*بچه های شیرازی مقیم اصفهان*

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
salaaam be hamshahriyae aziz va miss farzan
.hamegi khobin?
chiye ? gholo gharar mizarin?
سلام ممنون ماها خوبیم . شما حتما بهترترین و خیلی بهتون خوش میگذره که اینورا پیداتون نمیشه :smile: قول و قرای فعلا نیست . یه نفر اومد آشوب بپا کرد و رفت .دیگه هم پیذاش نشد:biggrin:

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویشبیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

من که دارم میرم تا راحت بشم از این شهرو آدماش برای یه مدتی نه سرگرمی داره نه اب وهوا نه ............هیچی نداره 0000000000

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
صلام هالح شما خوب حسطش شما که خوب قلط املای میگیرید چتوری حصطش کح منزور من مطوژه نمیشین؟ نمره هم میدادید
جسارت نشده باشه . قصد گرفتن غلط املایی نبود . فقط گفتم متوجه نشدم . ولی حتما بقیه متوجه میشن . مهم نیست
بسلامتی . شیراز خوش بگذره . البته قبل از رفتنتون یه لطف کنید به عکس های شماره 1400-1500-1200-1300 در نمایشگاه اگه دوست داشتین رای بدین

سلام

سلام

جسارت نشده باشه . قصد گرفتن غلط املایی نبود . فقط گفتم متوجه نشدم . ولی حتما بقیه متوجه میشن . مهم نیست
بسلامتی . شیراز خوش بگذره . البته قبل از رفتنتون یه لطف کنید به عکس های شماره 1400-1500-1200-1300 در نمایشگاه اگه دوست داشتین رای بدین
اینا که میگین کجان

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا این تایپیک 4 ،5روزی که ما نمبودیم هیچ کی سر نزده؟؟
4-5 روز که نیست بیشتر نبودین فکرکنم . مشغول خرید عید بودین حتما ....:smile: چرا میایم سر میزنیم شما نبودی که سر شما رو هم بزنیم دیر رسیدی:D چقدر دیر میرید شیراز .چه طاقتی داریدااااا:redface:

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداحافظی به سبک ایرانی:
بعد مهمانی از روی مبل بلند میشن میگن خوب آقا زحمت دادیم خداحافظ دو قدم جلو تر آقا خداحافظ جلو در آقا خداحافظ ... ... داخل حیاط با صدای بلند آقا تشریف بیارین منزل ما خداحافظ ... ... جلو در حیاط (ساعت 1 نصف شب)آقا بریم دیر وقته خداحافظ جلو در ماشین خداحافظ داخل ماشین خداحافظ ماشین در حال حرکت بووووووق بوووق یعنی خداحافظ ... !!!!
:biggrin:

MEHDISH12

عضو جدید
4-5 روز که نیست بیشتر نبودین فکرکنم . مشغول خرید عید بودین حتما ....:smile: چرا میایم سر میزنیم شما نبودی که سر شما رو هم بزنیم دیر رسیدی:D چقدر دیر میرید شیراز .چه طاقتی داریدااااا:redface:
کاشکی مشغول خرید عید بودیم!!
شما اصفهانید؟؟کی میرید شیراز؟؟

MEHDISH12

عضو جدید
سلام فرزانه خانم
عیدتون مبارک
دیگه مثل اینکه همه تایپیک رو فراموش کردن اگه ما نیام!!

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فرزانه خانم
عیدتون مبارک
دیگه مثل اینکه همه تایپیک رو فراموش کردن اگه ما نیام!!
سلااااااام عید ر و به همه همشهریای عزیز تبریک میگم انشالله سالی سرشار از شادی و موفقیت همگی داشته باشین مخصوصا شما دوست عزیز با مرام :smile::gol: بالاخره مشرف به شیراز شدین ؟

سلام بر بروبچ با حال شیرازی میبخشید که دیر دیر سر میزنم راستی عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشید. اگه دوست داشتید به ما هم سر بزنید ...