به نظر شما در 10 سال آینده در کشور ما به چه مشاغلی بیشتر نیازمند است؟چرا؟

iceman

عضو جدید
نظر شما در 10 سال آینده در کشور ما به چه مشاغلی بیشتر نیازمند است؟چرا؟
با تشکر

farhad-desiner

عضو جدید
به نظر من رشته های مربوط به هوافضا :) الکترونیک( کنترول و اتوماسیون) و رشته های مربوط به انرزی هسته ای(که حق مسلم ماست);)

amir_engmec

عضو جدید
فکر می کنم به این راحتی نمیشه نظر داد چون علم در این سالها با سرعت بی سابقه ای در حال رشد است
ولی احتمالا رشته های جدیدی باید اضافه بشن که طرفدار هم زیاد پیدا کنند
یا اینکه رشته هایی که به علم روز نزدیکترن طرفدار پیدا کرده اند و می کنند

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
به همه رشته ها ,خیلی عقبیم تو هر زمینه ای حالا حالا ها هم بدوییم به گرد پای کشورهای توسعه یافته نمیرسیم.

human

عضو جدید
نظر شما در 10 سال آینده در کشور ما به چه مشاغلی بیشتر نیازمند است؟چرا؟

با تشکر

به نظر من به رشته های مربوط به صنعت نفت بیشتر احتیاج داریم. آخه تو ایران هر روز یه پتروشیمی جدید احداث میشه. و به طبع اون رشته های مهندسی نفت، مهندسی شیمی، مهندسی پلیمر، و.... کارایی بیشتری پیدا میکنن. ;)

msn_syst3m

عضو جدید
به نظر من همه علم ها به کار دنیا میان
ولی قسمت اعظم دنیارو 3 رشته ی مهندسی شیمی و مکانیک و برق میسازن

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر ما هم مثل این کشورهای پیشرفته از بعد صنعتی پیشرفت کنیم رشته های علوم انسانی مثل مدیریت و فلسفه و ....
اما تا 100 سال دیگه مهندسی به جز نفت نفت هم فقط در دانشگاه نفت آبادان و اهواز که زیر نظر شرکت نفت هست
معماری اینا هم تعطیل

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
فکر می کنم به این راحتی نمیشه نظر داد چون علم در این سالها با سرعت بی سابقه ای در حال رشد است
ولی احتمالا رشته های جدیدی باید اضافه بشن که طرفدار هم زیاد پیدا کنند
یا اینکه رشته هایی که به علم روز نزدیکترن طرفدار پیدا کرده اند و می کنند

با نظر ایشون موافقم، ولی باید بگم بیشتر از همه به مهندس مواد(البته از نوع سرامیک) و تمامی رشته هایی که در ارتقای بحث نانوتکنولوژی دخیلند بیشتر احتیاج پیدا خواهد کرد. البته نیاید سهم برق و مهندسی شیمی و مکانیک رو فراموش کنیم.

بالا