بوسه بر هر درد بی درمان دواست

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. از بچه خوشتون میاد؟ باهاشون بازی میکنید؟ بهشون محبت میکنید؟ اونارو می بوسید و نوازششون میکنید؟ بچه های دور و برتون ، اطراف ، فامیل ، شما رو دوست دارن؟ با بچه ها بچگی میکنید؟
آیا میدونید که شخصیت بچه از 5 تا 7 سالگی شکل میگیره؟
آیا میدونید دوران کودکی یعنی چی؟
تا حالا شده یه خاطره ی بد یا خوب از دوران کودکیتون داشته باشید؟

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام. از بچه خوشتون میاد؟ باهاشون بازی میکنید؟ بهشون محبت میکنید؟ اونارو می بوسید و نوازششون میکنید؟ بچه های دور و برتون ، اطراف ، فامیل ، شما رو دوست دارن؟ با بچه ها بچگی میکنید؟
آیا میدونید که شخصیت بچه از 5 تا 7 سالگی شکل میگیره؟
آیا میدونید دوران کودکی یعنی چی؟
تا حالا شده یه خاطره ی بد یا خوب از دوران کودکیتون داشته باشید؟

خاطره که فراوان ولییی
ربطشو به عنوان تاپیک متوجه نشدم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله
می دونمو فقط اینو بگم هرگز هرگز بچه ای رو تحقیر نکنید
البته بزرگترا رو هم تحقیر نکنید
ولی بزرگترا می تونن تحقیرو هضم کنن اما تحقیر یه بچه کل زندگی اونو نابود می کنه :w47:

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بـــــــــــــــلی ...حال چع کنیم؟

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها ... عنوان تاپیک غلطه ... چرا دروغ عاخه؟خنده دواست...خنده...خنده

خنده بر هر درد بی درمان دواست

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخواستم بگم که بچه ها رو دوست دارید؟ دوست داشتم روابط بزرگتر ها با بچه ها رو بدونم؟ روابط شما؟ اینکه چطور رفتار میکنید؟ دقت میکنید به این مطالب مهم؟

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها یکی از مهم ترین قشرهای جامعه ان ک اگه رو اونا سرمایه گذاری بشه اینده ی ی کشور تامینه.......اما ی کشور فقط افراد کارامد نمیخواد...بهتره بگم کارامدی وجود نخواهد داشت مگر با سلامت روانی پس باید از بچگی رو سلامت روان بچه ها هم کار بشه...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی از مهم ترین قشرهای جامعه ان ک اگه رو اونا سرمایه گذاری بشه اینده ی ی کشور تامینه.......اما ی کشور فقط افراد کارامد نمیخواد...بهتره بگم کارامدی وجود نخواهد داشت مگر با سلامت روانی پس باید از بچگی رو سلامت روان بچه ها هم کار بشه...
همینه.من میخواستم دوستان اینارو متوجه بشن که کلا شما گویا متوجهی

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نظر لطفتونه....همه همینارو میدونن فقط شاید حس میکنن گفتش لازم نیس......انقد مشغله ها زیاد شده ک وقت فکر کردن ب خیلی چیزای مهم رو نداریم....شایدم نمیخوایم ک فکر کنیم....

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخواستم بگم که بچه ها رو دوست دارید؟ دوست داشتم روابط بزرگتر ها با بچه ها رو بدونم؟ روابط شما؟ اینکه چطور رفتار میکنید؟ دقت میکنید به این مطالب مهم؟

گفتی الان؟:confused:
الان عنوان تاپیک چه ربطی داشت؟؟؟

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رابطه من با بچه ها فوق العاده و عالیه..............و من بچه هارو خیلی دوسدارم و البته اونا هم من..............کمتر بچه ای پیش میاد که از من فاصله بگیره و پیشم نیاد..........شایدم این بخاطر روابطم با بچه هاس.........به نظر من باید با بچه ها بچگی کنیم و نگیم که ما بزرگیم و نباید باهاشون بازی کنیم..........

چون به قول دوستمون بچه ها خیلی حساسن و شخصیت اونا تو همون بچگی شکل میگیره پس هر چه مراقب رفتارامون با بچه ها باشیم بهتره

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز

گفتی الان؟:confused:
الان عنوان تاپیک چه ربطی داشت؟؟؟

دوستان اینا رو متوجهن....ما دوستان خوشحالیم که شماهم متوجه شدی

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه هدف دیگه ام از نوشتن این مطلب این بود که نشون بدم مدیران تاپیک ها مطالب چرت و بی ربط رو میذارن میمونه مطالب خوبو مهمو درجا پاک میکنن.به چه علتشو نمیدونم