۴۶ خودتو اذیت نکن دادابین 45 تا 60
مگه پسر دم بخت نداری؟ بیشتر از اینا باید سن داشته باشی۴۶ خودتو اذیت نکن دادا![]()
من ۱۸سالگی بچه دار شدم ده روز بعد تولد پسرم رفتم تو ۱۹ پسرم الان ۲۷سالشه خودت حساب کنمگه پسر دم بخت نداری؟ بیشتر از اینا باید سن داشته باشی
یه کم بیشتر فکر کن شاید یادت بیاد
18+19+27 میشه 64من ۱۸سالگی بچه دار شدم ده روز بعد تولد پسرم رفتم تو ۱۹ پسرم الان ۲۷سالشه خودت حساب کن
اره گفتم که خودتو اذیت نکن مغزت رگ به رگ میشه18+19+27 میشه 64
گفتم بهت 60 میخوره ، دیدی درست بود
آهان اینم بگم این یکی از هزاران دلیل که خانومها بیشتر حرف میزنند18+19+27 میشه 64
گفتم بهت 60 میخوره ، دیدی درست بود
حالا جالبه که من از نوع و لحن حرف زدنتون فکر میکردم حدود 20 سال باشین52 سال و 3ماه
به خاطر نوع حرف زدن و تجربیاتواقعا به من 45 میخوره؟
آخه چرا؟![]()
پس چقدر بزرگتر از سنم حرف زدمبه خاطر نوع حرف زدن و تجربیات
هممون یه سن تقویمی داریم (من ۴۰سالمه)پس چقدر بزرگتر از سنم حرف زدم
35 سالمه![]()
واقعا درست میگی، موافقمهممون یه سن تقویمی داریم (من ۴۰سالمه)
و یه سن تجربی که برای اکثرمون که تو ایران زندگی میکنیم دقیقا دو برابر سن تقویمی هست (من حس میکنم راحت بالای ۸۰ سالمه هم از نظر جسمی هم روانی)
نه مجردمواقعا درست میگی، موافقم
ازدواج کردی شما؟
هممون یه سن تقویمی داریم (من ۴۰سالمه)
و یه سن تجربی که برای اکثرمون که تو ایران زندگی میکنیم دقیقا دو برابر سن تقویمی هست (من حس میکنم راحت بالای ۸۰ سالمه هم از نظر جسمی هم روانی)
خوب پس اگه الان ازدواج هم کرده بودی، بخاطر مسائل و مشکلات و دغدغه های زندگی متاهلی، باید حداقل 20 سال به اون 80 سال که گفتی اضافه میکردینه مجردم
متاسفانه من خودم دردسرمخوب پس اگه الان ازدواج هم کرده بودی، بخاطر مسائل و مشکلات و دغدغه های زندگی متاهلی، باید حداقل 20 سال به اون 80 سال که گفتی اضافه میکردی![]()
خوب همینم ، 20 سال و اندی دارمحالا جالبه که من از نوع و لحن حرف زدنتون فکر میکردم حدود 20 سال باشین![]()
76خوب همینم ، 20 سال و اندی دارم
30
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس اواتار نفر قبلیت به درد چه تبلیغی میخوره ؟ | زنگ تفريح | 262 | |
![]() |
اگه بخای واسه نفر قبلیت اسم بذاری .... | زنگ تفريح | 262 | |
![]() |
اگه نفر قبلیت ازدواج کنه.... | زنگ تفريح | 91 | |
![]() |
اگه قرار باشه نفر قبلیت فامیلت بشه.... | زنگ تفريح | 126 | |