شما ايرانو با دنيا اشتباه گرفتي
پسرم برو ستاره هارو بشمر
پسرم برو ستاره هارو بشمر

پرسپولیسی ها مشغول نظر سنجی نود بودن خوشگل!
دیدیش؟
خوب نگاه کن تا یادت نره! پرسپولیس سرور اس تق لاله
نه داداش اگه منظورم دنیای استقلالیا بود مینوشتم دنیای خلا...(البته من قصد جسارت ندارم امیدوارم بهتون بر نخوره ...تعصبات تیمی دیگه!)اون دنيايي كه پرسپوليس محبوب ترين تيم دنياست منظورت خلاست(ايهام داره)
استقلال زلزله![]()
نه داداش اگه منظورم دنیای استقلالیا بود مینوشتم دنیای خلا...(البته من قصد جسارت ندارم امیدوارم بهتون بر نخوره ...تعصبات تیمی دیگه!)
فقط پرسپولیس![]()
شمردم رو همشون نوشته بود:شما ايرانو با دنيا اشتباه گرفتي
پسرم برو ستاره هارو بشمر![]()
اینو نگین دیگه چی بگین؟آخه چی بگم
ملت و جمع کردن یه جا دست هرکدوم یه گوشی دادن گفتن واسه پرسپولیس رای بدین
نمیدونم اخه این ملت میخواد جمعه بیاد وایسه دروازه تا گل نخورن![]()
شمام برو گل کوچیکتو بازی کننه قربونت برم چرا بهم بر بخوره
فعلا شما اسكيتو برو![]()
نه قربونت برم چرا بهم بر بخوره
فعلا شما اسكيتو برو![]()
افشین جون شما راحت باش! هر چه میخواهد دل تنگت بگو!!!به خدا خيلي باحالين شما لنگيا خيلي خيلي باحالين
روانشناسا ميگن بايد با شماها مدارا كرد از بس تو آسيا شماها رو نمي شناسن همش مي خواين خودتون رو بچسبونين به پرافتخار ترين تيم آسيا تا شايد اونجا ديده بشين مشكلتون طبيعيه مهم نيست
ما هم یواش یواش داریم میرم بخوابیمببینم راستی! شما هنوز نخوابیدی؟ آخه کاپیتان دوم تیمت می گفت اس تق لالی ها خوابن![]()
ما هم یواش یواش داریم میرم بخوابیم
شمارو نگا نکن که از کیف بزی با یه تیم سطح بالا خوابتون نمیاد!!!!!1![]()
به قول خودتون پر افتخارترین تیم اسیا رو هم دیدیم چطوری باعث ابروریزی فوتبال ایران شد مواظب باشید که امسال گند نزنید...به خدا خيلي باحالين شما لنگيا خيلي خيلي باحالين
روانشناسا ميگن بايد با شماها مدارا كرد از بس تو آسيا شماها رو نمي شناسن همش مي خواين خودتون رو بچسبونين به پرافتخار ترين تيم آسيا تا شايد اونجا ديده بشين مشكلتون طبيعيه مهم نيست
نه ما مواظبیم شما بپا جلوی بندرعباس تو جام حذفی اوت نشیدبه قول خودتون پر افتخارترین تیم اسیا رو هم دیدیم چطوری باعث ابروریزی فوتبال ایران شد مواظب باشید که امسال گند نزنید...![]()
شما که هنوز اینجایی! خوابت دیر میشه وا!!!!!!!!!!نه ما مواظبیم شما بپا جلوی بندرعباس تو جام حذفی اوت نشید![]()
تو جام حذفیم دیدیمتون فقط پارسال شانس اوردیننه ما مواظبیم شما بپا جلوی بندرعباس تو جام حذفی اوت نشید![]()
چرا صدات داره میلرزهشما که هنوز اینجایی! خوابت دیر میشه وا!!!!!!!!!!
به قول دوستت پیروزی همیشه تو تاریخ زندگی میکنه!!!!!!!1تو جام حذفیم دیدیمتون فقط پارسال شانس اوردین
سالای پیشش که تو مرحله اول حذف میشدین اونم به کی تیمای دست دومی![]()
پرسپولیس به تاریخ خودش افتخار میکنه هیچ وقت یادش نمیره مخصوصا شیش تایی شدن استقلالبه قول دوستت پیروزی همیشه تو تاریخ زندگی میکنه!!!!!!!1![]()
تیم فقط پرسپولیس
مربی فقط افشین امپراطور
به امید بردی سنگین برابر استقلالیهای پرتوقع
نگران نباش دوست عزیز
شرمنده فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی
جوک روز اینجا نیس
شرمنده تشکر نداشتم وگرنه نثارت مکردم اخه خیلی خندیدم
عزیزم بهتره به صحبت داداش بزرگترت (داش پیروز) گوش کنی و بری بخوابی !!
شرمنده فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی
جوک روز اینجا نیس
شرمنده تشکر نداشتم وگرنه نثارت مکردم اخه خیلی خندیدم
به خاطر این حرفت میرم دو تا اواتار میسازم ، میزارم تو تاپیک استقلالیا تا همشون بخندننگران نباش دوست عزیز
ایشالا روز جمعه گریتون در میاد
خوبه همیشه تماشاگرهاتونم نصف و نیمه هستن
بازی پرسپولیس و پگاه رو میدیدی تا متوجه میشدی تماشاگر یعنی چی؟
همه چیز جمعه معلوم میشه داداش![]()
عزیزم فکر کنم بهترین کار اینکه بری بخوابی ، آواتار رو فردا هم میشه درست کرد ، آفرین حرف داداش پیروز رو گوش کن .!!!به خاطر این حرفت میرم دو تا اواتار میسازم ، میزارم تو تاپیک استقلالیا تا همشون بخندن
خوشم میاد جز این دیالوگ چیزه دیگه ای بلد نیستی !عزیزم فکر کنم بهترین کار اینکه بری بخوابی ، آواتار رو فردا هم میشه درست کرد ، آفرین حرف داداش پیروز رو گوش کن .!!!
شما نگران من نباش ، دیشب نوکرم ( قلعه مرغی) رو فرستادم گرفت ، زیاد بود واسه سحر هم موند .خوشم میاد جز این دیالوگ چیزه دیگه ای بلد نیستی !شما برو صف سنگک سحری گشنه نمونی
![]()
برو یه نگا بنداز، تو پیروزی گدا گشنه زیاده اون نون بیات واست نمیمونه ،سحری گشنه میمونین ،از ما گفتنشما نگران من نباش ، دیشب نوکرم ( قلعه مرغی) رو فرستادم گرفت ، زیاد بود واسه سحر هم موند .![]()
راست میگی ، برم یه نگاه بندازم ببینم اگه نمیشه خوردش به نوکرم ( دیگه خودت میشناسیش) بگم بره چند تا نون بگیره ! تو هم خواستی تعارف نکن ، نوکر من و تو نداره ! راستی ! شما با اوس احمد نسبتی نداری ؟! آخه خیلی تو کار نون واردی !!!برو یه نگا بنداز، تو پیروزی گدا گشنه زیاده اون نون بیات واست نمیمونه ،سحری گشنه میمونین ،از ما گفتن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولين هاي ليگ فوتبال در ايران | فوتبال ایران | 0 |