برنج کیسه ای نخرید

2276417

کاربر فعال
میخواستم با گذاشتن این مطلب پرده از یکی از کثافت کاری تاجرای حروم خور بازار بردارم.برنج های کیسه ای که قبلا وارد بازار میشدند ضررشون مشخص نبود ولی اکنون با مراجعه به برخی از بیمارستانها میتوان فهمید که این برنج ها حاوی چه موادی هستند. عمدتا این برنج ها در کشور هند و پاکستان کشت می شود که از زمینهایی بعمل می آید که این زمینها یا محل دفع زباله های هسته ای یا آلوده به اورانیوم می باشد. یکی از دلایل رشد غیر معقول آنها ست.همچنین با گذشت مدتی باعث بروز سرطان در بدن و بوجود آمدن بیماریهای معدوی و گوارشی می شود . کافیست کمی فکر کنید و تحقیق بعمل آورید. این نکته هم مهم است که هر ماده خوراکی سالمی را حیوانات مصرف میکنند چرا حیوانات خیابانی حتی به این مواد غذایی لب نمیزنن؟این دلیل محکمی نسیت ولی بی اهمیت هم نیست. جالب اینجاست که حالا جدیدا برنج ها رو هم با عنبر بو قاطی یا تعویض میکنند. یعنی گل بود به سبزه نیز آراسته شد.برخی از نهاد ها 7 نوع برنج رو آلوده میدانن در صورتیکه از نظر کلی 7 نوع برنجن که ضررشون بیشتر از بقیس. که تجار این برنج ها رو با قیمت ارزان وارد و به قیمت گزاف به مردم عرضه میکنن. و جالب اینجاس که خودشون برنج کیسه ای کمتر استفاده میکنند. اسامی عبارتند از برنج زیتون- برنج شاهی -برنج مژده -برنج دانه طلا- برنج زرین -برنج حمید - برنج ویکتوریا وسایر برنج ها .... ابن گونه برنج ها فقط باعث آسیب رسیدن به بدن می شوند و هیچ سودی برای بدن ندارن. یعنی نون و ماست بخوری بهتره تا (ببخشید) زهر مار بخوری.

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از اطلاع رسانیتون....میشه منبعتونو ذکر کنین تا اگه یه جا خواستیم مطرح کنیم موثق باشه؟؟؟

2276417

کاربر فعال
ممنون از اطلاع رسانیتون....میشه منبعتونو ذکر کنین تا اگه یه جا خواستیم مطرح کنیم موثق باشه؟؟؟
من چند روز پیش تو یه روزنامه خوندم و با چند پزشک هم در این رابطه صحبت کردم که برخی از این برنج ها رو آزمایش کرده بودن و گفتن که حاوی سیلیسیم و جیوه و سرب هستند. که این سه عنصر به شدت مضر و باعث کوچیک شدن مغز و اختلال حواس می شود. و سرطان زا هم هست. برنج پاپا هم جز این برنجاس

sareh joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرررررررررررررررسی بابت دعوتت..........اره منم شنیدم

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من چند روز پیش تو یه روزنامه خوندم و با چند پزشک هم در این رابطه صحبت کردم که برخی از این برنج ها رو آزمایش کرده بودن و گفتن که حاوی سیلیسیم و جیوه و سرب هستند. که این سه عنصر به شدت مضر و باعث کوچیک شدن مغز و اختلال حواس می شود. و سرطان زا هم هست. برنج پاپا هم جز این برنجاس

ممنونم دوست خوبم....

Quarter

عضو جدید
منم شنیدم لبنیات توش انتی بیوتیک و سم و هورمون هست.
نون سرطان زاست و باعث کم خونی هم میشه.
گوشت باعث هزار جور مرضه.
میوه و سبزی هم پر از مواد شیمیاییه.
هوا و اب هم که الودست.
فکر کنم باید بریم بمیریم دیگه.:confused: