میدنو میبینن و هیچوقت هیچ نگاهی به دور و اطراف نمی کنن.
شما که از ایشون چیزی یاد گرفتین پس چرا حرمت نگه نمیدارید و توهین میکنید؟ایوووووللللل .. اینه ؟؟؟؟؟؟
این آقاهه که خیلی مهربون بود پس چرااااااااااا اینجوری گفته اخه .. من کلی چیز ازین اقا در مورد قرآن یاد گرفتم .. با بچه ها خیلی مهربونه .. ولی تحجره دیگه ..
ببینید شما درست میفرمائید روایت با حکم واجب فرق داره اما اینجا بحث از فرهنگ سازیه و بیشتر روایات و احادیث ما جنبه فرهنگ سازی دارهروایت با حکم واجب خیلی فرق داره ، تازه این چه ربطی به حضور بچه ها کنار هم در یه برنامه تلویزیونی داره....!!
کی این کار رو کرد؟!؟!مرتیکه............
اینا دیگه کارشون به جایی رسیده که حلال خداروهم حرام میکنن؟!!!!!
خداروشکر ما کلی وقته اصلا کانالایه تلوزیون ایرانو نداریم ، وگرنه خواهر 5 سالم باید هر روز می نشست زیارت عاشورا گوش میدادو سینه میزد.
زرشککککککککککککککککک
کسی این حرف رو نزد لطفا شایعه سازی نکنید ] یک کلاغ چهل کلاغشم نکنید!این دیگه چه مدلشه؟
به بچه ها هم گیر میدن
به جای هورا ختم صلوات بذارن
بنظر من بهترین سن برای ترویج اسلام و فرهنگ سازی دوره کدوکی هستما عقلمون نمیرسه، شما که که اینقدر عمیق و درازبینانه به قضیه نگاه میکنین لطفا مارو توجیح کنین.
یه بچه 5 ساله که دست راست و از چپش رو تشخیص نمیده رو چه به این رفتارا؟
بهتر نیست به جایه اینکه مثله یه مشت حیوون وحشی بخوایم باهاشون رفتار کنیم و بکنیمشون تو قفس اونارو آزاد بزاریم و در عوض رفتار اجتماعی و احترام گذاشتن به حقوق همدیگرو یادشون بدیم؟
بهتر نیست معاشرت تو اجتماع رو از الان یادشون بدیم که لااقل بیست ساله دیگه مشکلات الان جوونایه مارو نداشته باشن؟
به نظر امثال شما ما باید بچه هارو تا 15 سالگی بزاریم تو قفس و مسائل دینی که تو این سن هیچی ازش نمی فهمن و یادشون بدیم بعدا که دیگه وارد دبیرستان و دانشگاه شدن برادران گشت ارشاد هستن و زحمت بقیشو میکشن آره؟؟!!!!
واقعا که....
مطمئنی خودش دوست نداشته این کار رو بکنه؟وقتی همه مسائل باهم قاطی بشه اینجور میشه دیگه
وقتی تو خیابون میبینم یه دختر کوچولو چادر سرش کرده نصفه چادرم داره زمینو جارو میکنه واقعا تاسف میخورم
پس این بچه معنی آزادیو کی میخواد بفهمه
عزیزم ما با حکومت اسلامی سر و کار داریم پس بیجا نیست که مجبوریم تو اون مملکت به قوانینشون هم احترام بزاریم در هر جایی حدود اختیارات فرق دارهمثه جاهایی که ورود با حجاب ممنوعه اینجا هم بدون حجاب ممنوعه چیز عجیبی نیست که اینقده به خودتون سخت میگیریدآزادی؟؟؟؟؟!!!!!!!!چطور معنی چیزی که وجود نداره رو باید بفهمه؟؟؟؟؟
فک کنم بالا جوابتون را داده باشمخوب موضوع اینه که خدا عقلش میرسه ، این آقایون عقل ندارن و نمیفهمن ، همه مردم هم نفهم فرض میکنن،خدا گفته دختر 9 ساله و پسر 15 ساله به سن تکلیف میرسن و از اونموقع باید مسائل دینی رو رعایت کنن، بعد این مرتیکه از کجا درآورده که بچه هایه 4 ،5 ساله رو باید از هم جدا کرد؟
آخرش ما نفهمیدیم: قسم حضرت عباس یا دم خروس، حرف خدا یا بنده خدا
ای بابا !!!!!!!!!!!!
امید وارم تونسته باشم منطقی جواب بدمدوست محترم این روایت چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟؟؟؟؟ منظور ایشون از این گفته اینه که والدین باید رعایت کنند و محل خواب فرزند ( دختر یا پسر فرقی هم نداره ، اگه گفتن دختر چون دخترها زودتر به بلوغ میرسن ) رو جدا کنند چون ممکنه فرزند از خواب بیدار بشه و شاهد روابط زناشویی والدینش باشه .
متاسفم واضح تر از این نمیتونم منظورمو بگم .
حالا بین دیدن روابط زناشویی والدین و حضور در یک برنامه که همه بین سنین زیر بلوغ هستن چه ربطی هست که شما اینو مثال زدید ؟؟؟؟؟
از شیوه متهم کردن به بی دینی و ..... استفاده نکنید و منطقی جواب بدهید .
سپاس