خداییش آواتار carolyn از همه بهتره................. خییییلی دوسش دارم
دخی بالا هم جلبه.....
دخی بالا هم جلبه.....
آره... من خودم به carolyn و گلسا رای دادمخداییش آواتار carolyn از همه بهتره................. خییییلی دوسش دارم
دخی بالا هم جلبه.....
آره... من خودم به carolyn و گلسا رای دادم
مرسی از همتون که توی این نظرسنجی شرکت کردین...............مهم نیست کی برنده شه...........مهم اینه که با کمک همتون یه جمع صمیمی تر از قبل به وجود اومد............دم همتون گرمممممممممممممممممممممم
اسييييييييير طرز فكرتم فراريييييييي!!!!!!!!مرسی از همتون که توی این نظرسنجی شرکت کردین...............مهم نیست کی برنده شه...........مهم اینه که با کمک همتون یه جمع صمیمی تر از قبل به وجود اومد............دم همتون گرمممممممممممممممممممممم
وای مهسا جون... راستش من فقط می خواستم به carolyn رای بدم... ولی دیگه به نی نی نمیشد رای ندم!پس من چی؟؟؟
مرسی عزیزم... تو گلیمرسی از همتون که توی این نظرسنجی شرکت کردین...............مهم نیست کی برنده شه...........مهم اینه که با کمک همتون یه جمع صمیمی تر از قبل به وجود اومد............دم همتون گرمممممممممممممممممممممم
وای مهسا جون... راستش من فقط می خواستم به carolyn رای بدم... ولی دیگه به نی نی نمیشد رای ندم!
اسييييييييير طرز فكرتم فراريييييييي!!!!!!!!
گریه نکن دیگه
گریه نکن دیگه
آرهههه.... مرسیخو خودتم گریه میکنی آخه..بیا خوبه؟؟؟
بيخيال!!!فراری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیــــــزم.....همتون عزیزید هخه چرا ادمو میندازید تو شک!!!!!!!!!
بيخيال!!!
گفتم دور هم باشيم!!
3
2
6
5
8
4
9
10
7
1
من به این ده تا آواتار به این ترتیب رای میدم.. ضمن اینکه مث آواتار آقایون مطمئنن ازین بهترام هست که جاشون خالیه
3
2
6
5
8
4
9
10
7
1
من به این ده تا آواتار به این ترتیب رای میدم.. ضمن اینکه مث آواتار آقایون مطمئنن ازین بهترام هست که جاشون خالیه
آره آواتارای من و تو رو از قلم انداختن نامردادقیقاااااا منظورت با آواتار من بود میدونم
من نخواستم ریا بشه نزاشتم
آره آواتارای من و تو رو از قلم انداختن نامردا
به خدا سوگند اگر حضور حاضران نبود و حجت به سبب وجود یاران تمام نمیشد افسار شتر باشگاه را بر پشت آن می انداختمپس یه توطئه در میون بوده
احتمالا دست آمریکاااا و اسراییل هم تو کار بوده
تبارک الله .............خیلی خوشم اومدبه خدا سوگند اگر حضور حاضران نبود و حجت به سبب وجود یاران تمام نمیشد افسار شتر باشگاه را بر پشت آن می انداختم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بهترین آواتار آقاااایون | مسابقات تفریحی | 219 | ||
فراخوان بهترین آواتار خرداد ماه | مسابقات تفریحی | 286 | ||
مسابقه ی بهترین آواتار(مدیران ) | مسابقات تفریحی | 58 | ||
مسابقه ی بهترین آواتار خاووونم(سری دوم) | مسابقات تفریحی | 114 | ||
شروع مسابقه ی بهترین آواتار مرد(دور دوم) | مسابقات تفریحی | 321 |