بهترین جمله ای که میتوانیم به مادرانمان هدیه کنیم:gol:!؟
MARIA RED عضو جدید کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #2 کاظم2020 گفت: بهترین جمله ای که میتوانیم به مادرانمان هدیه کنیم!؟ کلیک کنید تا باز شود... اینه که براش بچه ی خوبی باشی خودش خیلی خوبه
کاظم2020 گفت: بهترین جمله ای که میتوانیم به مادرانمان هدیه کنیم!؟ کلیک کنید تا باز شود... اینه که براش بچه ی خوبی باشی خودش خیلی خوبه
B BISEI کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 8, 2012 #3 darket mikonam va hamishe tu ghalbami.....madara kheyli dus daran dark beshan kash hame mitunestan madarashuno dark konano khodeshuno jaye una bzaran
darket mikonam va hamishe tu ghalbami.....madara kheyli dus daran dark beshan kash hame mitunestan madarashuno dark konano khodeshuno jaye una bzaran
کاظم2020 عضو جدید Mar 8, 2012 #5 تنهاامید گفت: اینه که براش بچه ی خوبی باشی خودش خیلی خوبه کلیک کنید تا باز شود... دقیقا
N naghmeh raha عضو جدید کاربر ممتاز May 26, 2012 #7 مادر تویی جامه ی پاک دلکم مادر تویی شعله ی شمع کوچکم مادر تویی همدم تنهایی من مادر تویی شبنم دارایی من (نغمه رها)1384
مادر تویی جامه ی پاک دلکم مادر تویی شعله ی شمع کوچکم مادر تویی همدم تنهایی من مادر تویی شبنم دارایی من (نغمه رها)1384