کدخدا
مدیر بازنشسته
قریب به یقین گزینه 1سوال 110 ؟
من 3 زدم
شما چي زدين؟
شیبدار بودن سقف در نظر گرفته نشده.
قریب به یقین گزینه 1سوال 110 ؟
من 3 زدم
شما چي زدين؟
من b رو زدمسوال 110 ؟
من 3 زدم
شما چي زدين؟
هرسال همچین سوالایی میدندقیقا.. من همچنان میگم 1... بالایی بیضی ،پایینی دایره...
اتفاقا تو گزينه 3 شيبدار بودن حجم بالايي رعايت نشدهقریب به یقین گزینه 1
شیبدار بودن سقف در نظر گرفته نشده.
7 اسفند جوابای اولیه!سلام.میخواستم بدونم کسی خبر داره سازمان سنجش کی کلید سوالارو میذاره؟
7 اسفندسلام.میخواستم بدونم کسی خبر داره سازمان سنجش کی کلید سوالارو میذاره؟
علي جان سوالاي تاريخ معماري مال رشته مطالعات معماري ايرانهسلام به همگی. آقا من هم دیروز کنکور دادم ولی آزمایشی. میخوام بدونم سوالهای معماری ایران که بعد از سوالهای منظر بود برای چه گرایشی هست؟
فکر کنم اون به خاطر اینه که سایه دیواره .تا اونجایی که من می دونم سایه عناصر عمودی شکست نداره110 b می شه
حجم بلنده سایش افتاده روزمین همون جوری اومده رو حجم کناری کوتاه...شکست نداره
والا تو این دفترچه سوالی که من می بینم سایه شما با این فرق داره.گرچه من خودم b زدم ولی الان دارم به این نتیجه می رسم c درسته.سایه رو مایل تر بتابونید.والا باید شکست داشته باشه چون vps ثابته دیگه...
مشاهده پیوست 85931
كاملا قبول دارم كه مبناي جواب درست ذهن طراح سوالهاقای حمید بی اف شما دوحالت واستون ممکنه.یا خیلی خوب زدین اینجا تک تک سوالارو بررسی میکنین یا اعصابتون فولادیهمن که احساس میکنم دارم افسرده میشم.بعلاوه تا سازمان سنجش جوابارو نده هیچی قطعی نیست چون سوالا بر اساس ذهن طراحه سوالا نه مطالب تو کتابا
والا تو این دفترچه سوالی که من می بینم سایه شما با این فرق داره.گرچه من خودم b زدم ولی الان دارم به این نتیجه می رسم c درسته.سایه رو مایل تر بتابونید.
3تادرست1غلط
من که دیگه اعصابم نمیکشه. خدا کنه همون b باشه .جوابم درست دربیاد.منظورم شکستش بود..مثلا گزینه دی رو ببین...
نمی شه سایه اختلاف سطح پیدا کنه جا به جا نشه
بازم شما خودتون استاید
یا علی مدد
منم با4موافقممن 4 می زنم
چرا اتفاقا من رفتم، گزینه درست نطنزه.من خودم نطنز رفتم
يه مجموعس كه مسجد جامع هم داخلشه
منم ساسانی زدم حیاط مرکزی ودرونگرایی واینا فکرکنم ساسانیهاون سوال ایوان و متعلقات مطمئنم ساسانی میشه
ایوان بله اشکانیه
اما با متعلقاتش ساسانیه
طراح از نوشتن اون جمله بعد ایوان کاملا منظور داشته، میخواسته همه فکرشون بره به اشکانی اما ساسانی گزینه درست بوده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |