بسیار مهم : ثبت عید نوروز به نام افغانستان در سازمان ملل

ضدحال

اخراجی موقت
با درود
همراه با تأسف فراوان از غارت فرهنگ غني ايران و ايراني از منشور کوروش تا فرش کاشان و خليج فارس و ... باز هم فاجعه ديگري در راه است :
نقل قول مستقيم از يکي از دوستانم را برايتان ارسال مي­دارم و اميدوارم که شما نيز همچون من ابراز ناراحتي خود را بيان فرماييد .
"يك خبر تازه شنيدم گفتم شايد شما هم نشنيده باشيد . سازمان ملل متحد نظر سنجي بزرگي را در ارتباط با ثبت جهاني نوروز انجام داده است مبني بر اين که اگر يک ميليون نفر از ايران به سازمان ملل ايميل بفرستند اين روز به نام ايران ثبت خواهد شد اما اگر به اندازه کافي ايمل زده نشود اين روز به نام افغانستان ثبت خواهد شد.. از حق کشورتان دفاع کنيد و نگذاريد که نام ايران و ايراني از جهان محو شود نگذاريد که بلايي که بر سر خليج فارس ما آمد بر سر نوروز ما هم بيايد . ايراني نيستيد اگر اين مطلب را براي دوستان و ايرانيان ديگري که مي­شناسيد نفرستيد و آنها iرا مطلع نسازيد تا جلوي اين فاجعه گرفته شود. "
http://www.petitiononline.com/Norouz

magnet

عضو جدید
دوست عزیز این کلک دیگه قدیمی شده ، بازم الکی یه .
مث همون رأی گیری خلیج فارس و . . .
اصلاً سازمان ملل نظرسنجی بخواد راه بندازه چرا سایت خودش اینکارو نمی کنه ؟ قبل از این کدوم قضیه رو با نظرسنجی اینترنتی ! مشخص کرده که این دومی باشه ؟

اینجا رو هم ببینید :
وقتي تب رأي به خليج فارس داغ‌مان مي‌کند !!!

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم سایت های تبلیغاتی و کلیکی که هدفشون سوء استفاده از حس وطن دوستی و غیرت ایرانی هاست

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جالبه..... اولین پستشه...واقعا راه دیگه ای نیست واسه....

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سایتو من قبلا شنیده بودم و رفتم...
مال وقتیه که هنوز نوروز به نام ایران ثبت نشده بود و یه نظر سنجی بود...
ولی الآن خدا رو شکر به نام ایران ثبت شد رفت...