hamidbf
عضو جدید
تو شعارت نوشتي: قاصدك چه خبر آوردي؟حمید جان خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم مهندس صدیق دارت بزنه ها![]()
منم خبر نوشتم

تو شعارت نوشتي: قاصدك چه خبر آوردي؟حمید جان خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم مهندس صدیق دارت بزنه ها![]()
مرسی اقا رسول امیدوارم ، الان وقت اسکیسهمهدی جان درصدات خیلی خوبه بهت تبریک میگم...
قول میدم اگه درصدات همینا باشه رتبه زیر 40_50میاری..!
هخامنشی که مطمئنا نیست.. من این سوال رو نزدم اما مطمئن بودم یا ماد یا اشور... چون اون شکل سرباز و اون شکل حجاری واسه اشوره و اون شکل دخمه ها واسه ماد .. جوابش به نظر منطقی میاد...کسی واسه سوال 119 مدرک موثق داره؟رو اعصابمه سوالش!! یکی همکاری کنهتو ناخودآکاهم هخامنشی نقش بسته بود بسیار CHASBNAK
دم تویکی گرم... من منظورم خبر درسی بود..تو شعارت نوشتي: قاصدك چه خبر آوردي؟
منم خبر نوشتم![]()
من درست زدم و اگه بخوام نظر هم بدم مطمئنن میگم اره درسته...!!بچه ها سوال 104 درسته بنظرتون جوابش؟
زبان:نزدم
فنی:61
تاریخ:37.6
درک:47.3
منظر:37
دیگه از هر چی کنکوره حالم بد می شه.... کلا جواب صحیح تو ذهن اون بی مغزیه که سوال طرح می کنه...منم رفتم سرکار...
باشهمن درست زدم و اگه بخوام نظر هم بدم مطمئنن میگم اره درسته...!!
آقای مهدی بهتون تبریک میگم درصدات واقعا عالین... امیدوارم تو اسکیس همنتیجه ای بهتر از این بگیری...سلام
این اولین پست من هست
زبان 56
فن 33
تاریخ 70
دزک 41
منظر 40
به نظر شما امسال میانگین 5 درصد میاد پایین
آره به نظره منم درصدات خیلی خوبن باینکه زبان نزدی ولی فن و درکتو خیلی خوب زدی. بهت تبریک میگم.زبان:نزدم
فنی:61
تاریخ:37.6
درک:47.3
منظر:37
دیگه از هر چی کنکوره حالم بد می شه.... کلا جواب صحیح تو ذهن اون بی مغزیه که سوال طرح می کنه...منم رفتم سرکار...
شما که درصدات خوبه؟؟؟چرا ناراحتی؟
اااووووووووو....اینو یه جا پیدا کردم!!!!!!!شاید بخونن اعتراضو!!!!
ایمیل رئیس سازمان:
soruraddin@sanjesh.org
دکتر سرورالدین
آره به نظره منم درصدات خیلی خوبن باینکه زبان نزدی ولی فن و درکتو خیلی خوب زدی. بهت تبریک میگم.
تو باید میانگین درصداتو حساب کنی .میشه 39 که خیلی ام عالیه...شما به این درصدا می گین خوب؟؟؟؟ تاریخش داره بم می خنده!!!
از اونجا که تو بهار سمت شمال خونه اصلا افتاب نمیگیره که بخواد زاویه داشته باشه..باشه
102 نظرتون چیه از کجا هیچکدام میشه؟
تو باید میانگین درصداتو حساب کنی .میشه 39 که خیلی ام عالیه...
کنکورو بیخیال.. کشته مرده ی شکلکایی که میفرستی ام...بچه ها همگی خوش بحالتون چقد خوبه درصداتون ........http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new smile/sigh.gif
مثل اینکه همه رتبه های برتر اینجان![]()
من خیلی خراب کردم ......http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/TAEL_SmileyCenter_Misc (305).gif
اااووووووووو....
مهسا جان فقط رشته ی ما نیستاااا. 160تا رشته اس... 1میلیون نفر هم شرکت کردن.. به نظرن هر 10نفر هم 1 ایمیل بزنن این بابا میشینه دونه دونه میخونه...؟!!!
به منم میخنده...شما به این درصدا می گین خوب؟؟؟؟ تاریخش داره بم می خنده!!!
ستی جون ببخش اشتباه زد.. درستش میکنم الان..من...مهسا خانوم نیستم که!!!
خوب حالا بزنین چی میشه..عصاب مارو خورد کردن مام یخوده بریم رو عصابشون!!![]()
اینم از 6 ماه خر خونی ما:
زبان:نزدم
فنی:40
تاریخ:40
درک:13.3
منظر:25
ما رفتیم دنبال دفترچه خدمت
از کجا میگین اینو؟ جدا اینطوریه؟از اونجا که تو بهار سمت شمال خونه اصلا افتاب نمیگیره که بخواد زاویه داشته باشه..
شما به این درصدا می گین خوب؟؟؟؟ تاریخش داره بم می خنده!!!
میانگینت تقریبا 25 میشه... با این درصدایی که داره میاد امید داشته باش...من مجاز نمی شم نه؟؟؟ طاقتشو دارم به من بگین![]()
تنظیم شرایط خوندی؟از کجا میگین اینو؟ جدا اینطوریه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |