shokoufeh***
عضو جدید
سلام.من
میگم که max خیلی حرفه ای و خوبه وکارای 3d روبهتر ساپورت میکنه.اسکچ آپ هم واسه اونایی که مکس بلدن خنده داره و مبتدی ها بدرد میخوره

به نظر من الان بهترین نرم افزار برای معماری revit architecture هستش دیگه داره جای مکس و کد رو به کل میگیره و بقیه نرم افزار ها در مقابل revit حرفی برای گفتن ندارن
من خودم 2 سال مکس کار میکردم ولی الان واقعاً عاشق این نرم افزار شدم به دوستان پیشنهاد میکنم با این نرم افزار کار کنند.![]()
شما از موتور رندر خود رویت استفاده میفرمایید یا پلاگین خاصی؟به نظر من الان بهترین نرم افزار برای معماری revit architecture هستش دیگه داره جای مکس و کد رو به کل میگیره و بقیه نرم افزار ها در مقابل revit حرفی برای گفتن ندارن
من خودم 2 سال مکس کار میکردم ولی الان واقعاً عاشق این نرم افزار شدم به دوستان پیشنهاد میکنم با این نرم افزار کار کنند.![]()
راینو هنری تره و رویت مهندسی تر.مهندسا من ميخوام rhino يا revit رو ياد بگيرم .كدوم بهتره و بيشتر كاربرد داره ؟
من توصیه میکنم اول رویت رو یاد بگیرید چون هم یادگیریش آسونتره و هم بیشتر به دردتون میخوره تو کارای معماری واقعا نرم افزاری عالی هستش وبعد سر فرصت برای رندرینگ حرفه ای برید سراغ مکس فایل های رویت خیلی خوب وارد مکس میشندرحال حاضر revit خیلی جا افتاده.من نمیدونم. اگه مکس کار نکرده باشی و بخوای بری مکس یا revit کدومو پیشنهاد میکنید.
3 بعدی با کد بلدم ولی با مکس کار نکردم.مهم نیس اگه مکسو یاد نگیریو بری revit?
درحال حاضر revit خیلی جا افتاده.من نمیدونم. اگه مکس کار نکرده باشی و بخوای بری مکس یا revit کدومو پیشنهاد میکنید.
درحال حاضر revit خیلی جا افتاده.من نمیدونم. اگه مکس کار نکرده باشی و بخوای بری مکس یا revit کدومو پیشنهاد میکنید.
مهندسا من ميخوام rhino يا revit رو ياد بگيرم .كدوم بهتره و بيشتر كاربرد داره ؟
دقیقا...! نرم افزار به این مهمی برا چی تو لیست نیست؟!!!!چه نظر سنجی عجیبی که REVIT توش نیست !!!
برای من هم خیلی عجیبه که رویت توش نیستدقیقا...! نرم افزار به این مهمی برا چی تو لیست نیست؟!!!!
به خدا من هم تا چند وقت پیش مکس کار می کردم ولی از وقتی رویت رو شروع کردم دیگه از بقیه زده شدمزنده باد تری دی مکس!
به خدا من هم تا چند وقت پیش مکس کار می کردم ولی از وقتی رویت رو شروع کردم دیگه از بقیه زده شدم
رو هیچ نرم افزاری هم تعصب ندارم هر کدوم بهتر کارمو راه بندازه همونو کار میکنم![]()
چطور میتونید شما به ما در مورد Revit کمک کنید؟نرم افزارهای زیادی امروزه در شاخه معماری به بازار عرضه شده اما یادگیری یک نمونه مناسب و کاربردی یکی از نقاط قابل بررسی دانشجویان و کاربران این رشته می باشد آموزش رویت توسط نویسنده اولین کتاب اموزشی این نرم افزار در زمینه مقدماتی و پیشرفته می تواند بهترین انتخاب شما باشد.
من اولین مدرس نویسنده کتابهای اموزشی رویت هستم خوشحال می شم که برای اموزس این نرم افزار در خدمتتون باشم zohreh_yo@yahoo.com