بمبي كه 140 هزار نفر را ذوب كرد

محسن جعفر

عضو جدید
خیلی مثال بی ربطی بود, من مثالت رو اصلاح میکنم, کدوم بهتره؟ بچه شیری (ژاپن) که الان واسه خودش یه شیر بالغ و گردن کلفتی شده و ببر پیر(آمریکا) رو تحت تاثیر قرار داده یا توله سگی (ایران) که از ترس پشت پرچین فقط واق واق میکنه و با یه پیش فرار میکنه؟
توله سگ کسیه که دشمنو تو خونش راه داده ژاپن خیلی پیشرفت کرده اما بچه شیریه که تو قفسه و کلید قفلش دست امریکاست . دوست عزیز میدونستی بعد از شکست ژاپن این کشور حق تشکیل ارتشو نداشت..... میدونی یعنی چی از صدتا فحش خواهر و مادر برای یه کشور بدتره که حق داشتن ارتشو ازش بگیرن ژاپن هر چقدر هم که پیشرفت کنه زورش به امریکا نمیرسه چون امریکا اینطور میخواد. در مورد ایران هم درسته که با چین روابط اقتصادی زیادی داره اما دلیل نمیشه که به چین وابستس . لطفا جوک نگو چون خود چین هم به روسیه وابستس و ایران از نظر نظامی به هیچ هیچ هیچ کشوری وابسته نیست.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توله سگ کسیه که دشمنو تو خونش راه داده ژاپن خیلی پیشرفت کرده اما بچه شیریه که تو قفسه و کلید قفلش دست امریکاست . دوست عزیز میدونستی بعد از شکست ژاپن این کشور حق تشکیل ارتشو نداشت..... میدونی یعنی چی از صدتا فحش خواهر و مادر برای یه کشور بدتره که حق داشتن ارتشو ازش بگیرن ژاپن هر چقدر هم که پیشرفت کنه زورش به امریکا نمیرسه چون امریکا اینطور میخواد. در مورد ایران هم درسته که با چین روابط اقتصادی زیادی داره اما دلیل نمیشه که به چین وابستس . لطفا جوک نگو چون خود چین هم به روسیه وابستس و ایران از نظر نظامی به هیچ هیچ هیچ کشوری وابسته نیست.
.
.
.
الان آلمان و سویس هم ارتش ندارند.

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
داداش گلم یه کشور باید تو همه چی استقلال داشته باشه و اقتدار هر ملت قوای نظامی اونه تعاملات علمی خیلی خوب و پسندیده است اما تعاملات نظامی معناش فرق میکنه حمایت نظامی یعنی چون من مواظبتم بدون اجازه من نباید اب بخوری تعامل نظامی یعنی من امنیت تو رو تضمین میکنم در عوض تو هم باید به من باج بدی تعامل نظامی یعنی باید از من سلاح بخری و کارشناس مارو استخدام کنی که خود همین برای پشتیبان خیلی سود داره تعامل نظامی یعنی اگه من حال کردم به یه کشور حمله کنم تو هم باید به من کمک کنی و سرباز به من قرض بدی مهم نیست که اون کشور با تو دوسته یا دشمن تعامل نظامی یعنی این....

میشه بگید چه سربازی رو به امریکا میده؟
شما از یه طرف میگید ژلپن حق داشتن ارتش رو نداره و از یه طرف میگید به امریکا سرباز میده.
میشه بفرمایید وقتی ارتش نداره چطوری سرباز میده؟

سلاح خریدن و کارشناس استخدام کردن طبیعی.
اصلا تو همه ضمینه ها این هست. شما یه وسیله رو که بخری باید کارشناس اون کشور رو برای اموزش بیاری.
همین ژاپن هم کم از امریکا سود نمیبره.
امریکا یه کارایی میکنه و از ژاپن سود میبره و ژاپن هم کارایی میکنه و از امریکا سود میبره.

نمیدونم چرا شماها اینقدر اصرار دارید همه دنیارو مستعمره هم نشون بدید.
این استقلال گفتن شما منو یاد جریان انرژی هسته ای میندازه که هی میگن نماد خود باوری ملی.

محسن جعفر

عضو جدید
المان هم بعد از شکست به سرنوشت ژاپن دچار شد و سوئیس که از اول بی طرف بود البته زیر چتر امریکاست.

محسن جعفر

عضو جدید
میشه بگید چه سربازی رو به امریکا میده؟
شما از یه طرف میگید ژلپن حق داشتن ارتش رو نداره و از یه طرف میگید به امریکا سرباز میده.
میشه بفرمایید وقتی ارتش نداره چطوری سرباز میده؟

سلاح خریدن و کارشناس استخدام کردن طبیعی.
اصلا تو همه ضمینه ها این هست. شما یه وسیله رو که بخری باید کارشناس اون کشور رو برای اموزش بیاری.
همین ژاپن هم کم از امریکا سود نمیبره.
امریکا یه کارایی میکنه و از ژاپن سود میبره و ژاپن هم کارایی میکنه و از امریکا سود میبره.

نمیدونم چرا شماها اینقدر اصرار دارید همه دنیارو مستعمره هم نشون بدید.
این استقلال گفتن شما منو یاد جریان انرژی هسته ای میندازه که هی میگن نماد خود باوری ملی.
من بد گفتم بعد از شکست ژاپن (تا سالها) حق داشتن ارتشو نداشت اما الان داره و بدجوری داره به امریکا امتیاز میده المان هم همینطور. و اما در مورد استقلال: به دست اهن تفته کردن خمیر به از دست بر سینه پیش امیر
حالا میشه بگید کشوری مثل عربستان که جورابشم از امریکا میخره تا به حال چه پیشرفت علمی داشته
ایران اونو تو تکنولوژی قورت میده در صورتی که به کسی هم وابسته نیست . قبلا هم گفتم کشواریی مثل ژاپن که پیشرفته اند قبل از امریکا هم پیشرفته بودن و پیشرفتشون ربطی به امریکا نداره .تعاملات تاثیر گزار هست اما سرنوشت ساز نیست.

آخرین ویرایش:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله میدونم ژاپن ارتش مستقل نداره, اما یه نیرویی داره به نام گارد ویژه که فوق العاده مجهز و پیشرفته هست تا جایی که همین چین جرات حمله بهش رو نداره. اینقد هم صحبت از ارتش ایران نکنید چهار تا موشک ابوقراضه و چند تا تانک درپیت با هواپیماهایی که در نقش هدف ثابت هستند که نشد ارتش. اگه منظورت از ارتش 20 میلیون جوون ایرونی هست دیگه اسمش ارتش نیست بهتره بگی گله, چون فقط ارتش گوسفندها هست که تو یه جنگ تعداد زیادی کشته میده. تازه اگه ارتش ایران قوی بود این امارات فسقلی واسه ما شاخ و شونه نمیکشید.
ارتش ایران اگه ارتش بود به سه قسمت تقسیم نمی شد! سپاه , ارتش و بسیج, این گروه نا هماهنگ! با کوچیکترین بحران یا حمله نظامی احتمال اینکه هر یک از این سه تا به دیگری خیانت کنه وجود داره. تو تاریخ هم تجربه همین رو نشون داده.

حالا سوال من از شما اینه, چطور حاضر میشید تکنولوژی ژاپن و غرب رو منکر بشید و کوچیک بشماریدش به راحتی ازش بگذرید وقتی هر لحظه دارین از تکنولوژی ساخت اونا با کلی هزینه استفاده میکنید. همین الان این مانیتوری که روبه روی شماست, همین ماوس که تو دست شماست تکنولوژی غرب هست, شما به راحتی از اینا میگذرید و اونوقت ارتش 2 قرونی ایران رو میزنید تو سر ژاپن؟ یه لحظه به خودمون بیاییم و ببینیم که چقدر از دنیا عقبیم در حالی که ما یه کشور کوچیک آفریقایی بدبخت بیچاره نیستیم و نبودیم, ما مستحق بهترین ها بودیم اما حالا چی؟! نه دین داریم نه ثروت نه تکنولوژی, همش دروغ, فقر, دزدی, زورگیری و زورگویی, پارتی بازی و ... . تا کی میخوایم مثله کبک سرمونو زیر برف کنیم؟

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
من بد گفتم بعد از شکست ژاپن (تا سالها) حق داشتن ارتشو نداشت اما الان داره و بدجوری داره به امریکا امتیاز میده المان هم همینطور. و اما در مورد استقلال: به دست اهن تفته کردن خمیر به از دست بر سینه پیش امیر
حالا میشه بگید کشوری مثل عربستان که جورابشم از امریکا میخره تا به حال چه پیشرفت علمی داشته
ایران اونو تو تکنولوژی قورت میده در صورتی که به کسی هم وابسته نیست . قبلا هم گفتم کشواریی مثل ژاپن که پیشرفته اند قبل از امریکا هم پیشرفته بودن و پیشرفتشون ربطی به امریکا نداره .تعاملات تاثیر گزار هست اما سرنوشت ساز نیست.

همین الانش عربستان به جدیدترین تکنولوژی ها دسترسی داره.
الان نرم افزار مهندسی نفت رو خودشون تولید کردند و انحصاری عربستان هست. خیلی از تکنولوژی هارو داره که ما هنوز ندیدیم.
میشه بگید ژاپن چه امتیازی میده به امریکا؟ الان امریکا بیشتر به ژاپن وابستس تا ژاپن به امریکا.
این چیزی که شما میگید وابستگی نیستع بهش میگن تعامل. امریکا یه چیزایی میده و ژاپن هم یه چیزای دیگه.
این حرفای اثر تبلغات نظامه که داره مخ ملت رو میشوره . کلا این نظام دوست داره همه رو دشمن هم نشون بده و همه رو برده و وابسته هم نشون بده و........

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان نرم افزار مهندسی نفت رو خودشون تولید کردند و انحصاری عربستان هست. خیلی از تکنولوژی هارو داره که ما هنوز ندیدیم.
میشه بگید ژاپن چه امتیازی میده به امریکا؟ الان امریکا بیشتر به ژاپن وابستس تا ژاپن به امریکا.
این چیزی که شما میگید وابستگی نیستع بهش میگن تعامل. امریکا یه چیزایی میده و ژاپن هم یه چیزای دیگه.
این حرفای اثر تبلغات نظامه که داره مخ ملت رو میشوره . کلا این نظام دوست داره همه رو دشمن هم نشون بده و همه رو برده و وابسته هم نشون بده و........
سلام سرمد جان خوبی مهندس توهم توطئه اپیدمی شده بگذریم بیچاره شدم شرکت یه قرارداد 35 میلیاردی رو گرفته 24 میلیارد حالا که فهمیدن چه بلایی سرشون اومده گیر دادن یه جوری لایی بکشن این وسط هم تمام گدابازی و مشکلاتش واسه ماست و باید یه جوری جمعش کنیم اینا زجره اینا مشکل واقعی ....موفق باشید.

محسن جعفر

عضو جدید
توصیه های ایمنی ارتش ژاپن

ارتش ژاپن به نظامیانی که به عراق اعزام کرده است، توصیه کرده: برای این که بهتر بین مردم این کشور جا بیفتند، حتما «سبیل » بگذارند . ارتش ژاپن به نظامیانش دستور داده، حق نوشیدن الکل و خوردن گوشت خوک را حتی در داخل پایگاهشان ندارند . همچنین به 10 زنی که بین 600 نظامی اعزامی وجود دارند، روسری های سبز تیره داده شده تا مطابق با سنت مسلمانان محل، موهایشان را بپوشانند .:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: اینم یکی از امتیازها

محسن جعفر

عضو جدید
جمشید رضائی – شهروندان ژاپنی ساکن استان اوکیناوا واقع در جنوب ژاپن روز یکشنبه بار دیگر بزرگترین تظاهرات اعتراضی علیه حضور پایگاه ها و نظامیان آمریکایی در این استان را برگزار کردند.

شهروندان ژاپنی ساکن استان اوکیناوا یکبار نیز در سال ۱۹۹۵ میلادی و در اعتراض به هتک حرمت یک دختر دانش آموز توسط تفنگداران دریایی آمریکا در استان اوکیناوا تظاهرات اعتراض آمیز بزرگی را سازماندهی و برگزار کرده بودند و تظاهرات دیگری نیز در سال ۲۰۰۷ میلادی برگزار شده بود.
تظاهرکنندگان ژاپنی در این تظاهرات که شمار آنها به حدود ۹۰ هزار نفر می رسید، از دولت مرکزی درخواست کردند تا زمینه خروج هشت هزار نظامی و تجهیزات نظامیان آمریکایی پایگاه هوایی فوتمما تفنگداران دریایی آمریکا در استان اوکیناوا به خارج از این استان را فراهم کند.
در تظاهرات امروز استان اوکیناوا که در شهر یومیتان برگزار شد ،”هیروکازو ناکایما” استاندار استان اوکیناوا و ۳۹ شهردار از ۴۱ شهردار شهرهای این استان همراه با دیگر شهروندان ژاپنی حضور داشتند.:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: بازم یه امتیاز دیگه....یا شاید هم به قول شما تعامل.

محسن جعفر

عضو جدید
اطلاعات نظامیتون ضعیفه دوست من یه کم مجله بخون / چین یک موشک کروز از روسیه خرید و اونو ارتقا داد برد موشک به 150 کیلومتر افزایش یافت و اسمشو گذاشت موشک کرم ابریشم . بعدش به خیلی از کشورها از جمله ایران صادر کرد اما بخاطر تعاملاتی که با امریکا داشت صدور اونو به ایران قطع کرد متخصصهای ایرانی طی سه سال اونو ارتقا دادن و برد اونو به بیش از 500 کیلومتر رسوندن. و همینطور موشک های فینیکس امریکایی که بسیار پیشرفته است و روی f14نصب میشه رو تولید کردن. موتورهای f14رو تقویت کردن و قابلیت حمله به زمینو به اون اضافه کردن . نمونه بسیار بهتر از f 5رو ساختن با موتورهای روسی و اویونیک ایرانی و برد عملیاتی اونو بیش از دو برابر کردن. موشکهای ضد تانک تاو هم حامل بالگرد و هم حامل نفر رو تولید کردن و قسمت مسافت یاب لیزری بهش اضافه کردن. بالگرد روز دنیا که معروف به کبراست و نیروی دریایی امریکا تماما از اون استفاده میکنه مهندسی معکوس کردند و الان دارن تولید میکنن. نمونه دفاع هوایی کوتاه برد به نام هاک رو که بسیار در جنگ نزدیک تاثیر گذاره رو ساختند. توپهای ضد هوایی مختلف دریایی و زمینی رو خودشون ساختن و از همه مهم تر ناوشکن جماران که ثمره 17 سال تلاشه رو به اب انداختن . میدونی که f14 هواپیمایی بود که امریکا بعد از فروش به ایران به هیچ کشوری صادر نکرد چون به کامپیوتر پرنده معروفه و الان هم توان درگیری با f15 های امیریکایی که ستون فقرات نیروی هوایی امریکاست رو داره. یک طرح مشترک با کشور روسیه به نام جنگنده ما فوق صوت شفق رو تولید کردند. رادار f14در حال حاضر در دانشگاه مالک اشتر داره تحقیق میشه برای ساخت...
حالا انصافا ما قبل از انقلاب پیشرفته تر بودیم یا الان؟ انقدر عرضه داشتیم که حالا داریم.؟ همه کالاهامون وارداتی بود صادراتمون نفت بود ایرانی قبل از انقلاب به شتر سوار معروف بود .
در مورد ژاپن هم جونم برات بگه که چون چین به روسیه وابستگی نظامی داره الان سومین کشوریه که داره به سرعت قدرت نظامیشو افزایش میده و اینکه میگی از ژاپن حساب میبره خنده داره چون هیمن چین تو جنگ کره امریکاییها رو با تیپ پا از کره شمالی بیرون کرد و این تحرکاتی که داره بین دو کره اتفاق میفته زیر سر امریکاست که میخواد انتقام شکست اون زمانو از شرقی ها بگیره.:gol::gol::gol:

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اطلاعات نظامیتون ضعیفه دوست من یه کم مجله بخون / چین یک موشک کروز از روسیه خرید و اونو ارتقا داد برد موشک به 150 کیلومتر افزایش یافت و اسمشو گذاشت موشک کرم ابریشم . بعدش به خیلی از کشورها از جمله ایران صادر کرد اما بخاطر تعاملاتی که با امریکا داشت صدور اونو به ایران قطع کرد متخصصهای ایرانی طی سه سال اونو ارتقا دادن و برد اونو به بیش از 500 کیلومتر رسوندن. و همینطور موشک های فینیکس امریکایی که بسیار پیشرفته است و روی f14نصب میشه رو تولید کردن. موتورهای f14رو تقویت کردن و قابلیت حمله به زمینو به اون اضافه کردن . نمونه بسیار بهتر از f 5رو ساختن با موتورهای روسی و اویونیک ایرانی و برد عملیاتی اونو بیش از دو برابر کردن. موشکهای ضد تانک تاو هم حامل بالگرد و هم حامل نفر رو تولید کردن و قسمت مسافت یاب لیزری بهش اضافه کردن. بالگرد روز دنیا که معروف به کبراست و نیروی دریایی امریکا تماما از اون استفاده میکنه مهندسی معکوس کردند و الان دارن تولید میکنن. نمونه دفاع هوایی کوتاه برد به نام هاک رو که بسیار در جنگ نزدیک تاثیر گذاره رو ساختند. توپهای ضد هوایی مختلف دریایی و زمینی رو خودشون ساختن و از همه مهم تر ناوشکن جماران که ثمره 17 سال تلاشه رو به اب انداختن . میدونی که f14 هواپیمایی بود که امریکا بعد از فروش به ایران به هیچ کشوری صادر نکرد چون به کامپیوتر پرنده معروفه و الان هم توان درگیری با f15 های امیریکایی که ستون فقرات نیروی هوایی امریکاست رو داره. یک طرح مشترک با کشور روسیه به نام جنگنده ما فوق صوت شفق رو تولید کردند. رادار f14در حال حاضر در دانشگاه مالک اشتر داره تحقیق میشه برای ساخت...
حالا انصافا ما قبل از انقلاب پیشرفته تر بودیم یا الان؟ انقدر عرضه داشتیم که حالا داریم.؟ همه کالاهامون وارداتی بود صادراتمون نفت بود ایرانی قبل از انقلاب به شتر سوار معروف بود .
در مورد ژاپن هم جونم برات بگه که چون چین به روسیه وابستگی نظامی داره الان سومین کشوریه که داره به سرعت قدرت نظامیشو افزایش میده و اینکه میگی از ژاپن حساب میبره خنده داره چون هیمن چین تو جنگ کره امریکاییها رو با تیپ پا از کره شمالی بیرون کرد و این تحرکاتی که داره بین دو کره اتفاق میفته زیر سر امریکاست که میخواد انتقام شکست اون زمانو از شرقی ها بگیره.:gol::gol::gol:
ممنون از اطلاعاتتون:surprised::surprised::surprised::surprised:

محسن جعفر

عضو جدید
یه مولفه دیگه پیشرفت ژاپنی ها ژن سختکوشیه که هنوز تو ما ایرونیها فعال نشده...

بالا