بچه های کامپیوتری دانشگاه دزفول:cool:فعال شید
neteng کاربر فعال Mar 27, 2010 #2 بچه های کامپیوتری دانشگاه آزاد دزفول پست بزارید تا ببینیم چند نفریم و بهم کمکنیم
Leily810 عضو جدید Mar 24, 2011 #3 neteng گفت: بچه های کامپیوتری دانشگاه آزاد دزفول پست بزارید تا ببینیم چند نفریم و بهم کمکنیم کلیک کنید تا باز شود... سلام فک کنم دیگه درست تمام شده باشه!
neteng گفت: بچه های کامپیوتری دانشگاه آزاد دزفول پست بزارید تا ببینیم چند نفریم و بهم کمکنیم کلیک کنید تا باز شود... سلام فک کنم دیگه درست تمام شده باشه!
pesare abidell کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 10, 2012 #6 ari 91 گفت: چرا هیشکی نیس کلیک کنید تا باز شود... کلا کسی نیست.....دی قکر کنم بکس دانشگاه دزفول کسی باشگاه مهندسان رو نمیشناسه..
ari 91 گفت: چرا هیشکی نیس کلیک کنید تا باز شود... کلا کسی نیست.....دی قکر کنم بکس دانشگاه دزفول کسی باشگاه مهندسان رو نمیشناسه..
T tifoosi6atishe عضو جدید کاربر ممتاز Jan 20, 2013 #8 خوشحالم که چن نفر پیدا شد که تاپیکو رو ببره بالا ماشالله بچه های کامپیوتر......ما که دیه فارغ التحصیل شدیم ...بابا اینجا رو به بچه ها معرفی کنین
خوشحالم که چن نفر پیدا شد که تاپیکو رو ببره بالا ماشالله بچه های کامپیوتر......ما که دیه فارغ التحصیل شدیم ...بابا اینجا رو به بچه ها معرفی کنین
ا الناز 91 عضو جدید Mar 10, 2013 #9 سلام من نمونه سوال ارشد آزاد رو می خوام کسی می تونه کمکم کنه آخرین ویرایش: Mar 10, 2013