من برای سؤال های ۱۶ و ۴۸ اعتراض زدم اگه سؤال دیگه هم هست بگید لطفا

نابود نمیشی گزینه تو که غلط نمیشه سوال درستت سر جاش میمونه،یه عده مثل من از بدبختیشون جلوگیری میشهاعتراضات سپیده بگیره من نابود شدم
![]()
سوال 161 لطفانابود نمیشی گزینه تو که غلط نمیشه سوال درستت سر جاش میمونه،یه عده مثل من از بدبختیشون جلوگیری میشه![]()
کدوم گزینه درسته؟؟سوال 161 لطفا![]()
اینو از الاله جان که تو تاپیک اعتراضات گزاشنه دزدیدمکدوم گزینه درسته؟؟
برای تکنو بالای ۷۰ روزانه تهران ،بالای ۶۵ شبانه ( البته حدودیه)میانگین درصدهای کنکور تستی چند درصد باشه می تونیم روزانه یا شبانه سراسری قبول بشیم؟؟؟
درصدهای هر درس، ضرب در ضریب اون درس، بعد همه رو با هم جمع میکنید تقسیم بر 12میانگین رو چه طوری حساب میکنن؟ چونمن وقتی میانگین بچه های 94 رو دیدم بیتشر هست از مجموع درصدها تقسیم بر 4......چون تعداد درسهای تکنو 4 تاست.
درصدهای هر درس، ضرب در ضریب اون درس، بعد همه رو با هم جمع میکنید تقسیم بر 12
خوب با ان اوصافه بازبان 39 یستایی85.5 و سیستم 83 و طراحی فنی 73 شما چی تخمین می زنید؟
بله 90%مرسی.خوب میانگینم72 ش بعدشش چی؟ تهران روزانه متونم بیام یا نه؟!!
واقا؟!!!! میدونی چه من شنیدم که امسال ظرفیت تهران 24 نفر میشه. یعنی میخوان ظرفیت بیونیک رو از دانشگاه تهران بردارن. پارسال36 نفر بود. امسال میشه 24. یعنی 12 تا بهشتی روزانه. 12 تاتهران. 6 تا روزانه دیجیتال و 6 تا شبانه دیجیتال. حالا من موندم ا این تفاسیری که اغلب میگن کنکور امسال راحت بوده و زبانش راحت بوده رتبم چند میشه؟آخه رتبه های روزانه تهران اغلب زبان رو بالای50 میزنن و من زیر 50 زدم.با این همه تفسیرات بالا من رتبم چن میشه حدودا؟بله 90%
مهم اینه که شما میانگینت بالاست تا الانم فقط دو نفر رو دیدم که میانگین تکنوشون در حد یکی دو درصد از شما بیشتر بودهواقا؟!!!! میدونی چه من شنیدم که امسال ظرفیت تهران 24 نفر میشه. یعنی میخوان ظرفیت بیونیک رو از دانشگاه تهران بردارن. پارسال36 نفر بود. امسال میشه 24. یعنی 12 تا بهشتی روزانه. 12 تاتهران. 6 تا روزانه دیجیتال و 6 تا شبانه دیجیتال. حالا من موندم ا این تفاسیری که اغلب میگن کنکور امسال راحت بوده و زبانش راحت بوده رتبم چند میشه؟آخه رتبه های روزانه تهران اغلب زبان رو بالای50 میزنن و من زیر 50 زدم.با این همه تفسیرات بالا من رتبم چن میشه حدودا؟
در کل من فکر میکنم که شما قطعا جزو روزانه ها باشین،با توجه به درصدایی که از دوستای دیگه دیدم و با توجه به میانگین های پارسال،به نظر من که اصلا نگران نباشینآره. ولی گفتم که امسال احتمال 90 درصد بیونیک رو حذف کنن. معدلم 15.65 از دانشگاه گیلان. حالا اینکه چه قدر تاثیر داره نمی دونم. پارسال معدل موثرم پارسال 16.14 حساب شد تو کارنامه. ولی فکر کنم معدل موثر برای هر سالی یکی نباشه. فکر کنم متغیر باشه. نمی دونم چه طوری محاسبه میکنند و تاثیر میدن تو نمره کل.
افرین داره تنظیمتون،راز موفقیتتون چی بوده تو تنظیمزبان حدود 10-20
ایستایی 47
فنی 57
تنظیم 72
البته فکر کنم بازم قبول نمیشیم ! ( احتمال جابجایی درصدا تا 5 درصد هست )
رتبه 19 پارسال با معدل 15.6 و میانگین 70.5 بایونیک تهران قبول شده،احتمالا اون رتبه 18 یه چیزاییو اشتباه گفته بهتونمعلوم نیست. چون من با رتبه 18 تکنولوژی پارسال حرف زدم که لسانش هم علم و صنعت بود. فکر کنم میانگین درصداش 74 بود....با اینهمه رتبش 18 شد.من که هم تراز دانشگاهم پایین تره هم میانگینم.
خیلی شانس بیارم رتبم زیر 20 بشه.
حیفم هست واقعا ،چون به نظرم بیشتر کسایی مستحق انرژی خوندن هستن که تنظیم بالاتری زدنصب ازمون جزوه ها و کتابا رو یه مرور سریع داشتم !!!ا حدود 12.30اینا
البته تنظیم به تنهایی نمیتونه کار خاصی بکنه
نه دروغ چرا آخه؟ دلیلی نداره دروغ بگه. راست گفته. منتهی خودش نخواسته تهران بره. چون تکنولوژی بهشتی بهتره تا تهران.رتبه 19 پارسال با معدل 15.6 و میانگین 70.5 بایونیک تهران قبول شده،احتمالا اون رتبه 18 یه چیزاییو اشتباه گفته بهتون![]()
والله چی بگم مگه اینکه معدلشون 10 اینا بودهنه دروغ چرا آخه؟ دلیلی نداره دروغ بگه. راست گفته. منتهی خودش نخواسته تهران بره. چون تکنولوژی بهشتی بهتره تا تهران.
نه چرا؟ شاید پارسال کلا رنج درصدها بالا بوده. نمیشه اینجوری گفت که معدلش پایین بوده باشه. به هر حال کنکوره دیگه. شاید امسال کنکور که راحت تر بوده باز همرنج درصدها بالاتر بره و نشه با میانگین بالای 70 و زیر 80 هم روزانه تهران قبول شد.والله چی بگم مگه اینکه معدلشون 10 اینا بوده![]()
این جدولیه که آقای آرام درست کردن؟؟![]()
ایستایی شماره 6 رو ببینید![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |