بياييد كمك كنيد سيب زميني نباشيم

محمد فرزانه

عضو جدید
بچه ها تو مسابقات robocup 2008 که تو قزوين برگزار ميشد . اگه اومده باشيد . بچه های تيم آلمان يه ربات آوردن و همين ازش پرده برداری کردن جايزه رو بردن . اينقدر اين ربات پيش رفته بود . ( راحت بگم کف استادای دانشگاه ما بريده بود . )
من با يکي از طراح هاش صحبت کردم و چند تا سوال ازش کردم که جوابش خيلي روم اثر گذاشت و اصلا دگرگونم کرد سوالم اين بود ؟
از چه پروسسوری برای ربات استفاده کردی ؟؟؟
ميدونيد چي جواب داد - گفت ARM ( من ميدونستم ARM چيه و زياد تعجب نکردم ) بعد اون از من سوال کرد گفت شما چي استفاده کريد . منم محکم گفتم AVR چنان به من خنديد که از خجالت آب شدم . گفت برای همينه که ايرانی جماعت هيچ وقت هيچی نميشه . اصلا ميگه AVR هم جواب ميده .
حالا شما ميگيد 8051 ( من پيشنهاد ميکنم اصلا از اين شروع نکنيد ، چون ياد بگيريد ديگه نميتونيد چيزای سنگين تر رو ياد بگيريد . از بس اين آبکی هستش و هيچ وقت هم بدردتون نميخوره مگر تو بچه بازی های دانشگاه )
يه پيشنهاد ديگه اگه ميخواهيد تو ايران کار درست و حسابی گير بياريد 3 تا چيز رو ياد بگيريد
1- LABVIEW
2 - ARM
3 - DSP
بقيه چيزا رو بريز بيرون .
مثلا همين PLC - چقدر بايد پول DEVICE رو بديد ( حدود چند صد هزار تومن ) اونوقت ايرانی جماعت ( 90% به بالا ) جز با SIEMENS با PLC ديگری بلد نيستن کار کنن . آلمانی ها هم خدا رو شکر علم مفت نميدن و تمام نرم افزارهاي کرک شده شون يا کار نميکنه يا هزار تا مشکل داره که اگه بخوای تو صنعت به کار ببری ريسک بالايي ميخواد برای همين بايد دوباره چند صد هزار تومن پل بدی سی دی شو بخری که اونم بعد از يک سال ديگه کار نميکنه يا جواب گوی نياز نيست و بايد پول بدی ورژن بالاترش رو بخری .
حالا با يک ميکرو کنترلر و حدود ( 30 ، 40 هزار تومن خودت ميتونی يک PLC بسازی )
يه نکته ديگه که شايد تا حالا نمي دونستی اينه که قطب پردازشی PLC های زيمنس ميکروی 8051 هست .

متاسفانه همو نطور که شما میگید ما با علم روز دنیا هماهنگ نیستیم و از این بدتر دانشجوهامون با نیاز علمی و عملی صنایع وبازار
من میگم حالا که از اولی خیلی عقبیم ، از نیاز بازار خودمون غافل نشیم
یکی از دوستان تعریف میکرد که چند وقت پیش یه پروژه کنترل سیستم های یه کارخونه کوچیکو گرفته بودن و با plc کار کرده بودن
صاحب کارخونه باور نمیکرد اون همه عظمت تو یه جعبه کوچیک خلاصه شده باشه و قبو ل نکرده بود
و درخواست داده بود همون سیستم قبلی پیاده بشه
با توجه به جملات آخرتون حالا آخرش شما 8051 را تایید میکنید یا نه؟
من تسلط به 8051و ادامه کار با اونو پیشنهاد نمیکنم ،من آشنایی با اونو تاکید میکنم
خودم با ای وی ار و 8051 کار کردم ، ولی اگه 8051 نمیخوندم مل یه آدم دستو پا بسته با ای وی آر کار میکردم ، ولی الان میدونم تو میکرو چه خبره ،همین
راستیتش من الان سال دومم و هم دوست دارم به عنوان یه مهندس برق تو دنیا بروز باشم و هم اینکه حواسم به بازار باشه چون فردا می خام نون شبمو دربیارم
حال به نظر شما میشه این دوتا رو همزمان برد جلو و یا اصلاسوال من اشتباهه و من دید درستی ندارم؟
جوابتون برام مهمه
موفق باشین

behnam1988

عضو جدید
اول يه سوال دوستتون با PIC کار کرده بود يا PLC ???
ببينيد 8051 يک ميکرويي که زمان خودش شاخی بوده و همه تو کفش مونده بودن ولی الان نه
ما يه استاد داشتيم که حرف خوبی مي زد . ميگفتش :
شما تو هر علمی قبل از اين که مباحث پيشرفته رو ياد بگيريد اول مباحثی که ديگه از مد افتادن رو ياد بگيريد و بفهميد قبلی ها چه چيزهايي و امکاناتی داشتن و الان هايي ها چی ؟؟
اونوقت که مطالب پيشرفته رو درک ميکنيد و ازش ميتونيد استفاده کنيد.
حالا من منظورم اين نبود که 8051 بده و بايد ريختش بيرون اگه توجه کنيد من بالا گفتم قطب پردازشی PLC ها زيمنس 8051 هستش و حتما تو صنايع پيشرفته هم ديديد که المانی ها چطور جاي خودشون رو باز کردن و PLC هاشون رو چپوندن و اينها چيزی نيست جز همين 8051
اما راجب سوال دوم - ببينيد من قبلا هم گفتم برای يک مهندس برق چند چيز لازمه که بتونه فقط نون شبش رو در بياره اونم ايناس
اشنايي حداقل با يک ميکرو - کمی هم سيستم های انالوگ بلد باشه
ولی اگه ميخوای هم مهندس موفقی باشی هم آدم موفق بايد چند چيز ديگه هم بلد باشی اونم ايناس :
1- LABVIEW
2 - DSP
3 - ARM
که LABVIEW رو بلد باشی يعنی همه چي بلدی نه تنها ARM و DSP بلکه FPGA و C++ , ....
انوقت که نونت تو روغنه
و نه تنها ايران بلکه خارجی ها رو هوا مي زننت .

محمد فرزانه

عضو جدید
بهنام عزیز تو هم مثل دوستان قبلی یه حرف جدید زدی و من دیدم برای ادامه راه وسیعتر شد
ولی احساس میکنم شما الکترونیکی متمایل به کنترل هستین و به بقیه گرایشها کم توجهی میکنیین
بهر حال ممنون
منظورم plc بود نه pic

behnam1988

عضو جدید
درست حق با شماست من الکترونيکي کمی متمايل به کنترلم و اصلا از قدرت سر در نمي يارم

hamidi.eng2000

عضو جدید
از آقا محمد ممنون کاملا نظرتون درسته;););)
بلاخره آدم تورشته خودش باید تخصصی داشته باشه و کاری بلد باشه
بلخره جامعه امیدش به توان مهندسان ودیگر متخصصان مملکت هست:smile:

gonzo

عضو جدید
سلام
چند روز پیش با یک از بچه های دانشگاه که 2-3 ترم ازمن جلوتره داشتم بحث میکردم.(این رفیقمون یکی از بچه های درس خون دانشگاه آزاد اراکه معدلش حدود 17-18 ).متوجه شدم داره از دست برق یا اساتید دانشگاه کلافه میشه ! گفت من به این نتیجه رسیدم که باید واحدهارو یکی پس از دیگری فقط پاس کرد.
از این حرفش خیلی تعجب کردم آخه از ترم 3 تا الان که 5 هستش داشته واسه ارشد میخونده ! حالا چطور به این نتیجه رسیده خدا میدونه!

محمد فرزانه

عضو جدید
سلام
چند روز پیش با یک از بچه های دانشگاه که 2-3 ترم ازمن جلوتره داشتم بحث میکردم.(این رفیقمون یکی از بچه های درس خون دانشگاه آزاد اراکه معدلش حدود 17-18 ).متوجه شدم داره از دست برق یا اساتید دانشگاه کلافه میشه ! گفت من به این نتیجه رسیدم که باید واحدهارو یکی پس از دیگری فقط پاس کرد.
از این حرفش خیلی تعجب کردم آخه از ترم 3 تا الان که 5 هستش داشته واسه ارشد میخونده ! حالا چطور به این نتیجه رسیده خدا میدونه!

خیلی بده که یه دانشجوی مهندس برق ،سال سوم و چهارم به درسای تخصصی که میرسه اینجوری باهاشون تا کنه ، یا مجبور بشه اینجوری باهاشون رفتار کنه
حتی شده به سال پنجم بکشین ، ولی سرسری باهاشون طی نکنین ، کاربردی و یا کنکوری کار کنین ، انشا الله اگه صد سال دیگه عمر کنین ، الان دارین پی یه ساختمون 100 ساله رو میزنین
شاید این دوستتون اندازه تلاشش نتیجه نمیگیره و بیشتر انتظار داره ، برا همین از استادا گله میکنه
یه چیز دیگه اینکه از دل همدیگه خبر نداریم ، شاید بعضی وقتا به خاطر حس اون لحظمون ، احساسی حرف بزنیم ،ولی چند روز دیگه از حرفامون برگردیم و فقط به کسانی که مارو باور دارن ضرر زده باشیم

behnam1988

عضو جدید
اتفاقا بايد با 70% درس ها همين جوری رفتار کنی
تا حالا فکر کردی مدار 1 يا مدار 2 يا حتی تجزيه سيستم ها يا چند تا درس ديگه به چه درد ميخورن ؟؟؟
اکثر درس های ای که بهمون درس ميدن تا وقتی که تو ايرانی و توی يک شرکت غول کار نکنی بدردت نميخورن
مثل فيزيک الکترونيک يا معماری کامپيوتر
پس بهتره فقط پاس کنی
اما درس هايي مثل ميکروپروسسور ، ابزار دقيق و الکترونيک و چند تا مثل اينا رو ياد نگرفته پاس کنی کارت با کراما الکاتبين
( البته من فقط حرفم با دانشگاه ازادياس چون دولتی ها که پول نميدن حالا يه سال بيشتر هم بخونن هم به کسی بر نمي خوره )

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
سلام

سلام
دروس برق مثل خورشید نیستن تا همه جا رو روشن کنن ....

مثل یه فانوس روشن می مونن که فقط می تونی تا چند قدمی خودتو ببینی .....

ولی به کمک همون فانوس روشن می تونی راهتو پیدا کنی و به مقصدی دور برسی ....

همه دروس برق (غیر از عمومیها) به منزله همون فانوس هستن ....

که اگه تو مسیر مربوط به اون درس بیفتی می تونه راه رو بهت نشون بده ....

حالا پیمودن راه تاریک راحتتره یا داشتن یه روشنایی ؟؟....

gonzo

عضو جدید
حرف شما متین ! ولی نا امیدی این بچه یه چیزه ! فانوس بودن دروس برق هم یه چیز!
اونطور که من فهمیدم این بچه میخواد پاس کنه بره ! آخه پدرش شرکت خصوصی داره میتونه اونجا کار کنه !

این ماییم که واسه کار باید این درو اون در بزنیم ! یکی از بچه ها بهم قول داده بود که من و ببره سره کار پلوی خودش تو شرکتشون ! الان 2 ساله که شرکت رو زدن ولی کسی طرفش هم نمیاد !

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
حرف شما متین ! ولی نا امیدی این بچه یه چیزه ! فانوس بودن دروس برق هم یه چیز!
اونطور که من فهمیدم این بچه میخواد پاس کنه بره ! آخه پدرش شرکت خصوصی داره میتونه اونجا کار کنه !

این ماییم که واسه کار باید این درو اون در بزنیم ! یکی از بچه ها بهم قول داده بود که من و ببره سره کار پلوی خودش تو شرکتشون ! الان 2 ساله که شرکت رو زدن ولی کسی طرفش هم نمیاد !

حرف شما هم متین .... :w16:
الان وضعیت طوری هست که اوضاع صنعت و بازار کار خرابه .....:cry:
فکر کن ....موقع مصاحبه هم دوتا سوال بپرسن و بلد نباشی جواب بدی ....:cry:
شما که داری این زمان رو صرف درس می کنی .... خب ....چرا کم کاری؟؟ ....:surprised:

gonzo

عضو جدید
من که دیگه میخوام فقط پاسشون کنم ! باید کار بلد بود ! باید رفت سراغ کار های فنی و مربوطه به برق ! مخصوصا نرم افزارا ! میخوام برم سراغ کاری که به درد آینده برقیم بخوره ! میخوام نرم افزار یاد بگیرم !
عزت زیاد !!!
ما که رفتیم !

محمد فرزانه

عضو جدید
باید کار بلد بود ! باید رفت سراغ کار های فنی و مربوطه به برق ! مخصوصا نرم افزارا ! میخوام برم سراغ کاری که به درد آینده برقیم بخوره ! میخوام نرم افزار یاد بگیرم !

اینارو قبول دارم

من که دیگه میخوام فقط پاسشون کنم !
ولی اینارو نه
تا جایی که میدونم ترم 3 هستی ودرسات تخصصی تخصصی نشدن ، تقریبا از ترم 4 -5شروع میشن

من چند تا از بچه هایی که مهندسیشونو گرفتن رو هر روز میبینم ، بیکارن و تمام تلاششون اینه که کارهای فنی و مربوط به برقو یاد بگیرن ،به هر دری میزنن که فقط مهارت صنعتی و بازاریشونو افزایش بدن و جذب بازار بشن ، اینا درسشون تموم شده و اشتباهی که کردن اینه که دوران دانشجویی با این مقولات آشنا نشدن ویکی دو سال دیگه باید وقت بزارن
تا اینور اونور با حقوق کم و حتی به صورت کارآموزی (رایگان ) کار یاد بگیرند

به نظر من اشتباه کردن وباید وقتی دنبال کار رفتن شوکه بکشن
اما منو تو با اونا فرق داریم ، دانشجوییم و خیلی از دغدغه های اونارو نداریم
بیا با هم بزرگ فکر کنیم ،
بیا فکر کنیم یه مهندس برق باید یه مخترع هم باشه ، یه مهندس برق باید بروز باشه ، یه مهندس برق باید آچار فرانسه هم باشه و...
مهندس مفت خور - مهندسی که بعد سالها درس خوندن خودشو با فکر خودش ببنده -و... نمیخوایم
با این افکار میشی یه مهندسی که همیشه داری یاد میگیری ، همیشه فکر خلاقتر میشه و همیشه با رشتت کیف میکنی

ولی ولی اگه درساتو اینجوری بیخیال بشی ، میشی مثل یکی از استادای قبلیمون که بیشتر از بیست سال ابزار دقیق کار کرده و واقعا هر چی در مورد ابزار دقیق ساخته میشه رو بلده باهاش کار کنه ، ولی نمیتونه یه قطعه ابزار دقیقی بسازه چون نمیفهمه بقیه رو چجور ساختنش

ولی تو دانشگاه اساس ساخت طراحی و بهینه کردن اینارو یاد میگیری
بزار یه اتفاق ساده تعریف کنم:
تو کلاس PLC وقتی استادمون وارد برنامه نویسی plc شد بعد چند جلسه فلیپ فلاپارو معرفی کرد و گفتش گه اگه این پایه رو لحظه ای ست کنی ، خروجیت بطور دائم روشن میشه و اگه پایه دومو ست کنی ، خروجی خاموش میشه و بعدش 20 تا مدار باترکیب همینا طراحی کردیم.
گذشت تا واسط ترم تو مدار منطقی رسیدیم به فلیپ فلاپ ، دیدم استاد گیتارو توضیح داد و با یه ترکیب ساده گذاشت کنار هم و شد فلیپ فلاپ
همون موقع به ذهنم رسید که طرف امروز این دو تارو کنار هم گذاشت شد فلیپ فلاپ ، میشه با چیدمان منظم همینا یه قطعه کاربردی دیگه طراحی کرد

میدونی من خودم کشته مرده کار های فنی ام و شاید درسخون نباشم ولی از نظر من اهمیت تئوریات دانشگاه از مهارت های فنی کمتر نیست
میشه با یه توانایی اکتسابی اینارو کنار هم بدست آورد ، توانایی که اگه داشتم هر سال زندگیم دو سه سال ارزش داشت
میدونی با چی ؟

وای دیگه مردم ، دستم تاول زد::w47:
یا علی

gonzo

عضو جدید
موافقم 50%

موافقم 50%

سلام محمد جان
اول ممنوووون که ما رو لایق دونستی !
دوم اینکه آیول داری به خاطر هوشت درست گفتی من ترم 3 هستم!
سوم هم اصل مطلب :
من با نظرت موافقم 50% . همین که ما میریم سر کلاس ها و جزوه مینویسم و امتحان میدیم، واسه آشنایی با دروس کافی ! ولی واسه اینکه چیزی اختراع کنیم و سازنده عمل کنیم ، باید تحقیق و پژوهش انجام بدیم ! درسته ؟
اینطور که دانشگاه های ما دارن پیش میرن کمتر کسی موفق به اختراع و ساخت دستگاهی میشه ! میدونی که چی میگم ؟
مثلا دانشگاه ما استاد اندازهگیریموووون خیلی با سواده و چیزای زیادی می دونه (ارشد ابزار دقیقه) ولی منتظره بچه ها بهش بگن خسته نباشید تا کلاس 2 ساعت و 30دقیقه ای رو بکنه 1 ساعت 30دقیقه !
یا آز فیزیک 1 : 2 ساعت و 30دقیقست ها به محض این که آزمایش را انجام دادیم ! میگه به سلامت ! حالا میخواد 1ساعت گذشته باشه یا 2:30 ساعت .
خدا میدونه تو آزمایش های دروسه اصلی خود برق چقدر بپیچونن!
این حرفی رو که من در پست قبلی زدم دلیل داشت !
دلیلش این بود که یه روز توی تاکسی نشسته بودم. رادیو داشت اخبار میگفت. یکی از خبر هاش این بود:
70% فارغ التحصیلان دانشگاهها کار بلد نیستند.
این شد که تصمیم گرفتم برم سراغ کارای فنی!
من هم درسم زیاد خوب نیست معدل ترم پیشم شده 15.50 ! ولی با کنار گذاشتن کامل دروس دانشگاه مخالفم.
من از یکی از رفقا شنیدم که برادرش توی شرکتی که کار میکنن واسه استخدام افراد معدل های 18-19 را کلا رد میکنن ! معدل 15 به پایین ها رو هم رد میکنن ! می موونن معدل های بینه 15-17 که این افراد و واسه آزمون کتبی و مصاحبه مطلع میکنن.
چهارم : این تاول دستام با تاول دستات یر به یر !!
عزت زیاد

محمد فرزانه

عضو جدید
سلام
اومدم یه مورد بگم و برم
کلاس plc فنی حرفه ای شیراز یه دوستی داشتیم به اسم آقای عدالت
این طرف دیپلم ریاضی داشت ،ولی خیلی حالیش بود ، عشق برق بود!
، یکی از متفاوترین آدمایی که من تا بحال دیده بودم
تو کلاسی که بودیم 90 درصد لیسانس برق بودن، استاد یه برنامه میداد تا بنویسیم و ما 3 تا 4 ساعت روی برنامه کار می کردیم ، دوستانی که plc کار میکنن میدونن segment یا network چیه
همه ی مهندسای برق اونجا اگه تو 10 ، 12 سگمنت می نوشتن ، این تو 2 یا 3 تا می نوشت
من باورم نمی شد ، یه روز گرفتمش سوال پیچش کردم
گفتم چه جوریه ، اینارو از کجا بلدی ، گفت موریس مانو فصل های آخر ، جاهایی که حتی تو شریف هم تا اونجا درس نمی دن
بازم ازش پرسیدم
فهمیدم ریاضی مهندسی چند نویسنده ، تکنیک پالس ، معماری و.... خونده
از اینکه اینارو خونده تعجب نمی کردم، به این فکر میکردم که اینارو یه جور دیگه خونده ، نه مثل من و نه مثل همه ی دانشجوها.
داشت مثل ما plc یاد می گرفت ولی تونسته بود با یه ابزاری که ما ها ساده ، روزانه از کنارش رد میشیم از 20 ، 25 تا مهندس جلوتر باشه
می خوام 3ترم مونده رو ...
اصلا میخوام یه جور دیگه درس بخونم
گوش میکنی gonzo
راستی قدرتی هستی تخصص تو digsilent یادت نره
یا علی

gonzo

عضو جدید
مرسی محمد جان ! من در حال یاد گرفتن ( از روی کتاب کلاسش رو پیدا نکردم ) labview هستم. گوش میکنم. آخه اساتید کاربردی درس نمیدن که .... . مثلا همین ریاضی مهندسی که گفتی ما 2 تا استاد داشتیم که این درس و تدریس میکرد. یکی ارشد ریاضی محض ، دیگری ارشد برق . استادی که ارشد ریاضی محض داشت به قوله بچه ها گوله میکرد و میرفت یه چیزایی میگفت که خودشم نمیفهمید داره چی میگه . چیزایی که شاید اصلا به دردمووون نخوره ! ولی در عوض استادی که ارشد برق داشت همه چیز هارو کاربردی درس میداد . میگفت شما فلان جا از این استفاده میکنید . از مطالبی که غیر ضروری بود خودداری میکرد. تا وقتی همچین اساتیدی داخل دانشگاه ها هستند (اونم دانشگاه ما ، دانشجو رو ترم 2 نا امید میکنن از درس خوندن ، انگیزش رو میکشن ) نمیشه ، نمیشه کاربردی یاد گرفت.

gonzo

عضو جدید
سلام
بچه ها چطور میشه از دانشگاه نامه به عنوان کارورزی یا کارآموزی گرفت ، ولی به عنوان کارآموزی تو دبیر خونه ثبت نشه ؟؟؟

efa_67

عضو جدید
سلام دوست عزیز
خوبی؟
خیلی وقت بود که پستی ازت ندیده بودم کم پیدا شدی؟
راستی فکر کنم فقط با داشتن پارتی این اتفاق بیافته

gonzo

عضو جدید
سلام دوست عزیز
خوبی؟
خیلی وقت بود که پستی ازت ندیده بودم کم پیدا شدی؟
راستی فکر کنم فقط با داشتن پارتی این اتفاق بیافته

سلام
خوبی ؟
نمیدونم چرا ولی مدتیه که دیگه کمتر میام به باشگاه که پستی بدم. ولی واسه جمع آوری اطلاعات زیاد سر زدم. چه خبرااا ؟
کلی گشتم تا این تاپیک دوست داشتنیه محمد فرزانه رو که با دوستان به اینجا رسوندیمش رو پیدا کنم.
راسیتش میخوام برم توی اداره برق منطقه ای برق باختر یه جورایی مشغول بشم که با صنعت برق اشنا بشم. ولی میگن نامه کارآموزی میخواد تا بتونیراحت فعالیت انجام بدی ! من هم نمیخوام نامه بگیرم چون میخوام سال دیگه باز هم بیام. اما نمیذارن.
یکی کارآموزی دوست نداره از زیرش در میره!!!
یکی مثه ما که در به در دنبال اینیم که بریم تو راهمون نمیدن!
بدبختی پارتی هم ندارم!

gonzo

عضو جدید
بخیالش شدم!
اخر و عاقبت نداشت! بخاطر این داشتم میفتادم تو حچل !!
نزدیک بود دعوام بشه !
نتونستم کاری بکنم!
به سرم زده برم تو کار جعل !!!! چطوره ؟

efa_67

عضو جدید
جعل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا به خدا اارزش نداره دردسر واست درست میکنه.

jujushow

عضو جدید
سلام
دوست من جعل که نمیخواد . برو دانشگاه اگه میتونی کاراموزی پاس کنی واحدشو بردار بعدم نامشو بگیر ببر اداره برق ، همه چیزات که ردیف شد برو دانشگاه بگو من رفتم اداره برق متاسفانه دیگه کاراموز نیاز نداشتند مجبورم درس رو حذف کنم و یه چیزه دیگه جاش بگیرم . البته من خودم باشم دروغ نمیگم اما راه برای پیچوندن زیاده ...

خودم همین تابستون رفتم واسه اداره برق نامه گرفتم بعد دیدم من اگه بخوام واسه ارشد بخونم نمیرسم برم اداره برق کاراموزی رفتم دانشگاه گفتم میخوام واسه جای دیگه ای نامه بگیرم و واسه یه شرکت اشنا گرفتم که نخوام برم ، به همین راحتی !
الان عشقمم بکشه میرم اداره برق ، عشقم نکشید نامه شرکت دارم ....
البته امیدوارم استاد کاراموزی و مسئول اموزشتون ادمای خیلی گیری نباشند .

gonzo

عضو جدید
سلام
دوست من جعل که نمیخواد . برو دانشگاه اگه میتونی کاراموزی پاس کنی واحدشو بردار بعدم نامشو بگیر ببر اداره برق ، همه چیزات که ردیف شد برو دانشگاه بگو من رفتم اداره برق متاسفانه دیگه کاراموز نیاز نداشتند مجبورم درس رو حذف کنم و یه چیزه دیگه جاش بگیرم . البته من خودم باشم دروغ نمیگم اما راه برای پیچوندن زیاده ...

خودم همین تابستون رفتم واسه اداره برق نامه گرفتم بعد دیدم من اگه بخوام واسه ارشد بخونم نمیرسم برم اداره برق کاراموزی رفتم دانشگاه گفتم میخوام واسه جای دیگه ای نامه بگیرم و واسه یه شرکت اشنا گرفتم که نخوام برم ، به همین راحتی !
الان عشقمم بکشه میرم اداره برق ، عشقم نکشید نامه شرکت دارم ....
البته امیدوارم استاد کاراموزی و مسئول اموزشتون ادمای خیلی گیری نباشند .

دیگه وقت کار آموزی گذشت. :cry:دیگه از این راه نمیشه استفاده کرد.:wallbash:
:( :w09:

محمد فرزانه

عضو جدید
یادش بخیر
پست مال سال2008 هست!
من دو ترم گذشته تو دفتر پژوهش دانشگاه مشغول به کار بودم
اونجا دیدم بچه هایی که بتوننن سماجت نشون بدن و با مدیر و معاون پژوهش مستقیم صحبت کنن میتونن از این کارا بکنن که دو تا کارآموزی برن
البته تو دانشگاه ما از این کارا کردن !
دانشگاههای دیگرو نمیدونم

gonzo

عضو جدید
رديف شد

رديف شد

سلام
بالاخره با پافشاري هاي من و كلافه كردن:w39: مسؤلين كارگزيني شركت برق من به عنوان كارآموز در قسمت بهرهبرداري از فردا مشغول به كار ميشم.
هورااااااا

:w23::w18::w30::w33::w31::w14: