بچه های ما میفهمند...

As7az

عضو جدید
میدونم اخطار میگیرم یا اخراج می شم اما میگم.

بعد از انقلاب همه چیز به باد فنا رفت. حتی دستاورد خود انقلابیون

حالا نباس غصه ی اون موقع رو بخوریم....

چرا این اتفاق افتاد...
جز اینکه مجریانش تو اجراش نقص داشتن.....

ماها باس بگردیم تا حد توانمون نقصارو از بین ببریم.....
این یعنی الگو گیری از گذشته......
بدون تجربه از گذشته تاریخ فقط تکراره بی پایان خطاهاست....

Martin Eco

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم اخطار میگیرم یا اخراج می شم اما میگم.

بعد از انقلاب همه چیز به باد فنا رفت. حتی دستاورد خود انقلابیون
ببین اساسا انقلاب در کل میگم ها چیز مطلوبی نیس چون در هر انقلابی خشونت واپس حرف اولو میزنه،احیای پس از اون سخته و بعدم که بیفته تو دوران ترمیدورش فاجعه میشه..

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جملرو که میگن حسرت گذشته نخورو تجربه از گذشته داشته باش رو که قبول دارین......

اگه گذشتمون خوبه باس تجربه کنیم منظور از تجربه کردن همه تجربه از بدی نیست....
وقتی گذشته خوبه ماها باس تلاش کنیم که دوباره به دستش بیاریم.....

اگه حال ما اینجوری عقب افتاده واس اینه که برتری گذشتهی خودمون رو از دست دادیم . فراموش کردیم....
دو تا خارجکی یه فرهنگ هم جنسبازی و شیطان پرستی میذاره بعد 90% جوونارو میبره تو خودش....
چرا؟ آخه جوونامون کل وقتشو میذاره تا یه خوبی توش پیدا کنه مثلا چی، میگه آزادی داره قول.....
حالا چنتامون گشتیم خوبی های فرهنگ قدیممون رو سرچ کنیم ببینیم خوبیاش چیه؟ تا بش علاقه مند شیم....
همینجوری فرهنگمون رو فراموش کردیم............

اگه خوب بود تلاش کنیم که زندش کنیم......
اینی هم که بگیم تقلید بده بد نیست اسم تقلید از برتری تقلید نیست الگو برداریه....

بسیار جامع و کامل!

اما ما واقعا چقدر آگاهانه الگوبرداری میکنیم؟!

حالا نباس غصه ی اون موقع رو بخوریم....

چرا این اتفاق افتاد...
جز اینکه مجریانش تو اجراش نقص داشتن.....

ماها باس بگردیم تا حد توانمون نقصارو از بین ببریم.....
این یعنی الگو گیری از گذشته......

بدون تجربه از گذشته تاریخ فقط تکراره بی پایان خطاهاست....

aminvo

عضو جدید
اونکه بله.بچه ها دارن بحث میکنن که آیا این گذشته به پیشرفت ما در حال و آینده کمک میکند یا خیر؟ با ذکر دلیل لطفا..

عزیزم اینا چه ربطی به بحث داشت؟؟!!!!!!
بحث سر موندن ما تو یه مدرنیسم ناقصه که یه ورش تو سنته یه ورش تو پسامدرن...

یه کم زیادی تخصصی جواب دادین!!!

نمیدونم متن رو خوندین یا نه؟! اما بیشتر درباره ی تقلید کورکورانه و ایناست...

این که گذشته ی درخشانی داشتیم و حالا به خاطر فقر محاسنمونو نادیده میگیریم و از کسانی پیروی میکنیم که پول و قدرت دارن!!!

(دلیل تقلیدمون و تاثیر گذشته)

من صفحه اول تاپیک را خوندم ولی بعد که اومدم صفحه 3 پست شما(مارتین ) را دیدم و به صورت کلی جواب دادم.

ولی در مورد متن اصلی راستش شروع کردن به نوشتن که دیدم خیلی شده فکر کنم از صفحه A4 هم داشت بیشتر میشد که تصمیم گرفتن که تایپ نکنم. چون راستش متن از همون اول مشکلات زیادی داشت از قسمت کردن جغرافیایی به دید مذهبی، قاطی کردن چند موضوع مختلف با هم و نتیجه گیری اشتباه و ..... (البته متنی که من خونده بودم قبل از ویرایش بود ظاهرا). عرض کردم که به دلیل حجم زیاد اصلا تایپش به صرفه نیست.

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صفحه اول تاپیک را خوندم ولی بعد که اومدم صفحه 3 پست شما(مارتین ) را دیدم و به صورت کلی جواب دادم.

ولی در مورد متن اصلی راستش شروع کردن به نوشتن که دیدم خیلی شده فکر کنم از صفحه A4 هم داشت بیشتر میشد که تصمیم گرفتن که تایپ نکنم. چون راستش متن از همون اول مشکلات زیادی داشت از قسمت کردن جغرافیایی به دید مذهبی، قاطی کردن چند موضوع مختلف با هم و نتیجه گیری اشتباه و ..... (البته متنی که من خونده بودم قبل از ویرایش بود ظاهرا). عرض کردم که به دلیل حجم زیاد اصلا تایپش به صرفه نیست.

تو ویرایش تغییری ندادم...

اون موقع که تاپیک رو ارسال میکردم نتم مشکل داشت دو بار کپی رو زدم همون متن زیرش تکرار شده بود...این بود که طولانی شده بود...بعد اون قسمت تکراری رو حذف کردم! همین!

به صرف کی؟!

Ramin-GT

عضو جدید
سلام...
ابن مطلب رو قبلا خوندمظاهرا بحث راجع به تقلید هستش.بستگی داره چه نوعش باشه؟؟اگه منظور متحول شدن ما با توجه به طرح های پیشرفتی بقیه باشه اشکالی نداره ، بلکه میتونه عاملی باشه که پیشرفت بقیه عاملی باشه واسه پیشرفت و ترقی ما ، اما تقلید از نوع دیگه که آدم رو ویران میکنه:
من به کسی اجازه ی ابراز وجود ندم و اون برای نشون دادنش داخل جامعه و پیشبرد اهدافش مجبور به تقلید از هر جایی میشه بدون توجه به اینکه این تقلید کورکورانه هست یا درست و به جا ؟؟؟این عامل بدبختی جامعه ی ما شده و در تمامی عرصه ها رویت میشه...

island1991

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...
ابن مطلب رو قبلا خوندم ظاهرا بحث راجع به تقلید هستش.بستگی داره چه نوعش باشه؟؟ اگه منظور متحول شدن ما با توجه به طرح های پیشرفتی بقیه باشه اشکالی نداره ، بلکه میتونه عاملی باشه که پیشرفت بقیه عاملی باشه واسه پیشرفت و ترقی ما ، اما تقلید از نوع دیگه که آدم رو ویران میکنه:
من به کسی اجازه ی ابراز وجود ندم و اون برای نشون دادنش داخل جامعه و پیشبرد اهدافش مجبور به تقلید از هر جایی میشه بدون توجه به اینکه این تقلید کورکورانه هست یا درست و به جا ؟؟؟این عامل بدبختی جامعه ی ما شده و در تمامی عرصه ها رویت میشه...

رامینی خداییش دیدم تشکر کمه یه پست هم به افتخارت زدم!!! :دی
ممنون!

aminvo

عضو جدید
تو ویرایش تغییری ندادم...

اون موقع که تاپیک رو ارسال میکردم نتم مشکل داشت دو بار کپی رو زدم همون متن زیرش تکرار شده بود...این بود که طولانی شده بود...بعد اون قسمت تکراری رو حذف کردم! همین!

به صرف کی؟!

به صرفه ی من نیست دیگه، چون حجمش زیاد هست و تقریبا زمان بر میشه. این قبل ویرایش هم که گفته بودم راستش من متن را همون دفعه اول که قبل از پاک کردن هم بوده نصفه خوندم چون دیدم خیلی زیاد هست و مشغول انجام کار دیگه ای بودم و اینکه داخل پرانتز گذاشتم، استفاده از ابزار هست که انسان ها همیشه در شرایط خاص برای تبرئه خودشون و توجیه کارهاشون استفاده می کنن. از این کار عضر خواهی می کنم و البته می تونم خستگی و شلوغ بودن اطراف هم ضمیمه کنم که این هم همان ابزار هستند. ولی اگه متن را تایپ کردم و دیگه تاپیک از بحث افتاده بود براتون به صورت خصوصی ارسال خواهم کرد.

As7az

عضو جدید
بسیار جامع و کامل!

اما ما واقعا چقدر آگاهانه الگوبرداری میکنیم؟!

مرسی عزیز

به اعتقاده من مهم اینه: اگه آدم ساخته شه دنیا(کوچیکش می کنم) "جامعه" خود به خود ساخته میشه......
ماها باس الگومونو کورش بذاریم .....
از بقیه توقعی نمیره....

بالا