به دادم برسین

taeb69

عضو جدید
سلام من هم مهندسی استخراج معدن دانشگاه ارومیه قبول شدم هم الکترونیک آزاد لاهیجان. خودم دوست دارم معدن بخونم ولی خانوادم میگن الکترونیک. حالا من میخوام بدونم این رشته بازار کارش چطوره چون بعدا حوصله ی سرزنش ندارم اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنماییم کنه. ممنون

bargozideh

عضو جدید
تجربه من میگه اگه خانواده مخالفن برو الکترونیک من خودم پارسال همین جوری بودم رفتم معدن حالا در به در دنبال تغییر رشته بودم تا اینکه رفتم کامپیوتر

popgame

عضو جدید
دنباله علاقه نباش
معدن بازاره کاره جالبی تو ایران نداره
ببین تو کدوم به نظر خودت موفق تری
اما از نظره من برو همون الکترونیک رو بخون که حداقل میدونی از 10 جا یه جا واسط کار هست
نه مثل ما که از هر 100 جا یه جا واسمون کاره
به هر حال منم به رشته ی خودم بی احترامی نمیکنم اما باید قبول کنیم که اونطور که باید ارزش نداره تو ایران

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام من هم مهندسی استخراج معدن دانشگاه ارومیه قبول شدم هم الکترونیک آزاد لاهیجان. خودم دوست دارم معدن بخونم ولی خانوادم میگن الکترونیک. حالا من میخوام بدونم این رشته بازار کارش چطوره چون بعدا حوصله ی سرزنش ندارم اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنماییم کنه. ممنون
سلام
من یه دوستی دارم که اسمشو نمیارم اما میدونم که پله ترقی اش کار در معدنی بود که در ارومیه هست. نمیدونم فکر کنم معدن مس باشه. در به در دنبال مهندس معدن بودن و هستند! همونجا توی ارومیه!