سلام ممنون ماها خوبیم . شما حتما بهترترین و خیلی بهتون خوش میگذره که اینورا پیداتون نمیشهsalaaam be hamshahriyae aziz va miss farzan
.hamegi khobin?
chiye ? gholo gharar mizarin?

سلام ممنون ماها خوبیم . شما حتما بهترترین و خیلی بهتون خوش میگذره که اینورا پیداتون نمیشهsalaaam be hamshahriyae aziz va miss farzan
.hamegi khobin?
chiye ? gholo gharar mizarin?
نخیر من فرزان هستم -نه پایهدیدار 3 -4 نفری که فایده نداره کمیم اگه خیلییییییی بودیم خوب بود
سلام میبخشید دیر به دیر جواب میدم .دو سالو چندی پیش یه همچین پستی داشتم وقتی رفتم 89 روز بعد برکشتم.شما از چی ترسیدی؟؟
چی فهمیدین ؟
منظورتون رو از خیلیییییییییی فهمیدم
منکه منظور شما رو متوجه نشدم ....پوست ؟ یا پست ؟سلام میبخشید دیر به دیر جواب میدم .دو سالو چندی پیش یه همچین پوستی داشتم وقتی رفتم 89 روز بعد برکشتم.
صلام هالح شما خوب حسطش شما که خوب قلط املای میگیرید چتوری حصطش کح منزور من مطوژه نمیشین؟ نمره هم میدادیدمنکه منظور شما رو متوجه نشدم ....پوست ؟ یا پست ؟![]()
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش | بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش |
جسارت نشده باشه . قصد گرفتن غلط املایی نبود . فقط گفتم متوجه نشدم . ولی حتما بقیه متوجه میشن . مهم نیستصلام هالح شما خوب حسطش شما که خوب قلط املای میگیرید چتوری حصطش کح منزور من مطوژه نمیشین؟ نمره هم میدادید
اینا که میگین کجانجسارت نشده باشه . قصد گرفتن غلط املایی نبود . فقط گفتم متوجه نشدم . ولی حتما بقیه متوجه میشن . مهم نیست
بسلامتی . شیراز خوش بگذره . البته قبل از رفتنتون یه لطف کنید به عکس های شماره 1400-1500-1200-1300 در نمایشگاه اگه دوست داشتین رای بدین
در نمایشگاه بهاره .....نمیدونید ؟تو سالناینا که میگین کجان
سلام گلو ووووووووووووووووووووو خیلی خوش اومدی .چاچریمسلام به بچه هاي با صفاي شيراز خوبيد؟
حا لا سر ظهر بچه ها هم توی سالون خوابیدن بعدا حتما رای میدم.....در نمایشگاه بهاره .....نمیدونید ؟تو سالن
سلام به دوست عزیز همشهری .....ماها خوبیم . شما خوبید ؟ خوش امدین .سلام به بچه هاي با صفاي شيراز خوبيد؟
من تا 26اصفهانمچی فهمیدین ؟شیراز نرفتین ؟ کلاساتون کی تمام هست ؟
4-5 روز که نیست بیشتر نبودین فکرکنم . مشغول خرید عید بودین حتما ....چرا این تایپیک 4 ،5روزی که ما نمبودیم هیچ کی سر نزده؟؟
کاشکی مشغول خرید عید بودیم!!4-5 روز که نیست بیشتر نبودین فکرکنم . مشغول خرید عید بودین حتما ....چرا میایم سر میزنیم شما نبودی که سر شما رو هم بزنیم دیر رسیدی
چقدر دیر میرید شیراز .چه طاقتی داریدااااا
![]()
پس مشغول چی بودین؟کاشکی مشغول خرید عید بودیم!!
شما اصفهانید؟؟کی میرید شیراز؟؟
خوش به حالتونپس مشغول چی بودین؟
منکه همین دیشب حرکت کردم امروز صبح رسیدم-
برنامه اینه که شیراز میمونیم و حالشو میبریمخوش به حالتون
برنامتون برا عید چیه؟؟
سلااااااام عید ر و به همه همشهریای عزیز تبریک میگم انشالله سالی سرشار از شادی و موفقیت همگی داشته باشین مخصوصا شما دوست عزیز با مرامسلام فرزانه خانم
عیدتون مبارک
دیگه مثل اینکه همه تایپیک رو فراموش کردن اگه ما نیام!!
چرا این تایپیک 4 ،5روزی که ما نمبودیم هیچ کی سر نزده؟؟
سلام فرزانه خانم
عیدتون مبارک
دیگه مثل اینکه همه تایپیک رو فراموش کردن اگه ما نیام!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پاتق بچه های ساری،قائمشهر،نکا،بهشهر و بابل | همشهری ها! | 2 | |
S | برو بچه های بردسیر(کرمان) | همشهری ها! | 0 | |
![]() |
بچه های دورود کجایید؟؟؟؟؟ | همشهری ها! | 10 | |
![]() |
بچه بهبهان داریم؟؟؟اگر داریم معرفی کنید لطفاً | همشهری ها! | 1 | |
![]() |
پاتوق بچه های مازندران | همشهری ها! | 37 |