بعضیا اصلا لیاقت ندارند

ali.metal.eng

عضو جدید
خداییش امروز فکر میکردم بعضی از ادمها خیلی خودشونو دست بالا میگیرند اگه به یه جایی هرچند ریز برسند فکر میکنند که دیگه از همه بهترند و با غرور تکبر برخورد میکنند
از هنچین ادمهایی خیلی بدم میاد واقعا بدم میاد چون فکر میکنند خیلی باروشونه خیلی دوست دارم یه زمانی بتونم یکی از این چور ادمها رو بد جور ضایع کن خراب کنم و بخندم :biggrin:
خداییش فیس وا افاده بعضیا خیلی بالاست

BISEI

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیـــخیآل بابا سخــتــــــ نگیــر

ali.metal.eng

عضو جدید
:(
ای بابا
کی جورت کرده؟:دی
مگه تورو نمیشناخته؟:|
:دی
خب منو میشناسه ولی نمیدونه شماها دوستامیننن اگه بدونه که جرات نمیکنهههه:(
کی هست؟تو دنیای مجازیه یا واقعی؟
یه دختره دنیای محازی هست :( چقدر شماها دوستای خوبی هستین من که احساساتی شدم باز اصلاااا گور باباش مهم شماها هستیننن که عین طلا میمونید واسم:redface:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه دختره دنیای محازی هست :( چقدر شماها دوستای خوبی هستین من که احساساتی شدم باز اصلاااا گور باباش مهم شماها هستیننن که عین طلا میمونید واسم:redface:
مچکرم نظر لدفتونه:)
از بچه های باشگاه هست عایا؟:w20:

baran256016

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره خودشه:redface: تو چقدر باهوشی باران من تو دستش موندم یکم ادم عجیبیه ولی دوستش دارم نمیدونم اصلا چمه :(
اره باهوشمممممممممممممم:w16:
ازش متنفرنیستید فقط برای اینکه ازش دوربشید یه چیزیو برای ذهن خودتون ساختید تا متقاعدش کنید...:cool:
ولی خب شما که هیچ شناختی ازش ندارید چی باعث شده اینقدر شیفتش شید؟

ali.metal.eng

عضو جدید
اره باهوشمممممممممممممم:w16:
ازش متنفرنیستید فقط برای اینکه ازش دوربشید یه چیزیو برای ذهن خودتون ساختید تا متقاعدش کنید...:cool:
ولی خب شما که هیچ شناختی ازش ندارید چی باعث شده اینقدر شیفتش شید؟

خب اون همه اون ویژگیهایی که من میخاستم داشته باشه دارههه چجوری بگم یه چیز ایده الی هست ولی بعضی وقتها حالمو میگیره ازش زیاد سر درنمیارم ولی خیلی خیلی مهربونه ....

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

خخخخ ایول
ولی بنده خدا بفهمه چجوری پش سرش میحرفی شاکی نمیشه؟:دی

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
پری نتونستم ینی نشد هنگید:|:(

بالا