;););););) بيش از 500 تا پيكچر مسيج ايراني براي گوشي هاي نوكيا
PATRIOT عضو جدید کاربر ممتاز Aug 1, 2007 #1 بيش از 500 تا پيكچر مسيج ايراني براي گوشي هاي نوكيا پیوست ها picturemessage.rar 149.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
artemiss عضو جدید کاربر ممتاز Jul 28, 2008 #2 اینارو چه جوری میشه استفاده کرد؟ گوشی من فرمتش رو نمی خونه
سـعید مدیر بازنشسته Jul 28, 2008 #3 artemiss گفت: اینارو چه جوری میشه استفاده کرد؟ گوشی من فرمتش رو نمی خونه کلیک کنید تا باز شود... گوشیت چیه؟
artemiss گفت: اینارو چه جوری میشه استفاده کرد؟ گوشی من فرمتش رو نمی خونه کلیک کنید تا باز شود... گوشیت چیه؟
artemiss عضو جدید کاربر ممتاز Jul 29, 2008 #4 saeedgoodboy گفت: گوشیت چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... گوشیم N72 اصلا رو نوکیا اجرا میشه؟
سـعید مدیر بازنشسته Jul 29, 2008 #5 artemiss گفت: گوشیم N72 اصلا رو نوکیا اجرا میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... آره.... باید عکس هارو در داخل پوشه SMS picture بریزی...
artemiss گفت: گوشیم N72 اصلا رو نوکیا اجرا میشه؟ کلیک کنید تا باز شود... آره.... باید عکس هارو در داخل پوشه SMS picture بریزی...
ramin_king عضو جدید Mar 18, 2009 #6 پیکچر مسیج پیکچر مسیج saeedgoodboy گفت: آره.... باید عکس هارو در داخل پوشه SMS picture بریزی... کلیک کنید تا باز شود... سلام خوبین گوشیه منم N72 هست میشه بگین که این پوشه SMS picture کجایه گوشیه؟ من پیدا نمیکنم ممنون میشم جواب بدین خیلی لازم دارم ممنون آخرین ویرایش: Mar 18, 2009
پیکچر مسیج پیکچر مسیج saeedgoodboy گفت: آره.... باید عکس هارو در داخل پوشه SMS picture بریزی... کلیک کنید تا باز شود... سلام خوبین گوشیه منم N72 هست میشه بگین که این پوشه SMS picture کجایه گوشیه؟ من پیدا نمیکنم ممنون میشم جواب بدین خیلی لازم دارم ممنون