peymankarami
کاربر بیش فعال
با دوستان اهل کتاب معاشرت کن
دعاهات مارو فراموش نکنبا دوستان اهل کتاب معاشرت کن
دقیقا!عاشق طرز فکر آدم ها نشوید
آدم ها زیبا فکر می کنند
زیبا حرف می زنند
اما زیبا زندگی نمی کنند.
" رومن پولانسکی "
اونایی که تو نقطه ضعف هات کنارتن رو هیچ وقت با لطف زیاد اونایی که تو نقاط قوتت کنارت هستند مقایسه نکنآسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است. با دوستان مروت با دشمنان مدارا.
ترس من از عشق نیست، ترس من از عاشق شدن به کسیه که عاشقت نیستعاشق شدی نترس...
این قانون صرفا به خاطر این بود که امثال جهرمی نتونند ثبت نام کنندولی من حسم میگه ما بازیچه سیاست کثیف سیاستمدارای داخلی و خارجی هستیم...
قانون جدید گذاشتن ک ادمای مناسب برن ثبتنام
طرف پاشده با موتور و کفن رفته اونجا
سعی کن آدما رو خوب بشناسی و ذات هرکسی رو تشخیص بدی !
این قانون صرفا به خاطر این بود که امثال جهرمی نتونند ثبت نام کنند
خود امام خمینی خیلی صریح در زمان خودش این نو تصمیم گیری رو توطئه بیان میکنه و اصل رو قانون اساسی قلمداد میکنه
کلا صدا و سیما و اپراتور های همراه اول پشت این قضایا هستند ( من خودم اصلا از این دولت راضی نیستم ولی این حرکت ها رو از این جماعت میبینم بین بد و بدتر انتخاب میکنم!
تو زمان انتخابات گذشته هم ی سری آخوند تو مساجد اجازه نمیدادند عکس روحانی باشه!
یا هرکی تبلیغات میکرد رو فحش میدادند و خائن میخوندند من عملاا به چشم این برخورد ها رو دیدم)
من رئیسی رو دوست دارم ولی عقبه ای که این برخورد رو دارند رو میبینم هیچ وقت مثل دوره قبل بهش رای نمیدم
یا مثلا ظریف (کار با شخصیتش ندارم) کار بزرگی رو داره واقعا انجام میده برای کشور بعد به خاطر همین بازی های سیاسی حتی برای بد نام کردنش که نکنه برای ریاستجمهوری ثبت نام کنه و محبوبیت داره به مردم رحم نمیکنند! اصلا این فشار تحریم ها روی مردم براشون مهم نیست
کیه از مردم که از این وضعیت راضی باشه!؟
اما رای ندادن اشتباه بزرگتریه
من میرم و رای میدم به فراش مدرسه! :|
نصیحت رای بدین :دی
در دنیای که خوب و بد در هم آمیخته است صرف وقت برای جدا کردن خوبا از بدا صرف انرژی و عمره و شاد زیستن رو از آدم میگیره
از خوبی آدم ها استفاده کن و از بدی هاشون دور باش
سعی میکنم هیچ وقت جوابت رو ندم :|سعی کن منو هیچ وقت با این آقا در یک پست قرار ندی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگه نفر بالایی کارمند شما باشه چه مقامی بهش میدید ؟ | زنگ تفريح | 194 | |
![]() |
چند نفر هم اسم شما وجود دارند ؟! | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
احساست به نفر قبلی چیه ؟ | زنگ تفريح | 76 | |
![]() |
اگه بخوای براساس تجربه خودت نفر بعدیت رو یک نصیحت کنی چی بهش می گفتی؟؟ | زنگ تفريح | 145 | |
![]() |
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 1139 |