neda kamali
عضو جدید
چرا انقدر اسپم میکنید؟
این همه تاپیک برای گفت و گو وجود داره!
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم ازتون سوال کنم که بهترین کاری که میتونیم انجام بدیم که عمرمون سودمند طی بشه چیه؟؟
همه میدونیم کار نیست و مشکلات مالی و این حرفا...ولی هی بشینیم غصه بخوریم که چیزی درست نمیشه...این وسط باید چکارایی انجام بدیم؟
خودتون چه کاهایی انجام میدین و چه کارهایی رو برای حس بهتر زندگی پیشنهاد میکنین؟
ممنون از جواباتون
واژه بهتری هم می تونستین بکار ببرین!![]()
خب همین.میتونی مربی بشی.یه دوره برو قشنگ مدرک مربی گری فلان رشته رو بگیر.دقیقن همینایی که گفتی زندگیه منه!!
فقط به ورزش علاقه دارم!!
فقطم همین کارو با عشق میکنم..![]()
شما که مقام مبصر کلاس رو بهت ندادیم.؟چرا انقدر اسپم میکنید؟
شما که مقام مبصر کلاس رو بهت ندادیم.؟
چیکار بکار مردم داری؟
بعنوان یه کاربر اگه نظری , موافقتی , مخالفتی با موضوع داری , بیان کن. بقیه کار ها رو که بهت ربطی نداره توش مداخله نکن. آفرین
تعریف ادب برات جا نیفتاده. کاربر ساده حق نداره تذکر آئین نامه ای بده. فقط مدیر حق داره. شما راحت باش.بهتر نیست یک مقدار مودب تر باشیم
بنده خدا خوب راست گفت دیگه.نیاز نیست از بارگاه الهی مقام مبصری براشون نازل بشه!
تعریف ادب برات جا نیفتاده. کاربر ساده حق نداره تذکر آئین نامه ای بده. فقط مدیر حق داره. شما راحت باش.
اون تاپیک حالت کنایه داره .والا از شما تعجب میکنم که همین الام رفتین تاپیک زدین و نوشتین "برای مشاجره چی میداشتیم که توش غرق بشیم و هر شب با اعصاب داغون سربه بالش میذاشتیم؟" بعد خودتون اومدین اینجا و اینجوری دارین با ملت صحبت میکنین!! از طرفی مینالین از سر بر بالین گذاشتن با مشاجره و از طرفی بیخود و بی جهت میاین جر و بحث به پا میکنین!! ظاهرا بدتون نمیاد خودتون و کلا مشخص نیست با خودتون چند چندین!!!
شب شما خوش
پسرم پیک نوروزیتو حل کردی؟ تعطیلات تمام شده هااشما که مقام مبصر کلاس رو بهت ندادیم.؟
چیکار بکار مردم داری؟
بعنوان یه کاربر اگه نظری , موافقتی , مخالفتی با موضوع داری , بیان کن. بقیه کار ها رو که بهت ربطی نداره توش مداخله نکن. آفرین
دوست عزیز با افرادی همچون این بزرگان بحث نکنوالا از شما تعجب میکنم که همین الام رفتین تاپیک زدین و نوشتین "برای مشاجره چی میداشتیم که توش غرق بشیم و هر شب با اعصاب داغون سربه بالش میذاشتیم؟" بعد خودتون اومدین اینجا و اینجوری دارین با ملت صحبت میکنین!! از طرفی مینالین از سر بر بالین گذاشتن با مشاجره و از طرفی بیخود و بی جهت میاین جر و بحث به پا میکنین!! ظاهرا بدتون نمیاد خودتون و کلا مشخص نیست با خودتون چند چندین!!!
شب شما خوش
اولا من پسر نیستم. در ثانی تو اگه اینقد ادعات مشه چور شده که سه ساله عضو هستی و همش224 لایک داری ؟ حتما نخواستی کراماتت رو به رخ جهان بکشی؟ حالا هم که اومدی مبصر خودت باش.پسرم پیک نوروزیتو حل کردی؟ تعطیلات تمام شده هاا
فرهنگ استفاده از فضای مجازی رو نداری بخاطر همین درک درستی ازش نمیتونی داشته باشی
بخاطر همین من باید بیام به آدمایی چون شما گوش زد کنم
استارتر هم که نیستی بگم تاپیکته
نه اینکه خودت خیلی سرت میشه؟ کل پروفایلت رو دیدم , خودتم برو ببین .دوست عزیز با افرادی همچون این بزرگان بحث نکن
هدف این افراد از تاپیک زدن فقط اعلام وجود کردنه غیر این هیچ بار علمی و تاثیر گذاری ندارن
نه اینکه خودت خیلی سرت میشه؟ کل پروفایلت رو دیدم , خودتم برو ببین .
تقصیر شما نیست. زمونه عوض شده دختر و پسر و نمیشه از هم تشخیص داد، مبنای هویت و شخصیت من به تاریخ عضویت و تعداد لایکم نیست این برای افراد کوته فکر و سطحی نگری چون شماست، شما فرهنگ استفاده رو پیدا کن ما شما رو میکنیم مبصر دخترماولا من پسر نیستم. در ثانی تو اگه اینقد ادعات مشه چور شده که سه ساله عضو هستی و همش224 لایک داری ؟ حتما نخواستی کراماتت رو به رخ جهان بکشی؟ حالا هم که اومدی مبصر خودت باش.
اگه نسوزونی که بعدا مزه نمیکنه دختر جوناههوم چن بار سوزوندم ابروم رفت ...خخخ ...ول کردمش خخ
چيزي براي نمايش پيدا نشد . لطفا مجدد سعي كنيدتقصیر شما نیست. زمونه عوض شده دختر و پسر و نمیشه از هم تشخیص داد، مبنای هویت و شخصیت من به تاریخ عضویت و تعداد لایکم نیست این برای افراد کوته فکر و سطحی نگری چون شماست، شما فرهنگ استفاده رو پیدا کن ما شما رو میکنیم مبصر دخترم
پروفایل من برای معاشرت و ارتباط با دوستانم است، انگار شما در مباحث زیادی دچار مشکل هستین
جواب دادم تا بی جواب نمونی دخترم وگرنه در حد جواب دادن نبودی. سر بلند باشی
اگه نسوزونی که بعدا مزه نمیکنه دختر جون![]()
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم ازتون سوال کنم که بهترین کاری که میتونیم انجام بدیم که عمرمون سودمند طی بشه چیه؟؟
همه میدونیم کار نیست و مشکلات مالی و این حرفا...ولی هی بشینیم غصه بخوریم که چیزی درست نمیشه...این وسط باید چکارایی انجام بدیم؟
خودتون چه کاهایی انجام میدین و چه کارهایی رو برای حس بهتر زندگی پیشنهاد میکنین؟
ممنون از جواباتون
آشپزی هم بلد باش دیگه...که بیام خواستگاری![]()
هنر خیلی خوبه خییییییلی قشنگه واقعا از آدمای هنرمند خوشم میاد جدی میگم،من آجیم یادش بخیر همیشه چیزای قشنگ مشنگ میبافت ولی از وقتی که درس وکار و اینا رو شروع کرد دیگه یادش رفت،قبلا یه غذاهایی میپخت 4بار انگشتم رو اشتباهی گاز گرفتم از بس خوشمزه بودن ولی الآن اصلا دل و دماغ اینکارا رو نداره.خیلی بده آدم بی حوصله بشه.خییییییلی
بخدا تاثیر داره اصلنم فکرشم نمیکنی
من یه بار سریال Friends رو دیدم با زیر نویس.دومین بار هم با زیر نویس دیدمش.حفظش شدم(230 قسمت ـه ها!)
ولی بار سوم که دیدمش (سریالش اونقدر قشنگ هست که 10 بار پشت سر هم ببینیش)
سومین بار قشنگ کلمات انگلیسی تو ذهنم نقش بسته بود
بعد از این سریال کم کم فیلم و سریالای دیگه
کم کم کلیپهای خارجی
مثلا شو ها و جایزه ها و مسابقات خارجی که تو ماهوار پخش میشه میدیدم
بعد الآن جدیدن که مقاله هم ترجمه میکنم و کلیپ های YouTube میبینم،عالی شدم.عالی یعنی در حدی که حوصله دانلود زیرنویس اصلا ندارم،زبان اصلی میبینم بهتر متوجه میشم.
خدا نیستما که همه 100%ـشو بفهمم،ولی کل موضوع دستم میاد.
سلاممستر m.a 777هر جا هستین بیاین اینجا و پاسخگو باشین
اون دوبار که گفتین دیدین با زیر نویس انگلیسی دیگه ؟
من با زیر نویس انگلیسی ک نگاه می کنم از نظر دایره لغات خیلی مشکل دارم شما واسه این مشکل چ می کردین؟ چون آدم نمیفهمه چی شد
واقعیت اینه که تو یه مقطعی دیگه باید فکر کردن،خواستن ،سوال پرسیدن از خود، برنامه ریزی و چمیدونم خیلی چیزای اینجوری رو گذاشت کنار. و عمل کرد! بعضی موقع لازمه فقط عمل کرد حتی اگر هیچ فکر و برنامه ای پشتش نباشه. !
جواب شما یه کلمه ست : عشق...
باید با عشق زندگی کنیم ، باید با عشق کار کنیم ، با عشق درس بخونیم ، با عشق کمک کنیم ، همه چی با عشق.
عشق یعنی چی؟ یعنی اینکه همه کاراتو فقط واسه خاطر یه نفر انجام بدی ، خودت نباشی اون باشه ، قربان و چاکرش بشی ، وقتی به این حالت رسیدی زندگیت لذت بخش و زیبا میشه ، هرکاری که کردی برات مفیده دیگه ، چرا؟ چون واسه خودت که کاری نکردی واسه خاطر اون کردی...
درسته؟