بزرگترین گردهمایی تاریخ اتومبیلهای کلاسیک ایران

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزرگترین گردهمایی تاریخ اتومبیلهای کلاسیک ایران . کار مشترک کلوپهای تحت پوشش کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیل رانی

زمان ساعت 17 الی 20 جمعه 16 تیرماه 1391 مکان پیست اتومبیلرانی آزادی

حضور تمام خودروهای کلاسیک (به شرط سلامت اتومبیل از نظر ظاهر) و بازدیدکنندگان آزاد و رایگان است

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز این گردهمایی تو سایت تیونینگ تاک اعلام نشده، و مربوط به سال پیش هستش فک کنم..... چرا الان براش تاپیک زدین؟!

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز این گردهمایی تو سایت تیونینگ تاک اعلام نشده، و مربوط به سال پیش هستش فک کنم..... چرا الان براش تاپیک زدین؟!

تیرماه 1391

چون مال همین امساله ، تیونینگ تاک مهم تره یا فدراسیون اتوموبیل رانی؟

لینک منبع

منبع اصلی فدراسیون اتوموبیل رانی هستش

حالا خود شما برو تو تیونینگ تاک اعلام کن

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم والا!! ما که معمولا اینجور برنامه ها رو تو همون تیونینگ خودمون دنبال میکنیم.... البته به هر صورت من ماشین کلاسیک ندارم، ولی اونا رو دوست دارم... صد البته تهران هم نیستم که بتونم شرکت کنم! ولی عکساش رو تو فیس بوق و سایت های مربوطه میبینم....

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم والا!! ما که معمولا اینجور برنامه ها رو تو همون تیونینگ خودمون دنبال میکنیم.... البته به هر صورت من ماشین کلاسیک ندارم، ولی اونا رو دوست دارم... صد البته تهران هم نیستم که بتونم شرکت کنم! ولی عکساش رو تو فیس بوق و سایت های مربوطه میبینم....

هدر سایت تیونینگ تاک اعلام کرده 15 تیر!

ولی فدراسیون میگه 16 تیر

از دوستان تی تی پرسیدم میگن همین 15 تیر درسته نه 16 ! من الان گیج شدم که فدراسیون درست گفته یا نه

Lord Kevinz

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خبر در تاریخ 10 تیرماه سال 1391 اصلاح شده است.
بزرگترین گردهمایی تاریخ اتومبیلهای کلاسیک ایران . کار مشترک کلوپهای تحت پوشش کمیته کلاسیک فدراسیون اتومبیل رانی.
کلوپ فراگیر اتومبیلهای امریکایی ایران ، کلوپهای انگلیسی، ایتالیایی، ژاپنی، ب ام و ، بیتل، بنز و تیونینگ تاک
زمان ساعت 16 الی 20 پنج شنبه 15 تیرماه 1391
حضور تمام خودروهای کلاسیک (به شرط سلامت اتومبیل از نظر ظاهر) و بازدیدکنندگان آزاد و رایگان است.

منبع

http://mafiri.ir/site/index.php?opt...tid=63:2012-03-12-06-19-20&Itemid=231&lang=fa