omidtabrizy
عضو جدید
سلام دوستان...
نظرتون در مورد ازمون امروز چی بود؟؟؟
سوال در چه سطحی بودن؟
کلید سوالات رو فردا میذارم همینجا...
نظرتون در مورد ازمون امروز چی بود؟؟؟
سوال در چه سطحی بودن؟
کلید سوالات رو فردا میذارم همینجا...
سوالات تخصصی به نظرم خیلی آسون بود...
من از 90 تا سوال فقط 8تا رو نزدم و 82 تای بقیه رو با اطمینان تقریبی نسبتا بالایی جواب دادم.
من امسال اصلا نخونده بودم برای کنکور
و با اطلاعات قبلیم فقط شرکت کردم
سلام، میشه لطفا شما که خیلی خوب زدید سوالایی ک5 یادتونه جواباشو اینجا بزارید؟؟؟سوالات تخصصی به نظرم خیلی آسون بود...
من از 90 تا سوال فقط 8تا رو نزدم و 82 تای بقیه رو با اطمینان تقریبی نسبتا بالایی جواب دادم.
سوالات گرامر زبان خیلی آسون بود و لغت متوسط رو به دشوار بود.همچنین درک مطلب اول اسون و دومی متوسط بود
استعداد اما وقت کم آوردم و فقط 8 تا سوال جواب دادم.
میدونم سوالا رو ندارید منظورم اینه که هر چی یادتونه بزارید، من سعی میکنم مشارکت کنمرویا جان من ک سوالارو ندارم، یادمه اکثرشون فقط، اگه مشارکت می کنی بنویسم؟![]()
در نقد پست مدرنیسم تاریخ میشه فکر کنم، پدیدار شناسی همون گزینه میشد که جهان از دید انسان معنادار میشه، حالا دقیقا چجوری نوشته بود یادم نیست ولی معنیش اینه که جهان واقعیت خارجی نیست بلکه از چشم انسان جهان معنا پیدا میکنه، ویتروویوس فکر کنم قانونمند بود ولی یادم نیست دو تا گزینه دیگه چی بود شاید اشتباه بگم، اون حاشیه دریای خزر رو هم من شک داشتم نزدم2-اصول معماری ویتروویوس:2تا گزینش یادم مونده قیاسی و قانونمند
3-تعریف پدیدارشناسی
4-در نقد پست مدرنیسم ها از مدرنها کدام وجود ندارد؟تاریخ تکنولوژی .....
منم دیکانستراکشنو یکپارچگی زدم6- کدام ویژگی دیکانستراکشن نیست؟من یکپارچگی زدم (گزینه هاش یادم نیست)
7- استفاده از عناصر معماری سنتی در مسجد اصفهان کدوم می شد؟
گشتالت رو منم تداعی گر زدم، انعطلف پذیری گزینه هاش یادم نیست ولی اونی میشد که گفته بود قابلیت انجام کاربری های مختلف رو داشته باشه9- انعطاف پذیری در معماری
10-گشتالت؟ک فک کنم فرمهای تداعی گر می شد جوابش
11- ی سوالم بود راجع به ادراک ذهن که جز کدوم مکاتب فلسفی ئه؟ تجربه گرایی زدم ولی مطمئن نیستم
بین اون گزینه اتاق خواب ها رو به جنوب و اون گزینه ی استفاده از عایق رطوبطیراجع ب مسکن کم درآمد نظری نداری؟بین کدوم گزینه ها شک داشتی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون دکترای معماری ۹۵ | دکتری | 58 | |
O | بررسی آزمون دکتری معماری آزاد 94 | دکتری | 7 | |
![]() |
بررسی آزمون دکتری سراسری معماری 93 | دکتری | 42 | |
![]() |
بررسی آزمون دکتری معماری آزاد 93 | دکتری | 112 | |
![]() |
جواب سوالات دوستان در مورد دکترا | دکتری | 3 |