فانوس تنهایی
مدیر بازنشسته
به نظر شما چطوری میشه با اینترنت پول در آورد
خیلی کم میشه پول حلال در آورد
ولی پول حروم تا دلت بخاد
سلاماز فکرش بیا بیرون چون هیچی توش نیست به جز اتلاف وقت
اینترنت یکی از پرفروش ترین مکان های جهان پس بهش اطمینان کیند
به حرام هم ربطی نداره
براتون یه مثال میزنم
ما یه سایتی درست کردیم با عنوان فروش انلاین قطعات کامپیوتر و تحویل در منزل، که هفته اول فروشش به 1 میلیون تومن رسید برامون باورش سخت بود
ولی باید امنیت سایت رو ببرین بالا
اموزش زبان نصرت از اینترنت 50 میلیون درامد داشته
سلام
حتی وب سایت درست کردن
اینترنت یکی از پرفروش ترین مکان های جهان پس بهش اطمینان کیند
به حرام هم ربطی نداره
براتون یه مثال میزنم
ما یه سایتی درست کردیم با عنوان فروش انلاین قطعات کامپیوتر و تحویل در منزل، که هفته اول فروشش به 1 میلیون تومن رسید برامون باورش سخت بود
ولی باید امنیت سایت رو ببرین بالا
اموزش زبان نصرت از اینترنت 50 میلیون درامد داشته
حلال چطوری
حرومش چطوری
دوست عزیز من نگفتم که ما از فروش سی دی های نصرت 50 میلیون پول زدیم تو جیبخودتون میگین فروش آموزش زبان نصرت!
حتمآ میدونین که حق کپی رایت داره؟
و میدونین که فروش نسخه تغلبی یعنی دزدی؟
و میدونین که دزدی یعنی پول حروم؟
فروختن سی دی های مردم کار سختی نیست
مثلآ این یه نمونه حلالش که خودم گرفتم
البته هنوز روش کار نکردم
www.iraniandxb.com
چه جور روش هایی؟>
فقط دو راه داره
تبلیغات(که باید یه سایت فوق معروف داشته باشی)که بعدا میگم چطور یه سایت رو میشه معروف کرد
فروش انلاین که وابسته به اولیه یعنی سایت فوق معروف
برات بعدا چند تا سایت معرفی می کنم تا نگا کنی چی کار کردن تا سایتشون پر ترافیک شدهخب حالا بگید
برات بعدا چند تا سایت معرفی می کنم تا نگا کنی چی کار کردن تا سایتشون پر ترافیک شده![]()
![]()
دوستان یه راه دیگر هم هست که البته به دوشاخه سخت و آسان تبدیل میشود که من از راه آسان عمل می کنم و مشکلش هم تا حالا نداشتم و اونم استفاده از تبلیغات و کومپانی های است که با کلیک روی تبلیغ آنها بعد از 30 ثانیه حدود 30 سنت به حساب بانکی شما واریز می کند اگر خواستید بگید تا براتون توضیح نحوه کار را بدم
mahdicar20![]()
فكر كنم منظورت سايت "bux.to" باشه كه البته براي هر كليك بعد از 30 ثانيه فقط 1سنت به حسابت اضافه مي كنه, كه اونم فقط روزي يكبار مي توني كليك كني كه با توجه به اينكه در روز فقط 10-15 تا تبليغ داره روزي 15سنت بهت مي ده كه واقعا ارزش وقتي رو كه واسش تلف كردي نداره(مگر اينكه ADSL داشته باشي و مقدار متنابهي وقت).دوستان یه راه دیگر هم هست که البته به دوشاخه سخت و آسان تبدیل میشود که من از راه آسان عمل می کنم و مشکلش هم تا حالا نداشتم و اونم استفاده از تبلیغات و کومپانی های است که با کلیک روی تبلیغ آنها بعد از 30 ثانیه حدود 30 سنت به حساب بانکی شما واریز می کند اگر خواستید بگید تا براتون توضیح نحوه کار را بدم
mahdicar20![]()
به نظر شما چطوری میشه با اینترنت پول در آورد
اگه منظورت شغل درست حسابیه کافی نت.
اگه هم منظورت این شغلایی که جدیداً اومده من بت پیشنهاد نمی کنم.
به نظر من تنها راهی که می تونی از اینترنت پول در بیاری تبلیغات. یه سایت بساز با آمار بالا ( یکمی زمان می بره که بازدید کننده های زیاد شن) بعد شروع کن به گذاشتن لوگو های شرکت های بزرگ تو سایتت. تبلیغات بده تو روزنامه ها.
لوگو های پیکسلی ثابت و گرافیکی بذار تعرفه هاشم قیمت روزشو اگه خواستی برات در میارم که منبع هم بت می دم که دیگه خودت بتونی در بیاری.
اینی که بت گفتم کار یه شبه نیست. فرقشم با بقیه ی تجارت های الکترونیکی اینه که شب با خیال راحت می تونی سرتو بزاری رو بالش چون پولی که در میاری حروم نیست.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | قبل از ثبت یک دامین چه چیزهای را باید در نظر بگیرید | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
![]() |
شما نظر دهید : شایان سعیدی مجرم است یا نخبه؟ | مهندسی کامپیوتر | 0 | |
![]() |
آیا سایت گوگل این روزها برای شما باز میشه | مهندسی کامپیوتر | 1 |