بیاین نشون بدیم مام هستیم
مه تازه اومامه ایچه هر شومیام باشگاه ولی کسی ایچه نی.همیشه همه جا تنبلیم.همه موئت هیسیت ولی ایقه دیر میایت که ای تایپیک میره صفحه 3.نیلیتو تایپیک بیا وه هار دمتو گرم.
مه تازه اومامه ایچه هر شومیام باشگاه ولی کسی ایچه نی.همیشه همه جا تنبلیم.![]()
تازه منظورم ته شما بی وگرنه تاریخ عضویتم که دیاره.در هر صورت خیلی خوشحالم که شمام هیسیت چون د تالار مهندسی شیمی تا حالا کسی نگته که همشریمونن.تازه اوماییه ولی ماشالا خو فعالی.
زنده باد.زنده باد لر زبونها
ایول عکس خیلی خوبیه دمت گرم
بچه کجایی
تازه منظورم ته شما بی وگرنه تاریخ عضویتم که دیاره.در هر صورت خیلی خوشحالم که شمام هیسیت چون د تالار مهندسی شیمی تا حالا کسی نگته که همشریمونن.
بسیار عالی.ایشالا بچون هنیم بیان که بیشتر وا یک آشنا بایم.عوضش ده ایچه همشهریا زیادی داری.
ببخشید شما بختیاری هستین؟مو نه هم ایی بازین
یعنی باید بختیاری باشیم همه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//ببخشید شما بختیاری هستین؟
مو نه هم ایی بازین
وم نمیا لر بام؟؟؟؟؟؟
همی جور حس کنجکاوی
![]()
آخه چرا خیلا خجالت میکشن که بگن لرن
مگه لر بودن چشه ها
کسی نیست جواب منو بده![]()
باقی چیمن که خجالت نمیکشم و با افتخار میگم که لرم.
سلام به همگی منم میتونم بیام تو؟باقی چیاونایی که با کلی دقت جوری حرف میزنن که کسی نفهمه لرن
![]()
نه عزیز دلم این جملتون متوجه نشدم فقط به خاطر همین پرسیدم من خودم بختیاری نیستم.یعنی باید بختیاری باشیم همه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
من فقط لرم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
برو بچ اصفهان نجات جان یک خانواده اصفهانی از مرگ حتمی در یاسوج | همشهری ها! | 0 | |
![]() |
برو بچ یزد کجاین؟ | همشهری ها! | 10 | |
![]() |
برو بچ رامسر ..................... | همشهری ها! | 13 | |
E | برو بچ گله (تـــــــــــربت حیدریه) بدوین بیاین تو ........... | همشهری ها! | 1 | |
S | برو بچه های بردسیر(کرمان) | همشهری ها! | 0 |