بررسی آزمون نظارت خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nasa294

عضو جدید
اتفاقاً الياف سراميكي جزوشون نيست چون اگه دقت كني طبقه بنديشون پلاستيك هاي سلولي ميشه 2 بعد 3 4 و 5 كه زير مجموعه اون 2 فقط الياف سراميكي نبود

h-r

عضو جدید
دوستان من 33 سوال نظارت جواب دادم برای قبولی چندتا غلط میتونم داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
15باید ضربدر40درصد میشد.که میشد6متر جوابش میشد گزینه1

ضریب 40 درصد رو از کجا آوردید؟ چون شرایط مسئله به بندی اشاره میکرد که ضریبش 25 درصد میشد درست زیر بندی که ضریبش یادم نیست 40 درصد یا 60 درصد بود

akropolis

عضو جدید
لطفا در مورد پاسخنامه من نظر بدین .دوستان هر ک از سوالا و پاسخنامه تونسته عکس بگیره آپ کنه همه ببینن.............

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو برچه اساسی محاسبه میکنید؟ میشه بگی تو کدوم مبحث و کدوم صفحه س؟

سوال ارتفاع ساختمون 15 متر جواباش اشتباه نبود؟

15باید ضربدر40درصد میشد.که میشد6متر فاصله مبحث 12 صفحه 12 بند12-2-2-3 الف

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال راجب بازرسی جوش بود(حین جوشکاری-بعد جوشکاری)

صفحه 200 کتاب جوش

آخرین ویرایش:

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
وسایل بازرسی چشمی جوش
فک کنم جوابش هیچکدام بود
صفحه 206 کتاب جوش

h-r

عضو جدید
اون سوالی که توی گزینه هاش کف سرامیکی و موزاییکی و... بود کدوم گزینه درسته؟؟؟؟(مربوط به آکوستیک بود)
سوالی که توی گزینه هاش ترتیبی میخواستو بتن و سفالو خشتو کاشی داشت کدوم گزینه درسته؟؟؟؟ من فقط یادمه گزینه 3 زدم

mohamad ali345

عضو جدید
سلام جواب این سوال چی هست؟ کنال انتقال هوا به چه منظور طراحی و ساخته می شوند؟
1- دریافت هوا از بیرون در سیستم 2- هدایت هوای رفت و برگشت وتخلیه 3- گزینه 1و 2 صحیح هیت 4 هیچکدام جواب چی میشه

mohamad ali345

عضو جدید
سلام سوال راهای ورود وخروج به محل گود برداری پی میشه؟ در گود برداری عمق ان بیش از 5 متر باشد باید برای هر 4 متر یک سکو . پاگرد برای نردبان پیش بینی بشه جواب همین دوستان

mohamad ali345

عضو جدید
داخل سوا ابزار مورد نیاز بازرس جوش یکی با اطمینان گفت گزینه 3 صحیح است!!!!!!!!!! میگه کولیس و چراغ قوه و ذزبین وسایل بازرسی هست ولی گزینه اخرهیچکدام یعنی اینا شامل نمیشه
هیچکدام یعنی کولیس و چراغ قوه و ذربین وسابل جوش نیستن نمیدونم 2 دل شدم

mohamad ali345

عضو جدید
سلام سوال راهای ورود وخروج به محل گود برداری پی میشه؟ در گود برداری عمق ان بیش از 5 متر باشد باید برای هر 4 متر یک سکو . پاگرد برای نردبان پیش بینی بشه جواب همین دوستان

mohamad ali345

عضو جدید
هرگاه کسی در معبر عام مانعی ایجاد کند که موجب اسیب به عابران شود 1- عهدهدار دیه یا خسارت خواهد بود2
- هیج مسیولیتی به عده ندارد
3-بیمه عهدهدار دیه یا خسارت خواهد بود
4-از طریق دادگاه مقصر مشخص و بیمه عهد دار پرداخت

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرگاه کسی در معبر عام مانعی ایجاد کند که موجب اسیب به عابران شود 1- عهدهدار دیه یا خسارت خواهد بود2
- هیج مسیولیتی به عده ندارد
3-بیمه عهدهدار دیه یا خسارت خواهد بود
4-از طریق دادگاه مقصر مشخص و بیمه عهد دار پرداخت

گزینه 1 باید درست باشه

mohamad ali345

عضو جدید
داخل سوا ل ابزار مورد نیاز بازرس جوش یکی با اطمینان گفت گزینه 3 صحیح است!!!!!!!!!! میگه کولیس و چراغ قوه و ذزبین وسایل بازرسی چشمی جوش هست ولی گزینه اخرهیچکدام یعنی اینا شامل نمیشه
هیچکدام یعنی کولیس و چراغ قوه و ذربین وسابل بارزس جوش نیستن مگه میشه
نمیدونم 2 دل شدم

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- دریافت هوا از بیرون در سیستم 2- هدایت هوای رفت و برگشت وتخلیه 3- گزینه 1و 2 صحیح هیت 4 هیچکدام جواب چی میشه[/QUOT

جواب مبحث 14 صفحه 61
من که جواب ندادم یعنی واسم پیدا نشد

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سوالی که توی گزینه هاش کف سرامیکی و موزاییکی و... بود کدوم گزینه درسته؟؟؟؟(مربوط به آکوستیک بود)
سوالی که توی گزینه هاش ترتیبی میخواستو بتن و سفالو خشتو کاشی داشت کدوم گزینه درسته؟؟؟؟ من فقط یادمه گزینه 3 زدم

سنگ گرانیت-بتن-خاک وخشت-کاشی-چوب
پیوست 7 مبحث 19 صفحه 87

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- دریافت هوا از بیرون در سیستم 2- هدایت هوای رفت و برگشت وتخلیه 3- گزینه 1و 2 صحیح هیت 4 هیچکدام جواب چی میشه

جواب مبحث 14 صفحه 61

وضعیت
موضوع بسته شده است.