به نظر شما چطوری میشه با اینترنت پول در آورد

Sharif_

مدیر بازنشسته
اینترنت یکی از پرفروش ترین مکان های جهان پس بهش اطمینان کیند
به حرام هم ربطی نداره
براتون یه مثال میزنم
ما یه سایتی درست کردیم با عنوان فروش انلاین قطعات کامپیوتر و تحویل در منزل، که هفته اول فروشش به 1 میلیون تومن رسید برامون باورش سخت بود
ولی باید امنیت سایت رو ببرین بالا
اموزش زبان نصرت از اینترنت 50 میلیون درامد داشته

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
به حرام هم ربطی نداره
براتون یه مثال میزنم
ما یه سایتی درست کردیم با عنوان فروش انلاین قطعات کامپیوتر و تحویل در منزل، که هفته اول فروشش به 1 میلیون تومن رسید برامون باورش سخت بود

واقعا اینجوریه

pundit

عضو جدید
سلام
حتی وب سایت درست کردن

شما باید وب سایتی داشته باشید که بیننده زیادی رو به خودش جذب کنه ...... اگه میدونید که توانایی رسوندن آمار بازدیدکنندگان یک سایت تازه کار رو به حداقل هفته ای هزار نفر دارید ......خوب بسم ا...

Sharif_

مدیر بازنشسته
خیلی راحت تر از این
فقط یکم کرمها اذیتت می کنن
مزاحما که جای خود دارن
می بینی سفارش الکی میدن(اونی که تحویل در منزله)
اونایی هم که اول فیش میریزی بعد پست می کنی واسش کمی سخته بهت اطمینان نمی کن
اگه می خوای فروش انلاین داشته باشی حتما از ir استفاده کن
لینک های معتبر ایران رو لینک کن
DNS رو جلف انتخاب نکن ساده باشه
درباره بسته های ارائه شده واسه فروش کامل توضیح بده و بگو اگه بخرین چه مزایایی داره
از یک شرکت بزرگ پشتیبانی بگیر یا نمایندگی یه جا و تو سایت قید کن مثلا پشتیبانی توسط شرکت استان قدس رضوی و نماینده رسمی KingStone
.
.
.
.

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
به حرام هم ربطی نداره
براتون یه مثال میزنم

خودتون میگین فروش آموزش زبان نصرت!
حتمآ میدونین که حق کپی رایت داره؟
و میدونین که فروش نسخه تغلبی یعنی دزدی؟
و میدونین که دزدی یعنی پول حروم؟
فروختن سی دی های مردم کار سختی نیست

حلال چطوری
حرومش چطوری

مثلآ این یه نمونه حلالش که خودم گرفتم
البته هنوز روش کار نکردم
www.iraniandxb.com

Sharif_

مدیر بازنشسته
خودتون میگین فروش آموزش زبان نصرت!
حتمآ میدونین که حق کپی رایت داره؟
و میدونین که فروش نسخه تغلبی یعنی دزدی؟
و میدونین که دزدی یعنی پول حروم؟
فروختن سی دی های مردم کار سختی نیست

مثلآ این یه نمونه حلالش که خودم گرفتم
البته هنوز روش کار نکردم
www.iraniandxb.com
دوست عزیز من نگفتم که ما از فروش سی دی های نصرت 50 میلیون پول زدیم تو جیب
خود کمپانی سازنده نصرت این سود رو برده
منظور من این بود که اینترنت این قابلیت رو به اون داده

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم به شما نبود
یه سایتهایی مثل 1000 تومن
واقعآ کار کثیفیه

ولی در کل
خیلی سخته از اینترنت پول در بیاری

t0tem

عضو جدید
آقا سعید فروش آنلاین یکی از روش های درآمد تو اینترنت هست. به نظر کم من تبلیغات بزرگترین راه کسب درآمده. همونطور که میدونید 99% درآمد گوگل از راه تبلیغات هست. ما تو همین ایران خودمون سایت هایی داریم که ماهی بالغ بر 15 میلیون درآمد دارن (فقط از طربق تبلیغات) یه بنر تو صفحه ی اول سایت ماهی 1-2 میلیون تومان. Google Ads رو همه دیدیم. تو میل ها و کنار سایت ها.
همونطور که RedHat عزیز گفت از طریق فروش قطعات , نرم افزار و ..... می شه پول به جیب زد اون هم مبالغ کلان.

Sharif_

مدیر بازنشسته
فقط دو راه داره
تبلیغات(که باید یه سایت فوق معروف داشته باشی)که بعدا میگم چطور یه سایت رو میشه معروف کرد
فروش انلاین که وابسته به اولیه یعنی سایت فوق معروف

Sharif_

مدیر بازنشسته
برات بعدا چند تا سایت معرفی می کنم تا نگا کنی چی کار کردن تا سایتشون پر ترافیک شده

mahdicar20

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام

با سلام

دوستان یه راه دیگر هم هست که البته به دوشاخه سخت و آسان تبدیل میشود که من از راه آسان عمل می کنم و مشکلش هم تا حالا نداشتم و اونم استفاده از تبلیغات و کومپانی های است که با کلیک روی تبلیغ آنها بعد از 30 ثانیه حدود 30 سنت به حساب بانکی شما واریز می کند اگر خواستید بگید تا براتون توضیح نحوه کار را بدم
mahdicar20:)

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
دوستان یه راه دیگر هم هست که البته به دوشاخه سخت و آسان تبدیل میشود که من از راه آسان عمل می کنم و مشکلش هم تا حالا نداشتم و اونم استفاده از تبلیغات و کومپانی های است که با کلیک روی تبلیغ آنها بعد از 30 ثانیه حدود 30 سنت به حساب بانکی شما واریز می کند اگر خواستید بگید تا براتون توضیح نحوه کار را بدم

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

M.Reza2008

کاربر بیش فعال
فكر كنم منظورت سايت "bux.to" باشه كه البته براي هر كليك بعد از 30 ثانيه فقط 1سنت به حسابت اضافه مي كنه, كه اونم فقط روزي يكبار مي توني كليك كني كه با توجه به اينكه در روز فقط 10-15 تا تبليغ داره روزي 15سنت بهت مي ده كه واقعا ارزش وقتي رو كه واسش تلف كردي نداره(مگر اينكه ADSL داشته باشي و مقدار متنابهي وقت).
در ضمن با پولش فقط مي توني خريدهاي اينترنتي مثل اكانت راپيدشير بكني, اونم در صورتيه كه پولتو واريز كني به حساباي اينترنتي كه تو alertpay يا paypal باز كردي

aly

عضو جدید
یه روش عالی بلدم
فقط یه دکه بزنی سر کوچه با یه تابلوی بزرگ که روش نوشته باشه اینترنت از تولید به مصرف ساعتی 500 تومن:biggrin:

Farasystem

عضو جدید
کاربر ممتاز
Answare

Answare

به نظر شما چطوری میشه با اینترنت پول در آورد

اگه منظورت شغل درست حسابیه کافی نت.
اگه هم منظورت این شغلایی که جدیداً اومده من بت پیشنهاد نمی کنم.

به نظر من تنها راهی که می تونی از اینترنت پول در بیاری تبلیغات. یه سایت بساز با آمار بالا ( یکمی زمان می بره که بازدید کننده های زیاد شن) بعد شروع کن به گذاشتن لوگو های شرکت های بزرگ تو سایتت. تبلیغات بده تو روزنامه ها.

لوگو های پیکسلی ثابت و گرافیکی بذار تعرفه هاشم قیمت روزشو اگه خواستی برات در میارم که منبع هم بت می دم که دیگه خودت بتونی در بیاری.

اینی که بت گفتم کار یه شبه نیست. فرقشم با بقیه ی تجارت های الکترونیکی اینه که شب با خیال راحت می تونی سرتو بزاری رو بالش چون پولی که در میاری حروم نیست.:gol::heart::heart::heart:

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
اگه منظورت شغل درست حسابیه کافی نت.
اگه هم منظورت این شغلایی که جدیداً اومده من بت پیشنهاد نمی کنم.

به نظر من تنها راهی که می تونی از اینترنت پول در بیاری تبلیغات. یه سایت بساز با آمار بالا ( یکمی زمان می بره که بازدید کننده های زیاد شن) بعد شروع کن به گذاشتن لوگو های شرکت های بزرگ تو سایتت. تبلیغات بده تو روزنامه ها.

لوگو های پیکسلی ثابت و گرافیکی بذار تعرفه هاشم قیمت روزشو اگه خواستی برات در میارم که منبع هم بت می دم که دیگه خودت بتونی در بیاری.

اینی که بت گفتم کار یه شبه نیست. فرقشم با بقیه ی تجارت های الکترونیکی اینه که شب با خیال راحت می تونی سرتو بزاری رو بالش چون پولی که در میاری حروم نیست.:gol::heart::heart::heart:

دوست من میتونی بیشتر توضیح بدی
یه دنیا ممنون

بالا