ali.metal.eng
عضو جدید
اگه میخوای کم خرج بکنی سونی نگیر...ایشالا که یه لپ تاپ خوب گیرت میاد.![]()
مرسی دادا زنده باشی

اگه میخوای کم خرج بکنی سونی نگیر...ایشالا که یه لپ تاپ خوب گیرت میاد.![]()

ببین از نظر برند ایسوز بهتره ولی کلا از نظر کارایی من تحقیق کردم لنوو بهتره ...مرسییی یعنی لنووو بهتر از ایسوزهه؟؟ سونی رو که میدونم خوبه ولی لنوو زیاد اطلاعات ندارم
باتریش چطوره؟ گرم نمیشه ؟ مشکل خاصی نداشته تا خالا؟؟
خیلی ممنون واسه منم همینا مهمنددد پس ببین این ترتیب خوبه؟ببین از نظر برند ایسوز بهتره ولی کلا از نظر کارایی من تحقیق کردم لنوو بهتره ...
باتریش جدا نمیشه خیلی خوب بوده تا الان اصلا اذیت نمیکنه ...
راستش من از اول واسش فن گرفتم خیلی داغ نمیکنه خیلی زود نرم افزارارو اجرا میکنه قیمتشم به نسبت کیفیتش خوبه نسبت به ایسوز
راستی ایسرم من یکی میشناختم اصلا داغون بود لپ تابش خیلی صدا میداد ....
خیلی ممنون واسه منم همینا مهمنددد پس ببین این ترتیب خوبه؟
سونی
لنوو
اچ پی
ایسر
راستی مدل دقیقشو اون لپ تاپتو میگی ....
خواهش میکنم آره خوبه ترتیبشون...
لنوووZ510با رم6گیگ و هارد 1ترا و گرافیک 2 و گارنتیشم مال من 2سالس که اگه بتونی نقد بگیری حدود 2تومن میخواد ولی بستگی به گارانتیم داره که 2میلیون و 200 یا 300میشه طراحیشم واقعا خوشگله....
راستی یادم رفت core i5مال من..خوبه نه من میخام رمش 4 باشه 4 هسته ای بعد 500 گیگ هارد بعد همینا دیگه فکر کنم با اینا 1.5 بشه واسم نظرتون چیه؟؟
پس باتریش خوبه دیگههه هیچ مشکلی نداره لنوو پس؟
سونی
لنوو
ایسوز
اچ پی
ایسر
راستی یادم رفت core i5مال من..
آره با 1.5 راحت میتونی بگیری یه چیزی که کارتو راه بندازه آره باتریش خوب بوده تا الان باز سایتای مختلف برو تحقیق کن ولی با 1.5مارکای دیگه مدلای خوب نمیتونی بگیری سونس با 3تومن میشه یه چیز خوبگرفت ایسئزم بالای 2.5مدلای خوب داره ولی با این قیمت لنووو کارتو راه میندازه
اینجا هم یه نگا بنداز
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/51210-%D9%84%D9%BE%E2%80%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7

اهان مرسی ابجیی فکر کنم باید یه دور بازار گردی کنم![]()

اپل
ایسوز
اچ پی
به بعدشو نومدونم
لپ تاپ خودت چیه؟مرسی پری جان ولی اپل خیلی گرونههه بودجه ما نمیرسهههلپ تاپ خودت چیه؟

نداشتیم محصولات اپل ولی دیدیم دست پیپل![]()

یادش بخیر یه زمانی خیلی ارزون بود حیف اپل نخریدمممم الان باید با ایسوز بسازم ارععع![]()

ها الان تو درجهه بندی ایسوز از اچ پی زده بالا
البته این آمارو وختی میخاستم بخرم چک کردم
الان نمیدونم
خوب اپل برند معتبرتریه گرونیش واسه اونه و خوب البته کیفیتش به نسبت بهتره دیه
تو همون ایسوز بخری پاسوخ میده![]()
ایسوس خوبه هر کی برده راضیه![]()
جک ساله که میخای لپ تاپ بخری که زدیش تو زنگ استراحت تاپیکو؟
خوشبحالت پول داری میخای لپ تاپ بخری![]()
تو چی پیشنهاد بدهسلامتت کووو... نخیر من از ترس حذف شدن همه پستامو اینجا میزنمتو چی پیشنهاد بده
والا من زیاد اهل مد نیستم ولی یه 5 تومنی باید بدم دیگه یه چیز معمولی بدندوالا من شصت ترمه میزنم تو سر خدم میگم واسم لپ تاپ بخرید نخریدن الان میگم مادر میخام برم ارشد یکی بستونید برام میگن باشه ولی هنوز بعد میلیاردها سال واسم نخریدن.
چقد میخای هزینه کنی؟

والا من زیاد اهل مد نیستم ولی یه 5 تومنی باید بدم دیگه یه چیز معمولی بدند![]()
من اگه 5 تومن پول داشتم دیگه درس نمیخوندم

شوخیت گرفته باز میخاستی چیکار کنی؟؟ سبزی فروشی باز میکردی؟
به نظرت با 5 تومن چیزی میدند من دلشوره دارم همش![]()
2 تومنشو بده من یکی بخرم 3 تومن واسه خدت هرچی دلت میخاد بخر
من اگه 5 تومن داشتم 2 تومن لپ تاپ میخریدم یه تومنشو یه گوشی میخریدم که از دست این گوشی داغون راحت شم 500 تومنشو لباس میخریدم واسه عروسی داداشم(این هفته میریم خاستگاری واسش)
دیگه واقعن نمیدونم با اون یک و پونصده چیکار بکنم مونده رو دستم
من ببین کلا 1 تومن دارم باهاش میخام یه لپ تاپ بخرم یه مارک خوب بگووو زود باشش
عمووو تو میخایی سر این 5 تومنو به زور زیر اب کنیییمن ببین کلا 1 تومن دارم باهاش میخام یه لپ تاپ بخرم یه مارک خوب بگووو زود باشش
![]()
لپ تاپ میخای واسه چه کاری؟
واسه پز دادن دیگه یکمم بازی کردننن از پس سی خسته شدممم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
به نظرتون عشق چه رنگیه ؟!!!!!!!!!!!!! | زنگ تفريح | 54 | |
|
|
نظرتون راجع به این دختر عملیااااا چیه ؟؟؟ | زنگ تفريح | 9 | |
|
|
نظرتون راجع به عکس نفر قبلیتون چیه؟؟ | زنگ تفريح | 80 | |
|
|
ب نظرتون چرا همه زیبایی رو دوس دارن و نقطه اشتراکشون همینه؟ | زنگ تفريح | 23 | |
| A | نظرتون چیه | زنگ تفريح | 3 |