10 تیر سالروز آزاد سازی اس ام اس مبارک
خدا اس ام اس را آزاد کرد
آزادی اندیشه بی در و ... نمیشه
من که اس ام اس یادم رفته چی بود

خدا اس ام اس را آزاد کرد

من که اس ام اس یادم رفته چی بود

10 تیر سالروز آزاد سازی اس ام اس مبارک
خدا اس ام اس را آزاد کرد
من که اس ام اس یادم رفته چی بود![]()
همه ي اين چيزايي كه شما گفتين درسته اما از نظر قدرتمندان نميشه!!!داشتم یکی از مطالب سایت خبر آنلاین رو مطالعه میکردم با نام اینترنت بسیار پرسرعت به چه درد میخورد؟ برام خیلی جالب بود که در کشور انگلستان اینترنت ۵۰ مگابیت بر ثانیه در دسترس کابران خانگی قرار گرفته بود که این سرعت یعنی چیزی حدود ۶/۲۵ مگابایت در ثانیه .
همینطور کشور استرالیا با اختصاص بودجه ای بالغ بر ۳۱ میلیار دلار برای طرح اینترنت ۱۰۰ مگابیتی برای کابران خانگی فعالیتی عظیمی رو شروع کرده .
اینترنت ۱۰۰ مگابیتی یعنی سرعتی حدود ۱۲/۵ مگابایت در ثانیه که معمولا این نوع اینترنت با پهنای باند ۱۰۰ مگابیت برای وب سرور ها مورد استفاده قرار میگیره و بر روی آن سایت های بسیار بزرگی قرار میگیره , حالا از این حرف هایی که زدم چه نتیجه ای میخوایم بگیریم ؟!
آیا بهتر نیست اینرنت ایران پرسرعت بشه ؟
آیا پیشرفت اینترنت و جا افتادن تکنولوژی اینترنت و زیاد شدن کاربران اینترنتی ایران باعث این نمیشه که اقتصاد ایران رشد کنه ؟
آیا میدونید که اکثر ترافیک های خیابان ها به خاطر رفتن مردم به بانک هست ؟
آیا بهتر نیست اینترنت ایران رو گسترش بدهیم تا تمام مردم به جای رفتن به بانک از خانه یا محل کارشون کارهای بانکیشون رو انجام بدن ؟
آیا اینترنت بر ترافیک , سوخت ماشین ها , شلوغی خیابان ها , وقت های زیاد مصرف کردن جهت خرید , … تاثیر گذار نیست ؟؟!!
همه این ها تعداد کمی از عامل های این است که باید اینترنت ایران پرسرعت شود .
امروزه تمامی کشور های جهان اول به فکر گسترش هرچه بیشتر اینترنت میباشند و سرمایه های عظیمی برای این امر در نظر میگیرند !
شما چی فکر میکنید ؟؟؟
منبع
![]()
گوشه هایی از فرمایشات یک مقام خیلی خیلی مسوول:داشتم یکی از مطالب سایت خبر آنلاین رو مطالعه میکردم با نام اینترنت بسیار پرسرعت به چه درد میخورد؟ برام خیلی جالب بود که در کشور انگلستان اینترنت ۵۰ مگابیت بر ثانیه در دسترس کابران خانگی قرار گرفته بود که این سرعت یعنی چیزی حدود ۶/۲۵ مگابایت در ثانیه .
همینطور کشور استرالیا با اختصاص بودجه ای بالغ بر ۳۱ میلیار دلار برای طرح اینترنت ۱۰۰ مگابیتی برای کابران خانگی فعالیتی عظیمی رو شروع کرده .
اینترنت ۱۰۰ مگابیتی یعنی سرعتی حدود ۱۲/۵ مگابایت در ثانیه که معمولا این نوع اینترنت با پهنای باند ۱۰۰ مگابیت برای وب سرور ها مورد استفاده قرار میگیره و بر روی آن سایت های بسیار بزرگی قرار میگیره , حالا از این حرف هایی که زدم چه نتیجه ای میخوایم بگیریم ؟!
آیا بهتر نیست اینرنت ایران پرسرعت بشه ؟
آیا پیشرفت اینترنت و جا افتادن تکنولوژی اینترنت و زیاد شدن کاربران اینترنتی ایران باعث این نمیشه که اقتصاد ایران رشد کنه ؟
آیا میدونید که اکثر ترافیک های خیابان ها به خاطر رفتن مردم به بانک هست ؟
آیا بهتر نیست اینترنت ایران رو گسترش بدهیم تا تمام مردم به جای رفتن به بانک از خانه یا محل کارشون کارهای بانکیشون رو انجام بدن ؟
آیا اینترنت بر ترافیک , سوخت ماشین ها , شلوغی خیابان ها , وقت های زیاد مصرف کردن جهت خرید , … تاثیر گذار نیست ؟؟!!
همه این ها تعداد کمی از عامل های این است که باید اینترنت ایران پرسرعت شود .
امروزه تمامی کشور های جهان اول به فکر گسترش هرچه بیشتر اینترنت میباشند و سرمایه های عظیمی برای این امر در نظر میگیرند !
شما چی فکر میکنید ؟؟؟
منبع
![]()
خیلی باحال بود10 تیر سالروز آزاد سازی اس ام اس مبارک
خدا اس ام اس را آزاد کرد
من که اس ام اس یادم رفته چی بود![]()
Where is my REPLY??
خوب چرا نوشته های من رو پاک میکنید مدیران محترم و محترمه ؟؟؟؟؟؟
سلام لرد من تاپیکام پاک میشه بعد تومیگی پستم کو؟؟؟؟
در ضمن امروز 28 روزه اس ام اس تعطیله
خداییش راحت شدم
دا
باید یه انجمن درست بشه به اسم انجمن تاپیک بسته هاتاپیک منم بستن، یادت رفته؟؟
با مدیریت LORDباید یه انجمن درست بشه به اسم انجمن تاپیک بسته ها
باید یه انجمن درست بشه به اسم انجمن تاپیک بسته ها
با مدیریت LORD
باید یه انجمن درست بشه به اسم انجمن تاپیک بسته ها
جدی میگم
جدی میگم
Lord HellisH
مدیر تالار تایپیک های منقرض شده![]()